Νέα

Grand Ritorno

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ass4ever
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Ρουμανακια καινουργια και τα δυο. Συμπαθητικες φατσουλες πολυ καλες στη παρεα άλλα πρεπει να ξερεις λιγο αγγλικά. Στο χορο απλά καλες, άλλα ειναι σε φάση που μπορεις με το τρόπο σου να τις φερεις εκει που θέλεις. Το σημαντικο ειναι οτι δεν εχουν αποκτησει το γνωστο υφακι των παλιών και αυτο μου αρεσει.

Τωρα οσο αφορα τα σκαμπο που γραψανε οι δυο φιλοι εχει και καναπεδες και τραπεζια το μαγαζι εαν δεν το προσεξατε. Εαν θελεις να περασεις ολη τη βραδυα με ενα ποτο παιρνοντας ματι, ε μην εχετε και απαιτησεις για καναπε ρε παιδια.. Αγραφοι κανονες ειναι αυτοι και ισχυουν σε ολα ανεξαιρετως τα μαγαζια. Οι παλιοι τουλαχιστον το γνωριζουν πως παιζει το παιχνιδι. Και για να λεμε και τα πραγματα με το ονομα τους ποιος ειπε οτι οι καναπεδες ειναι καλυτεροι απο το σκαμπο? Εχεις κατσει σε σκαμπο στη πιστα να πιεις το ποτο σου? Προσωπικα για μενα ειναι η καλυτερη θεση , ακριβως διπλα απο τα νουνια που κουνιουνται γυμνα διπλα σου, χωρια που καποιες φορες οι γκομενες που χορευουν κανουν και κανα παιχνιδι με τους πελατες που καθονται γυρω στη πιστα. Ε να γαμησω τους καναπεδες. Του αφηνω για τιποτα ταλαιπωρα γεροντακια που εχουν φρικαρει απ τη ζωη τους και ερχονται να ξεγελασουν το χαρο.
Αλλα ολα αυτα ειναι προσωπικα γουστα νομιζω. Κι εγω φρικαρω στο BabyO άλλα δεν λεει τιποτε αυτο. Δεν σημαινει οτι το μαγαζι δεν ειναι καταξιωμενο στο χωρο του.

θα συμφωνησω μαζι σου εν μερει...οταν παω μονος καθομε στο μπαρ μου αρεσει και εμενα η φαση...αλλα οταν ειμαι με παρεα..και μαλιστα καποιας ηλικιας 45ριδες ειναι αβολες οι καρεκλες..και να χεις πληρωσει και κανενα  100ρι το κεφαλι χοροι,κερασματα κλπ εχεις απαιτησεις...  διοτι ασ μην κρυβομαστε ειναι ακριβο μαγαζι...στον τομεα παντως της ανεσης το εροτικα αχαρνων μακρα το καλυτερο στην αθηνα αδικημενο απο πολλα μελη του σαιτ..αλλα θεωρω για τα ελληνικα δεδομενα  το γκραντ ριτορνο ειναι καλο μαγαζακι και το ντισαιν του ειναι ομορφο..με παραπαιει σε κατι αντιστοιχα στην αμερικη ...αλλα το προβλημα του χορου ειναι σοβαρο ειναι μικρο μαγαζι. .. κυριως τα σαββατα που εχει και 25 γυναικες...και 100 ατομα μεσα γινετε ελληνικο τουρλουμουκι...περιμενεις μιση ωρα να σε σερβιρουν κλπ..ασε το στριμοξυδι και την ατμοσφαιρα που ειναι αποπνικτικη..θα ηταν πολυ καλυτερα αν ειχε λιγοτερο κοσμο...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Εγώ  πήγα  την  προηγούμενη  εβδομάδα  και  δεν  είχε  τπτ
Έφυγα  μετά  από 1  ώρα
Ισχύει  ότι  άρχισε  να  σερβίρεται  φραπέ ?
Αν  ναι  ποιές ?

OP
OP
A

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Εγώ  πήγα  την  προηγούμενη  εβδομάδα  και  δεν  είχε  τπτ
Έφυγα  μετά  από 1  ώρα
Ισχύει  ότι  άρχισε  να  σερβίρεται  φραπέ ?
Αν  ναι  ποιές ?
Όποιος έχει πάει έστω και μία φορά στο μαγαζί θα έχει καταλάβει ότι, λόγω διαμόρφωσης του χώρου όπου γίνονται οι χοροί, φραπές αποκλείεται. Κρίμα πάντως..

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Όποιος έχει πάει έστω και μία φορά στο μαγαζί θα έχει καταλάβει ότι, λόγω διαμόρφωσης του χώρου όπου γίνονται οι χοροί, φραπές αποκλείεται. Κρίμα πάντως..

κανα δυο πρεπει να χτυπανε στα μουλωχτα,αλλα θα ειναι οι πιο μπουρουχες...τα κλασσικα σκηνικα δηλ.των ελληνικων στριπ κλαμπ....

dogigr

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Εγω πηγαινω συχνα εκει άλλα φραπές δεν παιζει. (Εχω να παω αρκετες μερες άλλα δεν νομιζω να αλλαξε κατι.) Εκεινο ομως που συμβαινει ισως, ειναι οτι 3-4 απο εκει κανουν τοσο τ..αβλα χορο που σε στελνουν κατευθειαν στο selfservice.
Λεω να παω αυτη τη βδομαδα αν μπορεσω να ξεκλεψω λιγη ωρα.
Μου ειπε κολλητος οτι εχει φερει ενα καινουργιο που λεει πολλα. Οποιος θελει κανονιζουμε για κανενα πουτο

OP
OP
A

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
καινούργιο? ποίο καινούργιο?

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Σήμερα  ήμουν εκεί . Το  γέρο  τον  τρελαμένο με  τα  γυαλιά και το μουστάκι που  ενοχλεί  τους  πάντες  πως  τον  λένε  . Κορυφαία  μορφή .

dogigr

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Υστερα απο πολυ καιρο απουσιας εχθες επισκεψη στο Ritorno Λιγες κοπέλλες καθολου Ρουμανες και χαλαρό κλίμα.
Χοροι δεν γινοντουσταν Να σημειωσω 4 νεες παρουσιες Λιθουανες και Ουκρανες μάλλον.
Μια ή δυο απο αυτες τις εχω συναντησει σιγουρα σε Αλκατραζ πριν κανα διμηνο αν δεν κανω λαθος.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ποιο  λέτε  καινούργιο  δυνατό  , εγώ  είδα  μία  ρωσσίδα  γύρω  στο  1.95 (έριχνε  κεφάλι  στη  Μπέρτα ) , κρυόκωλη  ,άβυζη  και  άκωλη . Επίσης  τίγκα  στα  Ρουμανάκια . Χοροί  δεν  εκτελούνται  λόγω  φόβου  για  «σκούπα » , άλλο  και  τούτο  διότι  το  στόρι  αυτό  συνεχίζει  επί  εβδομάδα . Τέλος  η  κρίση  μαστίζει  τους  συναδέλφους  πουτανιάρηδες . Το  μαγαζί  ήταν  γεμάτο , τα  κεράσματα  ελάχιστα  και  ως  εκ  τούτου  τα  πουτά  επιθετικά

dogigr

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Ποιο  λέτε  καινούργιο  δυνατό  , εγώ  είδα  μία  ρωσσίδα  γύρω  στο  1.95 (έριχνε  κεφάλι  στη  Μπέρτα ), κρυόκωλη, άβυζη και άκωλη.
Επίσης  τίγκα  στα  Ρουμανάκια . Χοροί  δεν  εκτελούνται  λόγω  φόβου  για  «σκούπα », άλλο  και  τούτο  διότι  το  στόρι  αυτό  συνεχίζει  επί  εβδομάδα .
Τέλος  η  κρίση  μαστίζει  τους  συναδέλφους  πουτανιάρηδες . Το  μαγαζί  ήταν  γεμάτο, τα  κεράσματα  ελάχιστα, και ως εκ τούτου τα πουτά επιθετικά

Ναι την ειδα κι εγω κι ειναι ακριβως ετσι. Δεν σου βγαζει τιποτε το ερωτικο αυτη η γυναικα.
Αλλα την αλλη δεν την ειδες τη μουναρα? (Αν και μου εδωσε την εντυπωση οτι ψιλοντιβιζει. (Οποτε απο μενα τουλαχιστον αν διαπιστωσω οτι ειναι ετσι θα φαει φολα)
Δεν καθισα πολυ γιατι ειχα δουλεια αλλα θα παω αλλη φορα να εχω χρονο και θα επανερθω με εντυπωσεις.
Για τους χορους μαλλον φοβουνται επειδη το τελευταιο μηνα οι εφοδοι της Αστυνομιας ειναι παρα πολλες, αν και δεν καταλαβαινω προς τι ο φόβος, αφου ειναι γνωστο σε όλους μας οτι σε αυτο το μαγαζι οι χοροι ειναι για τη παιδικη χαρά σε συγκριση με αυτα που γινονται σε άλλα μαγαζια.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
εγω ρε παιδια κανα δυο φορες που ειχα παει σε αυτο το κωλομαγαζο δε μου αρεσε καθολου.εκτος του οτι εχουνε την εισοδο 15 ευρω!!!! :uglystupid:κατι ψωνισμενες χαζογκομενες ειδα μεσα,ειχα κανει 1 2 χορους της πουτσας και ουτε καν καλο show δεν εχει.ποιος ο λογος να παει κανεις???????????? :think: :think: :think: :think:

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Και εγώ το τσέκαρα αλλά δεν έμεινα πολύ γύρισα σπίτι πριν λίγο. Κάτι με χάλαγε (εκτός απο την είσοδο 15€) και δεν ξέρω τι. Χουρό δε δοκίμασα αν και με ενόχλησαν πολλές, καμμία δε μου έκανε το κλικ. Πολυκοσμία. Το show στην πίστα μέτριο, το λεσβιακό της πλάκας και όταν καμμία έβγαζε το στριγκάκι ήταν για τον DJ "super sexy show". Αυτά και τίποτα παραπάνω. Βαβούρα και κάπνα.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Και εγώ το τσέκαρα αλλά δεν έμεινα πολύ γύρισα σπίτι πριν λίγο. Κάτι με χάλαγε (εκτός απο την είσοδο 15€) και δεν ξέρω τι. Χουρό δε δοκίμασα αν και με ενόχλησαν πολλές, καμμία δε μου έκανε το κλικ. Πολυκοσμία. Το show στην πίστα μέτριο, το λεσβιακό της πλάκας και όταν καμμία έβγαζε το στριγκάκι ήταν για τον DJ "super sexy show". Αυτά και τίποτα παραπάνω. Βαβούρα και κάπνα.

θα συμφωνησω μαζι σου καπτεν,το στριπ κλαμπ δεν πρεπει να ειναι σαν μπαρ κονσομασιον,αλλα σαν γνησιο στριπ κλαμπ οπως το baby gold,το Lido palace,το rasputin....αυτα ειναι "σωστα" μαγαζια για ολα τα γουστα...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Αυτή  τη  φορά  θα  ασχοληθώ  με  τη  φίλη  μου  την  Έφη . Το  καλό  αυτό  κορίτσι  έγινε  μεγάλο  αρπακτικό . Παρασκευή 3/5 . Πηγαίνω  στο  μαγαζί  αργά . Τί να δω στον  δεύτερο  καναπέ  μπροστά  το  Εφάκι  είχε  ξεσαλώσει . Αγαθομούνης  μικρός σε ηλικία  της  κέρναγε σαμπάνιες  και  η  Έφη  έκανε  ό,τι μπορεί κανείς  να  φανταστεί . Ο vasos μπορεί . Φραπεδάκια , ίσως  και  άλλα  δεν  έχω  εκεί οπτικό πεδίο . Μέχρι  εδώ  καλά . Γύρω στις 5 , αρχίζει το δίπορτο , πότε  μία  παρέα  πότε  άλλη . Τελικά σχόλασε  τον  τύπο γύρω  στις  6.00 και  μετά  έκατσε  με  άλλη  παρέα . Μαύρο λοιπόν  στη  μαύρη . Όχι  επειδή  είναι  μαύρη . Λατρεύω  τα  αραπάκια  και το  ξέρετε  όλοι .Μαύρο επειδή  είναι  κακομαθημένη , πλεονέκτρα και επιθετική . Κατά  τα  λοιπά  ενίοτε  στους  μη  αγαθομούνηδες  το  παίζει  παρθένα . Βάλτε  τη  να  δουλεύει  τα  λεφτά  της . Εγώ  αυτό  θα  κάνω  την  επόμενη  φορά .

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Αυτή  τη  φορά  θα  ασχοληθώ  με  τη  φίλη  μου  την  Έφη . Το  καλό  αυτό  κορίτσι  έγινε  μεγάλο  αρπακτικό . Παρασκευή 3/5 . Πηγαίνω  στο  μαγαζί  αργά . Τί να δω στον  δεύτερο  καναπέ  μπροστά  το  Εφάκι  είχε  ξεσαλώσει . Αγαθομούνης  μικρός σε ηλικία  της  κέρναγε σαμπάνιες  και  η  Έφη  έκανε  ό,τι μπορεί κανείς  να  φανταστεί . Ο vasos μπορεί . Φραπεδάκια , ίσως  και  άλλα  δεν  έχω  εκεί οπτικό πεδίο . Μέχρι  εδώ  καλά . Γύρω στις 5 , αρχίζει το δίπορτο , πότε  μία  παρέα  πότε  άλλη . Τελικά σχόλασε  τον  τύπο γύρω  στις  6.00 και  μετά  έκατσε  με  άλλη  παρέα . Μαύρο λοιπόν  στη  μαύρη . Όχι  επειδή  είναι  μαύρη . Λατρεύω  τα  αραπάκια  και το  ξέρετε  όλοι .Μαύρο επειδή  είναι  κακομαθημένη , πλεονέκτρα και επιθετική . Κατά  τα  λοιπά  ενίοτε  στους  μη  αγαθομούνηδες  το  παίζει  παρθένα . Βάλτε  τη  να  δουλεύει  τα  λεφτά  της . Εγώ  αυτό  θα  κάνω  την  επόμενη  φορά .

φιλαρακο με αυτα που γραφεις δεν εχεις μαλλον μεγαλη πειρα...η κοπελα την δουλεια της εκανε..την κερναγε ο αγαθομουνης και το δεχοταν..ξερεις καμμια σε στριπτιτζιδικο που να την κερνας σαμπανια ασταματητα και να μην κατσι μεχρι το πρωι...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Εγώ απαντώ  με μία  μόνο φράση . Πού πήγαν  οι αγαπημένες  μας  ρωσσίδες ?
Τα  μόνα  τίμια  μαυράκια  είναι  εκείνα  της Σωκράτους!

The_Red_Ripper

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μισελ και Ασελια που ηταν Ritorno πριν μερικους μηνες ειναι ακομα εκει?

OP
OP
A

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
φίλε η Αζέλια την έκανε μάλλον. 3 συνεχόμενες φορές πήγα, η Αζέλια και κάποιες άλλες καλές παρουσίες, πούλο. Αθρώα εισροή από ατάλαντες σκελετωμένες ρουμανοαλβανοβλαχούλες.. Δυστυχώς, έπεσε πολύ το μαγαζί((

The_Red_Ripper

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ξερουμε για που την εκανε?

Η Μισελ που ειναι?...και αυτη τον πουλο? Αν και milf ηταν πολυ ωραιο κομματι.

Κριμα γιατι το μαγαζι σαν χωρος δεν ειναι και ασχημος. Το μονο κακο δεν ειχε χωρο πριβε.

Ελειψα καιρο φαινεται και εχουν αλλαξει τα πραγματα.
Προσπαθω να "ξανασυνδεθω" με παλιες ωραιες γνωστες...αλλα...
Αν και δεν ειναι του παροντος θεματος, που ειναι : ????

Μισελ, νομιζω οτι ειχε και καποιο αλλο ονομα που δεν θυμαμαι..(Ριτορνο) :jerking: :jerking: :jerking:
Ιρινα/Ντιανα απο Ανατολη/Εροτικα(?) :booty: :booty: :booty:
Λιζα απο Ρασπουτιν :headbang: :headbang:
Βαλερια Ριτορνο
........

Τεσπα οποιος ξερει κατι ας βοηθησει παιδες. Και με pm για να μην μαμησουμε το θεμα.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom