φελο με ελεγε μια δασκαλα στο σχολιο εινε καλο αυτοΚαι από μπουρμπουλήθρες και φελούς ο κύριος
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Grand Ritorno
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ass4ever
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 107K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Επισκέπτης
φελο με ελεγε μια δασκαλα στο σχολιο εινε καλο αυτο
Για μένα λέει...αν θες βοηθεια με σαμπανιες κ φελους (για το μέγιστο θόρυβο κ εφε)...στείλε μνμ...
Επισκέπτης
πειτε μου κιριε
εντομεταξυ βαρεθικα το λεξικο ,κουραζομε στο γραψιμο,αν δε με θετε διωξτε με !!!!!!!!!!!
masturbation = malakia = frape
εγο φιλε πινο μπιρα,και στο σπιτι τσικουδια ,ρετσινα απο το Μαρκοπουλο και το χειμονα μεταξαΓια μένα λέει...αν θες βοηθεια με σαμπανιες κ φελους (για το μέγιστο θόρυβο κ εφε)...στείλε μνμ...
Επισκέπτης
εισαι παραδοσιακό αγόρι γι'αυτό....εγο φιλε πινο μπιρα,και στο σπιτι τσικουδια ,ρετσινα απο το Μαρκοπουλο και το χειμονα μεταξα
δηλαδη ειμε αγαπητικος τις μαλακιας ,καλο αυτο αλλα εγο προτιμο τα ξενοδοχιαmasturbation = malakia = frape
Επισκέπτης
δηλαδη ειμε αγαπητικος τις μαλακιας ,καλο αυτο αλλα εγο προτιμο τα ξενοδοχια
Ρε μαλάκα μην μπερδεύεσαι...ο φίλος μου ο λεο είναι masturbation lover....
οχι δε ειμε παραδοσιακο αγορι,αλα ρετσινα μου φερνη ο πεθερος,εχη αμπελι,τσικουδια απο χανια οι μπαριδες και μεταξα ειναι ωρεο με πορτοκαλαδαεισαι παραδοσιακό αγόρι γι'αυτό....
σορι φιλε δε καταλαβα,βλεπης με τα αγλικα δε τα παο καλα,ξερης κανα λεξικο και συΡε μαλάκα μην μπερδεύεσαι...ο φίλος μου ο λεο είναι masturbation lover....
Επισκέπτης
μόνο για πορτογαλικά....σορι φιλε δε καταλαβα,βλεπης με τα αγλικα δε τα παο καλα,ξερης κανα λεξικο και συ
σοβαρα φιλε γιατι ολο μου μιλανε ξενα και εγω δε καταλαβενο και τα παιδια τσαντιζοντε με το δικιο τουςμόνο για πορτογαλικά....
ρε αυτη εινε ρουλετα δε εινε απο φελο η ρουλεταO φίλος μου ο mc είναι φελο - lover
Ενημέρωσηzero
φιλε η μαλακια εινε οτι τορα τελευτεα εχουν αμερικανικες ,οι ευροπαικες εξαφανιζοντεΟι φελοί όμως παίρνουν μπάνκα
Επισκέπτης
πες τους να πανε να γαμηθουν αμα δε σου εξηγουν....ξεκινα κ εσυ τους επιστημονικους ορους που λες με τους αλλους οταν συναντατε τον Θαναση....σοβαρα φιλε γιατι ολο μου μιλανε ξενα και εγω δε καταλαβενο και τα παιδια τσαντιζοντε με το δικιο τους
ρε αυτη εινε ρουλετα δε εινε απο φελο η ρουλετα
ασ'τον ρε...τον βάρεσε χθες στο κεφάλι λεμεεεεε..........
εσι πεζης αμερικανικι ,εινε κοροδια 0 και 00Κάνας φελός θα ήτανε
Επισκέπτης
φιλε η μαλακια εινε οτι τορα τελευτεα εχουν αμερικανικες ,οι ευροπαικες εξαφανιζοντε
καλύτερες είναι οι αμερικάνικες.. τι να το κανεις το double zero που έχουν οι ευρωπαικες;; κουβά θες να πας;;
αναποδα τα λεςκαλύτερες είναι οι αμερικάνικες.. τι να το κανεις το double zero που έχουν οι ευρωπαικες;; κουβά θες να πας;;
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 75
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 2K