Αν μου πεις ότι είναι η Αλεξάνδρα-Σάσα πρώην Lido & πρώην Mousses, φεύγω σφαίρα!!!
'Οχι.
Αν μου πεις ότι είναι η Αλεξάνδρα-Σάσα πρώην Lido & πρώην Mousses, φεύγω σφαίρα!!!
και 19) μιλένα.......18-1 μου ρχονται!
Πρέπει να έχει περάσει κανένα 20ημερο από τότε που έγινε το σκηνικό που θα πω αλλά τώρα το θυμήθηκα και είπα να το γράψω.
Αφού ήμουν με ένα φιλαράκι στον Κάβο, είπαμε να πάμε απέναντι στο Grand Ritorno. Όταν πήγαμε να μπούμε, μας είπε μια ξανθιά που ήταν στην πόρτα ότι έχει 15 ευρώ είσοδο. Περιττό να πω ότι το να πληρώνω είσοδο για να μπω σε κωλάδικο το θεωρώ τελείως ηλίθιο. Όταν της είπαμε ευγενικά ότι ξέρεις αν έχει είσοδο τότε θα δεν θα μπούμε, η απάντησή της ήταν ότι "κανένα πρόβλημα, εξάλλου μέσα έχει πολύ κόσμο". Χαιρετήσαμε και φύγαμε.
Αυτά μπας και ξυπνήσουμε κάποια στιγμή - βάζω και τον εαυτό μου μέσα γιατί κι εγώ κάνω τις μαλακίες μου - και αλλάξει η συμπεριφορά των ανθρώπων που διευθύνουν όλα ανεξαιρέτως τα strip.
Αν σταματήσουμε να μπαίνουμε σε μαγαζιά που σου κόβουν είσοδο, δεν θα σταματήσουν να το εφαρμόζουν? Απλώς μια σκέψη κάνω
Για την Μιλενα τι εχεις να πεις?
Για ολους το ερωτημα.
Κωλάρα!!! Plus πολύ καλός prive (παλιά).
Αγαρμπη πολυ αδερφια!! >Για την Μιλενα τι εχεις να πεις?
Για ολους το ερωτημα.
Κανει τιποτε εξτρα στα πριβε?
Δεν πιστεύω να είναι η Μιλένα απο μούσσες? Γιατι έχει χαθεί τελευταία...
Η άποψη που είπα είναι για την παλιά Μιλένα του μαγαζιού. Δυστυχώς δε ξέρω αν υπάρχει κάποια καινούργια κοπέλα μ' αυτό το όνομα.
τα γυναικεια 12 - 24- 36 -60