Ρουμανακια καινουργια και τα δυο. Συμπαθητικες φατσουλες πολυ καλες στη παρεα άλλα πρεπει να ξερεις λιγο αγγλικά. Στο χορο απλά καλες, άλλα ειναι σε φάση που μπορεις με το τρόπο σου να τις φερεις εκει που θέλεις. Το σημαντικο ειναι οτι δεν εχουν αποκτησει το γνωστο υφακι των παλιών και αυτο μου αρεσει.
Τωρα οσο αφορα τα σκαμπο που γραψανε οι δυο φιλοι εχει και καναπεδες και τραπεζια το μαγαζι εαν δεν το προσεξατε. Εαν θελεις να περασεις ολη τη βραδυα με ενα ποτο παιρνοντας ματι, ε μην εχετε και απαιτησεις για καναπε ρε παιδια.. Αγραφοι κανονες ειναι αυτοι και ισχυουν σε ολα ανεξαιρετως τα μαγαζια. Οι παλιοι τουλαχιστον το γνωριζουν πως παιζει το παιχνιδι. Και για να λεμε και τα πραγματα με το ονομα τους ποιος ειπε οτι οι καναπεδες ειναι καλυτεροι απο το σκαμπο? Εχεις κατσει σε σκαμπο στη πιστα να πιεις το ποτο σου? Προσωπικα για μενα ειναι η καλυτερη θεση , ακριβως διπλα απο τα νουνια που κουνιουνται γυμνα διπλα σου, χωρια που καποιες φορες οι γκομενες που χορευουν κανουν και κανα παιχνιδι με τους πελατες που καθονται γυρω στη πιστα. Ε να γαμησω τους καναπεδες. Του αφηνω για τιποτα ταλαιπωρα γεροντακια που εχουν φρικαρει απ τη ζωη τους και ερχονται να ξεγελασουν το χαρο.
Αλλα ολα αυτα ειναι προσωπικα γουστα νομιζω. Κι εγω φρικαρω στο BabyO άλλα δεν λεει τιποτε αυτο. Δεν σημαινει οτι το μαγαζι δεν ειναι καταξιωμενο στο χωρο του.
θα συμφωνησω μαζι σου εν μερει...οταν παω μονος καθομε στο μπαρ μου αρεσει και εμενα η φαση...αλλα οταν ειμαι με παρεα..και μαλιστα καποιας ηλικιας 45ριδες ειναι αβολες οι καρεκλες..και να χεις πληρωσει και κανενα 100ρι το κεφαλι χοροι,κερασματα κλπ εχεις απαιτησεις... διοτι ασ μην κρυβομαστε ειναι ακριβο μαγαζι...στον τομεα παντως της ανεσης το εροτικα αχαρνων μακρα το καλυτερο στην αθηνα αδικημενο απο πολλα μελη του σαιτ..αλλα θεωρω για τα ελληνικα δεδομενα το γκραντ ριτορνο ειναι καλο μαγαζακι και το ντισαιν του ειναι ομορφο..με παραπαιει σε κατι αντιστοιχα στην αμερικη ...αλλα το προβλημα του χορου ειναι σοβαρο ειναι μικρο μαγαζι. .. κυριως τα σαββατα που εχει και 25 γυναικες...και 100 ατομα μεσα γινετε ελληνικο τουρλουμουκι...περιμενεις μιση ωρα να σε σερβιρουν κλπ..ασε το στριμοξυδι και την ατμοσφαιρα που ειναι αποπνικτικη..θα ηταν πολυ καλυτερα αν ειχε λιγοτερο κοσμο...