Νέα

Grand Ritorno

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ass4ever
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Εγώ απαντώ  με μία  μόνο φράση . Πού πήγαν  οι αγαπημένες  μας  ρωσσίδες ?
Τα  μόνα  τίμια  μαυράκια  είναι  εκείνα  της Σωκράτους!
Εγώ απαντώ  με μία  μόνο φράση . Πού πήγαν  οι αγαπημένες  μας  ρωσσίδες ?
Τα  μόνα  τίμια  μαυράκια  είναι  εκείνα  της Σωκράτους!

δεν θαδιαφωνησω αυτη την φορα..γενικα οι μαυρες ειναι οι χειροτερες στη νυχτα..ειναι κατα μεγαλη πλειοψηφια αναγωγες στα πριζουν για ποτο κλπ...αλλα και αυτες πισω απο το δημαρχειο...μαυρο χαλι τα ιδια σκατα..πολυ παραμυθι ασε απο αρρωστιες..μακρια..

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Θετικές  πληροφορίες  αναφέρουν  ότι  σε καμία  περίπτωση  δεν  θα  είναι  πλήρες  το  τημ του  μαγαζιού  στο athens erotica . Πολλά κουρίτσια δεν  θέλουν να  πάνε μήπως και πετύχουν γνωστούς . Αναμένονται σοβαρές ελλείψεις .
Επίσης  να  δούμε  πως  θα  δουλέψει  το μαγαζί ΠΣΚ 24.00-8.30 , όταν θα πρέπει τα κουρίτσια να  είναι  12 - 7 στο ΕΚΕΠ .
Θα βάλει εξτρατζούδες  ο Ριτόρνος ?

7of9

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά, ξέρει κανείς αν δουλεύει ακόμα η Latoya (ή Leia) (μαυρούλα) (όχι η Έφη, κλπ.) στο Gran Ritorno ;; γιατί θέλω να πάω, αλλά ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ !!! (αρπακτικό)
Thanks

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Η  Latoya είναι  νομίζω  ΑΛΚΑΤΡΑΖ .Έχει  καιρό  που έφυγε  από  το  μαγαζί . Δεν  είναι από τα μεγαλύτερα αρπακτικά . Κάνει πολύ ωραίο χορό και στο πριβέ και στο τραπέζι . Όταν ασχολήθηκε λίγο με την υγιεινή της ήταν άπαιχτη .
Λίγο πλαδαρό το κωλαράκι αλλά το κουνάει άπαιχτα

OP
OP
A

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Η  Latoya είναι  νομίζω  ΑΛΚΑΤΡΑΖ .Έχει  καιρό  που έφυγε  από  το  μαγαζί . Δεν  είναι από τα μεγαλύτερα αρπακτικά . Κάνει πολύ ωραίο χορό και στο πριβέ και στο τραπέζι . Όταν ασχολήθηκε λίγο με την υγιεινή της ήταν άπαιχτη .
Λίγο πλαδαρό το κωλαράκι αλλά το κουνάει άπαιχτα
Επιβεβαιώνω..αν και δε μ αρέσουν οι μαύρες λογω οσμής  :P

OP
OP
A

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Επίσκεψη χθες. Δε θα επεκταθώ καθότι ξενερωμένος. Πολλές καλές παλιές, πούλο. Προς άγνωστη κατεύθυνση. Αζέλια, π.χ. Πολλές νέες, ψιλοάπειρες στο χώρο, το οποίο μπορεί να είναι και καλό (χορός με μία απ'αυτές κράτησε παραπάνω από το κανονικό  :booty: ) αλλά και κακό (μία μαλάκω στρογγυλοκάθησε, χωρίς ποτό, και άρχισε να μου λέει τα προσωπικά της  :idiot: ). Πολλές μεταγραφές επαρχίας, μία μάλιστα μου είπε ότι πριν το ριτόρνο δούλευε Χαλκίδα  :rockon: Αθρώα προσέλευση ρουμάνων. Κρίμα που δεν πρόλαβα να το ψηφίσω στο judgement day. όχι ότι είναι τόσο άθλιο, αλλά επειδή έπεσε αρκετά σε μικρό χρονικό διάστημα

