Το μαγαζι ειναι ΓΤΠ χοροι ΓΙΟΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..
παιδια καλη η ροξυ αλλα 40ρα και βαλε...και μετρια απο εμφανιση.. αλλα καλο και ξηγημενο παιδι .. πρεπει να ειναι καλος ανθρωπος..και καλο χορο κανει στην πιστα και προσωπικο χορο καλο.. απο τις λιγες παρουσιες που ξεπερνουν καπως την μετριοτητα στο μαγαζι.. θα προσθεσω οτι θεωρω απαραδεκτο οταν δεν λενε στην εισοδο οτι δεν εχει χορους..αλλα μονο κονσομασιον...εχει γινει αρκετες φορες τελευταια ...φανταζομε οτι η μεγαλη πλειοψηφια δεν παει για κονσομασιον..γενικα κατι μου χαλαει τελευταια σε αυτο το μαγαζι πολυ διαφημηση,πολυ φαβουρα σαββατοκυριακο..μετριες γκομενες σχεδον ολες.και γενικα ισχυει οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι.....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Grand Ritorno
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ass4ever
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 107K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Εγώ πάλι, την επόμενη μέρα που πήγα (Δευτέρα), είχε χορούς και μάλιστα μου έκαναν φοβερό χορό μια Ρωσιδούλα μελαχρινή και μια Ρουμανιδούλα που θέλει να πάει στο Los Angeles (sorry, δε θυμάμαι τα ονόματα, αλλά είμαι και μιας κάποιας ηλικίας και το πολύ πιώμα με βλάπτει...).
Μιλάμε για χοντρές καταστάσεις, γλ****ούνι, γδύσιμο κλπ., αλλά ντρέπομαι να σας πω τι πλήρωσα...
Και έκλεισα και το μαγαζί... (είχε ξημερώσει...)
Δεν ξέρω βέβαια τι γίνεται κάθε μέρα, εγώ πάω μια-δύο φορές το τρίμηνο (όποτε είμαι Ελλάδα)...
Μιλάμε για χοντρές καταστάσεις, γλ****ούνι, γδύσιμο κλπ., αλλά ντρέπομαι να σας πω τι πλήρωσα...
Δεν ξέρω βέβαια τι γίνεται κάθε μέρα, εγώ πάω μια-δύο φορές το τρίμηνο (όποτε είμαι Ελλάδα)...
Εγώ πάλι, την επόμενη μέρα που πήγα (Δευτέρα), είχε χορούς και μάλιστα μου έκαναν φοβερό χορό μια Ρωσιδούλα μελαχρινή και μια Ρουμανιδούλα που θέλει να πάει στο Los Angeles (sorry, δε θυμάμαι τα ονόματα, αλλά είμαι και μιας κάποιας ηλικίας και το πολύ πιώμα με βλάπτει...).
να μην ντρεπεσε για το τι πληρωσες εαν εχεις επιφανεια οικονομικη ποσα χρονια θα ζησουμε??..εαν δεν εχεις ομως χρηματα και ταχωσες τοτε.......γραψε μας ομως και για τις εμπειριες σου σε αλλα μαγαζια στο εξωτερικο..που πιστευω ειναι πολυ καλυτερα...
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Παρασκευή βράδυ το μαγαζί υποτονικό έως άτονο . Χοροί δεν εκτελούνταν . Σόου ανύπαρκτο .
Την κατάσταση έσωζε μόνον η φίλη μου η Ρόξυ . Για την οποία να μην ξανακούσω κακό γιατί είναι από τα καλύτερα παιδιά στη νύχτα , είναι έξυπνη , έχει class και κάνει και σόου επιπέδου .
Α και είναι profesional striper !
Ρόξυ σε αγαπάω γιατί είσαι γάτα . Ξέρεις εσύ !
Θέλουμε σόου όπως εκείνο με την Έφη και την άλλη τύπισσα , όπως γινόταν στην έκθεση . Η μουσική και τα ποτά άριστα , αλλά αν θέλουμε μονο αυτά πάμε και στο Dekka και πίνουμε μέχρι το πρωΐ με 70 € .
Πληρώνουμε για να διασκεδάζουμε , όχι για χαζοξενύχτι . Υπάρχει και η ολονυχτία στη Μυρτιδιώτισσα , το ιντερνετ καφέ , το υπερκωλοβάρεμα σε τρεντυ στέκια κ.λπ.
Για κονσομασιόν υπάρχει απέναντι ο κάβος .
Μάγκες συνέλθετε γιατί δεν θα μας ξαναδείτε .
Και υπάρχουν καμμιά 35αριά μαγαζιά στην Αθήνα .
Επίσης για μαγαζί που θέλει να λέγεται gents club καλό είναι να γίνεται κα καμμία επένδυση ( δεν εννοώ την ταπετσαρία ) αν μεροκάματο οι εργαζόμενες βγάζουν μόνο από ποτά δεν πατε πουθενά .
Και επίσης το στριπ είναι κυρίως χοροί , πριβέ απλοί , φραπεδικοί ( εγώ δεν είμαι φαν λερώνει ) , κάντε κάτι με τους χορούς , το ξέρω υπάρχει ρίσκο με τα στρούμφ αλλά χωρίς χορούς , έστω και άφραπους τι στριπ είσαστε ?
Θα καταλήξετε μόνο ευτελές κωλόμπαρο .
That's all !
Κερδίσατε την ψήφο μου στο judgement day .
Την κατάσταση έσωζε μόνον η φίλη μου η Ρόξυ . Για την οποία να μην ξανακούσω κακό γιατί είναι από τα καλύτερα παιδιά στη νύχτα , είναι έξυπνη , έχει class και κάνει και σόου επιπέδου .
Θέλουμε σόου όπως εκείνο με την Έφη και την άλλη τύπισσα , όπως γινόταν στην έκθεση . Η μουσική και τα ποτά άριστα , αλλά αν θέλουμε μονο αυτά πάμε και στο Dekka και πίνουμε μέχρι το πρωΐ με 70 € .
Πληρώνουμε για να διασκεδάζουμε , όχι για χαζοξενύχτι . Υπάρχει και η ολονυχτία στη Μυρτιδιώτισσα , το ιντερνετ καφέ , το υπερκωλοβάρεμα σε τρεντυ στέκια κ.λπ.
Επίσης για μαγαζί που θέλει να λέγεται gents club καλό είναι να γίνεται κα καμμία επένδυση ( δεν εννοώ την ταπετσαρία ) αν μεροκάματο οι εργαζόμενες βγάζουν μόνο από ποτά δεν πατε πουθενά .
Και επίσης το στριπ είναι κυρίως χοροί , πριβέ απλοί , φραπεδικοί ( εγώ δεν είμαι φαν λερώνει ) , κάντε κάτι με τους χορούς , το ξέρω υπάρχει ρίσκο με τα στρούμφ αλλά χωρίς χορούς , έστω και άφραπους τι στριπ είσαστε ?
That's all !
Παρασκευή βράδυ το μαγαζί υποτονικό έως άτονο . Χοροί δεν εκτελούνταν . Σόου ανύπαρκτο .
That's all !
φιλε πουραντζερ οπως τα λες ειναι.. οσο για την ροξυ ελπιζω να μην μονομαχισουμε οπως τα παλια χρονια...αν και χανει σε εμφανιση κερδιζει στα αλλα....
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
φιλε πουραντζερ οπως τα λες ειναι.. οσο για την ροξυ ελπιζω να μην μονομαχισουμε οπως τα παλια χρονια...αν και χανει σε εμφανιση κερδιζει στα αλλα....
Δεν πρόκειται να μονομαχήσουμε . Δεν μου είναι τίποτα το κορίτσι απλά φίλη μου .
Και δεν νομίζω ότι υστερεί πολύ σε εμφάνιση . Ξέρει όμως να κρατάει καλή παρέα , δεν είναι το αρπακτικό και έχει το κάτι άλλο . Α και αν είσαι τυχερός να είναι σε φάση . Θα γίνει η νύχτα Ανάσταση . Θα διασκεδάσεις πραγματικά ! Θα ξεφύγεις ! Θα σκορπίσει το μυαλό σου από τα προβλήματα και το άγχος
Και αυτά για να σταματήσει η φραπεδομιζέρια . Μην έχουμε την ψύχωση ότι ντε και καλά στα στριπ πάμε μόνο για να κανονίσουμε βιζιτούλα , για φραπεδάκι , ή για να γ...σουμε .
Το στριπ είναι διασκέδαση . Αν παιχτεί κάτι δεν λέμε όχι . Αλλά , η εμμονή στα ανωτέρω είναι αφετηρία μόνο για να σου φάνε λεφτά (όχι να τα ξοδέψεις για να περάσεις καλά ) και να βρεις διαβατήριο για τη γκρίνια και τη μιζέρια .
Κάποιο βράδυ θα κεράσω ποτό .
Αλίμονο στα ίδια μέρη πάμε .
Μην έχουμε την ψύχωση ότι ντε και καλά στα στριπ πάμε μόνο για να κανονίσουμε βιζιτούλα , για φραπεδάκι , ή για να γ...σουμε .
Xμμ...Καλα τωρα, μην μας βαλεις να παρουμε και ορκο..!
Δεν πρόκειται να μονομαχήσουμε . Δεν μου είναι τίποτα το κορίτσι απλά φίλη μου .
Και δεν νομίζω ότι υστερεί πολύ σε εμφάνιση . Ξέρει όμως να κρατάει καλή παρέα , δεν είναι το αρπακτικό και έχει το κάτι άλλο . Α και αν είσαι τυχερός να είναι σε φάση . Θα γίνει η νύχτα Ανάσταση . Θα διασκεδάσεις πραγματικά ! Θα ξεφύγεις ! Θα σκορπίσει το μυαλό σου από τα προβλήματα και το άγχος
Και αυτά για να σταματήσει η φραπεδομιζέρια . Μην έχουμε την ψύχωση ότι ντε και καλά στα στριπ πάμε μόνο για να κανονίσουμε βιζιτούλα , για φραπεδάκι , ή για να γ...σουμε .
Το στριπ είναι διασκέδαση . Αν παιχτεί κάτι δεν λέμε όχι . Αλλά , η εμμονή στα ανωτέρω είναι αφετηρία μόνο για να σου φάνε λεφτά (όχι να τα ξοδέψεις για να περάσεις καλά ) και να βρεις διαβατήριο για τη γκρίνια και τη μιζέρια .
Κάποιο βράδυ θα κεράσω ποτό .
Αλίμονο στα ίδια μέρη πάμε .
πλακιτσα κανω.. συμφωνω σε ολα μαζι σου αλλα οχι και αστερι η ροξυ.. ειπαμε καλο παιδι... αλλα σαραντα και βαλε...παντως εχει καποιο καλυτερο επιπεδο απο τις περισσοτερες στην νυχτα..και νομιζω οτι αν καποιο συμπαθησει θα βγει για καφε η ποτο..αλλα μην την πας σε κανενα σκυλαδικο,,δεν ειναι του τυπου της.πηγενε την σε ενα γαλλικο εστιατοριο στα πετραλωνα που της αρεσει η αλλου..
Χθεσινή επίσκεψη, μετά τον τελικό. Πλεόν και καθημερινές η είσοδος έχει 15 ευρώ. Μια και οι προλαλήσαντες μνημόνευσαν τη Ρόξυ, να προσθέσω ότι είναι από τις λίγες που μείναν στο μαγαζί μετά τη ριζική ανανέωση, προς το χειρότερο, που συνετελέσθη προσφάτως. Σαν αποικία της Ρουμανίας είναι πλέον το μαγαζί, έλεος. Anyway, το επίπεδο σαφώς έχει πέσει, έχε χάρη που είαι κοντά στο σπίτι μου. Η Ρόξυ γαμώ τα παιδιά πραγματικά, σε κάποια φάση που ήθελε μια βοτκα, ρίχνει ένα βλάχικο σφύριγμα στο σερβιτόρο, με το ένα χέρι παρακαλώ, όλα τα λεφτά))
.. Σαν αποικία της Ρουμανίας είναι πλέον το μαγαζί, έλεος.
Yπαρχει και σχετικο Thread περι αυτου.." Ρουμανες..γιατι αυτο μου αξιζε"
Εμεις τα λεμε..εμεις τα γραφουμε..αλλα οι μαγαζατορες μας γραφουν στα αρχιδια τους..
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ..( κλειδωνοντας τα πορτοφολια μας φυσικα.)
Εξακολουθει το οχι χοροι?Χθεσινή επίσκεψη, μετά τον τελικό. Πλεόν και καθημερινές η είσοδος έχει 15 ευρώ. Μια και οι προλαλήσαντες μνημόνευσαν τη Ρόξυ, να προσθέσω ότι είναι από τις λίγες που μείναν στο μαγαζί μετά τη ριζική ανανέωση, προς το χειρότερο, που συνετελέσθη προσφάτως. Σαν αποικία της Ρουμανίας είναι πλέον το μαγαζί, έλεος. Anyway, το επίπεδο σαφώς έχει πέσει, έχε χάρη που είαι κοντά στο σπίτι μου. Η Ρόξυ γαμώ τα παιδιά πραγματικά, σε κάποια φάση που ήθελε μια βοτκα, ρίχνει ένα βλάχικο σφύριγμα στο σερβιτόρο, με το ένα χέρι παρακαλώ, όλα τα λεφτά))
η Ασελ ηταν εκει?
Φαινεται ξεκαθαρισαν με τα Στρουμφ...χοροί κανονικότατα, Αζέλια και πολλές άλλες έφυγαν από το μαγαζί. Ρώτησα δηλαδή και αυό μου ειπώθηκε από άτομα του μαγαζιού
καλημέρα αδέρφια!!!!
λοιπόν....καλο σε όλα...απλά...είναι θέμα γούστου...
το μαγαζί...έχει καθαρά ποτά....πολύ ωραίες γυναίκες(τρελή αδυναμία Aselia)
για όλα τα γούστα...αλλα....
όπως είπε ο συναγωνιστής....δουλεύει με την νοοτροπία του ποτάδικου....άσε που Π-Σ
γίνεται χαμός...κ μας βλέπω στο όρθιο...αισθησιακό...αλλά με προσοχή...γιατί μπορεί να πάθεις μεγάλη νίλα....το τελευταίο σάββατο που πήγα ο χορός 15....
και για τους "ερωτευμένους" η σαμπάνια 300...
οποτε...καθημερινή καλύτερα....κ με προσοχή...συναγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους...
keep the good work
όπως είπε ο συναγωνιστής....δουλεύει με την νοοτροπία του ποτάδικου....άσε που Π-Σ
γίνεται χαμός...κ μας βλέπω στο όρθιο...αισθησιακό...αλλά με προσοχή...γιατί μπορεί να πάθεις μεγάλη νίλα....το τελευταίο σάββατο που πήγα ο χορός 15....
οποτε...καθημερινή καλύτερα....κ με προσοχή...συναγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους...
keep the good work
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
καλημέρα αδέρφια!!!!
keep the good work
Για τους μη ψαγμένους....
Το μαγαζί κατά καιρούς βάζει πράκτορες να γράφουν πόσο γαμάτο είναι το μαγαζί.....
Κανόνας προς αυτούς που διαβάζουν και δεν γνωρίζουν.....
Εάν αυτός που ποστάρει δεν τον ξέρει ουδείς άλλος στο σάιτ και δεν είναι ένας εκ του Συμβουλίου Στριπτηζόμενων Μπουρδελιάρηδων (Dicky, Υπουργός, leonoro, giorgospapa, vasos, nokia, Θεός, cpn_mac, vothros, nick025, pouranger, etc) αγνοήστε το ποστ ως μη γενόμενο.
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
του Συμβουλίου Στριπτηζόμενων Μπουρδελιάρηδων (Dicky, Υπουργός, leonoro, giorgospapa, vasos, nokia, Θεός, cpn_mac, vothros, nick025, pouranger, etc) αγνοήστε το ποστ ως μη γενόμενο.
Σύντροφε PERSONA σχημάτισες κυβέρνηση !
Και μάλιστα μπουρδελοκυβέρνηση και όχι κυβέρνηση - μπουρδέλο
Αγαπητέ persona, ευχαριστώ για τα κολακευτικά σχόλια, αλλά εγώ με το diky και τον Υπουργό του ντεκαφεϊνε/φασκόμηλου δεν μπαίνω στην ίδια επιτροπή. Το πολύ με Θεό, vaso, cpn_mac να κάνουμε μιά Τριμελλής επιτροπή[sup]ΤΜ Βαμβ[/sup] και ο πάτερ να κρατά σημειώσεις για να μαθαίνει και άλλο σπορ
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Αγαπητέ persona, ευχαριστώ για τα κολακευτικά σχόλια, αλλά εγώ με το diky και τον Υπουργό του ντεκαφεϊνε/φασκόμηλου δεν μπαίνω στην ίδια επιτροπή. Το πολύ με Θεό, vaso, cpn_mac να κάνουμε μιά Τριμελλής επιτροπή[sup]ΤΜ Βαμβ[/sup] και ο πάτερ να κρατά σημειώσεις για να μαθαίνει και άλλο σπορ
Μα ρε μάγκες υπάρχει ολόκληρη κυβέρνηση και έρχεται ο κάθε τυχαίος με μισό ποστ να μας κάνει ανάλυση για το μαγαζί και ότι ΠΣ είναι τίγκα....
Βαράνε πελάτες με τουφέκια πλέον και μας κοροιδεύουν ψιλό γαζί.....
Ο Χηνοφώτης τους έχει ξεσκίσει στις μπούκες και κοροιδεύουν την κοινωνία ότι είναι όλα καλά.......
Λεό.... Τοποθετείσαι Υπουργός Εξωτερικών. Ο ΠΟυρ.... τοποθετείται Υπουργός Εσωτερικών.
Ο "Υπουργός" τοποθετείται Υπουργός.......... Ανευ χαρτοφυλακίου......Ντεκαφ ένα πράμα
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 75
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 2K