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Μάγκες  το 10% του σόου  από  αυτό  που  γινόταν στην έκθεση  να  έπαιζε  στο  μαγαζί θα  ήταν  άπαιχτο . Να τα βλέπει η  ιδιοκτησία

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Επίσκεψη χθες. Δε θα επεκταθώ καθότι ξενερωμένος. Πολλές καλές παλιές, πούλο. Προς άγνωστη κατεύθυνση. Αζέλια, π.χ. Πολλές νέες, ψιλοάπειρες στο χώρο, το οποίο μπορεί να είναι και καλό (χορός με μία απ'αυτές κράτησε παραπάνω από το κανονικό  :booty: ) αλλά και κακό (μία μαλάκω στρογγυλοκάθησε, χωρίς ποτό, και άρχισε να μου λέει τα προσωπικά της  :idiot: ). Πολλές μεταγραφές επαρχίας, μία μάλιστα μου είπε ότι πριν το ριτόρνο δούλευε Χαλκίδα  :rockon: Αθρώα προσέλευση ρουμάνων. Κρίμα που δεν πρόλαβα να το ψηφίσω στο judgement day. όχι ότι είναι τόσο άθλιο, αλλά επειδή έπεσε αρκετά σε μικρό χρονικό διάστημα
η ψηφοφορία συνεχίζεται ακόμη και μπορείς να αλλάξεις εφόσον θέλεις την ψήφο σου ακόμα.....

alexxx_21

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες ερωτηση, ξερετε αν η ρόξυ και η μισέλ (η αλλιώς αντζελίνα) που δουλευαν Rich & Famous και πιο παλια στο Rasputin δουλεύουν τωρα Grand Ritorno?

dogigr

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Που γινεται ψηφοφορια ρε παιδια Δωστε καμμια διευθυνση και σε εμενα.. :think:

dogigr

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Γι αυτους που ρωτανε
Η Ασελια δουλευει ακομη στο Grand απλα ελειπε καποιες ημερες.
Mia Roxi (Γαλλιδα) δουλευει εκει δεν ξερω εαν ειναι η ιδια με αυτη που ψαχνεται Θα ρωτησω και θα μαθω στην επομενη επισκεψη
Μισελ Οχι
Η Valeria εχει αποχωρησει οριστικα και αμετακλητα απο το χωρο.
Η Latoya η μαυρη οχι εχει φυγει
(τελευταια ενημερωση πριν 10 μερες περιπου)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Γι αυτους που ρωτανε
Η Ασελια δουλευει ακομη στο Grand απλα ελειπε καποιες ημερες.
Mia Roxi (Γαλλιδα) δουλευει εκει δεν ξερω εαν ειναι η ιδια με αυτη που ψαχνεται Θα ρωτησω και θα μαθω στην επομενη επισκεψη
Μισελ Οχι
Η Valeria εχει αποχωρησει οριστικα και αμετακλητα απο το χωρο.
Η Latoya η μαυρη οχι εχει φυγει
(τελευταια ενημερωση πριν 10 μερες περιπου)

Η Ασέλια δουλεύει ή είναι η Ζάρα . Και τα δύο είναι τσετσενομογγολοειδή και ο κόσμος μπερδεύεται !

7of9

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες ερωτηση, ξερετε αν η ρόξυ και η μισέλ (η αλλιώς αντζελίνα) που δουλευαν Rich & Famous και πιο παλια στο Rasputin δουλεύουν τωρα Grand Ritorno?

Ναι, η ρόξυ που δούλευε στο Rich & Famous είναι τώρα στο Grand Ritorno. Αν τη δεις, δώστης χαιρετίσματα...

7of9

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ξαναπήγα μετά από καιρό στο Grand Ritorno. Αν και λόγω έκθεσης υπήρχαν πολλές απουσίες και τα πράγματα ήταν λίγο υποτονικά, είχε μερικά καινούργια ξανθά κοριτσάκια με αρκετό κέφι... Είχε βέβαια και μερικές απαράδεκτες (ίσως εξτρατζούδες), όπως μια Αλβανίδα που βρώμαγε το στόμα της!!! Καλά ποτά, καλή μουσική (ο D.J. έβαλε αργά κάτι 70's - 80's φοβερά, αρκεί να μην έλεγε συνέχεια σαχλαμάρες, γιατί βάζει πολύ καλή μουσική), ποτά καλά, στο λογαριασμό σοβαροί (με τόσα που είχα πιει θα μπορούσαν να μου πάρουν και τα σόβρακα!), show υποτονικό εκτός από ένα ξανθό που ήταν πολύ κουκλί και μια μπαρ γούμαν που έκανε show! (και έφαγε και μια μεγαλοπρεπή τούμπα!) αλλά είχε πολλή πλάκα, ... και βέβαια η Roxy (απίθανο show, full nude, πραγματικά Γαλλικός αέρας, μια σκάλα ανώτερη από τις άλλες και στο τραπέζι κυρία (για όσους τους αρέσει κάτι τέτοιο)). Χορούς δεν είχε καθόλου! (μου είπαν ότι έχουν πρόβλημα με τα στρουμφάκια λόγω έκθεσης)...
Αυτά...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Όποιος έχει φωτό από το σόου του ριτόρνο ιδίως την Έφη με την άλλη τη γκόμενα την ξανθιά παρακαλείται να επικοινωνήσει με pm . Τα δικά μου δεν ανοίγουν και είναι 30 ΜΒ

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Καλά  ρε τί μακάκες  που  είμαστε . Παληκάρι ζήτησε table dance  με το κουπόνι του site  και του είπανε  ότι δικαιούται ποτό .
Τί γίνεται ?
Μάγκες τα σόου δεν  είναι μόνο για τις εκθέσεις , κυτίως  είναι για το μαγαζί που σας τα σκάμε ?

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Ναι, η ρόξυ που δούλευε στο Rich & Famous είναι τώρα στο Grand Ritorno. Αν τη δεις, δώστης χαιρετίσματα...
..
Ξαναπήγα μετά από καιρό στο Grand Ritorno. Αν και λόγω έκθεσης υπήρχαν πολλές απουσίες και τα πράγματα ήταν λίγο υποτονικά, είχε μερικά καινούργια ξανθά κοριτσάκια με αρκετό κέφι... Είχε βέβαια και μερικές απαράδεκτες (ίσως εξτρατζούδες), όπως μια Αλβανίδα που βρώμαγε το στόμα της!!! Καλά ποτά, καλή μουσική (ο D.J. έβαλε αργά κάτι 70's - 80's φοβερά, αρκεί να μην έλεγε συνέχεια σαχλαμάρες, γιατί βάζει πολύ καλή μουσική), ποτά καλά, στο λογαριασμό σοβαροί (με τόσα που είχα πιει θα μπορούσαν να μου πάρουν και τα σόβρακα!), show υποτονικό εκτός από ένα ξανθό που ήταν πολύ κουκλί και μια μπαρ γούμαν που έκανε show! (και έφαγε και μια μεγαλοπρεπή τούμπα!) αλλά είχε πολλή πλάκα, ... και βέβαια η Roxy (απίθανο show, full nude, πραγματικά Γαλλικός αέρας, μια σκάλα ανώτερη από τις άλλες και στο τραπέζι κυρία (για όσους τους αρέσει κάτι τέτοιο)). Χορούς δεν είχε καθόλου! (μου είπαν ότι έχουν πρόβλημα με τα στρουμφάκια λόγω έκθεσης)...
Αυτά...

παιδια καλη η ροξυ αλλα 40ρα και βαλε...και μετρια απο εμφανιση.. αλλα καλο και ξηγημενο παιδι .. πρεπει να ειναι καλος ανθρωπος..και καλο χορο  κανει στην πιστα και προσωπικο χορο καλο.. απο τις λιγες  παρουσιες που ξεπερνουν καπως την μετριοτητα στο μαγαζι.. θα προσθεσω οτι θεωρω απαραδεκτο οταν δεν λενε στην εισοδο οτι δεν εχει χορους..αλλα μονο κονσομασιον...εχει γινει αρκετες φορες τελευταια ...φανταζομε οτι η μεγαλη πλειοψηφια δεν παει για κονσομασιον..γενικα κατι μου χαλαει τελευταια σε αυτο το μαγαζι πολυ διαφημηση,πολυ φαβουρα σαββατοκυριακο..μετριες γκομενες σχεδον ολες.και γενικα ισχυει οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι.....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom