1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
κατα τα λοιπα ειμαι & εγω μαλακας & αιμοδοτης..
o αλβέρος σβάιτσερ των στριπ δεν μετράει στη σούμα.
κατα τα λοιπα ειμαι & εγω μαλακας & αιμοδοτης..
ρόστερ?το κάτωθι.....
παθε ρουφιανε εκσπερματισες???
τσου..καλά δε ντρέπεσαι?
σωστά!σωστά!έχεις δίκιο!τις ξέχασα....η τζάκι ποιά είναι ακριβώς?
πολυ σωστά καένους!τα ποτά ειναι καραμπόμπες!Μάλιστα έπειτα από διπλωματικές πληροφορίες ο ΙΡΑ φτιάχνει τις μπόμπες του εναντίον του βρετανικού καθεστώτος μέσα σε ειδικά διαμορφωμένη αποθήκη του γκράν κάπου στο πολύδροσο φθιώτιδος!Μπύρες παιδιά μονο μπύρες!!!!!!τωρα στα τεμαχια που μας ενδιαφερουν θα ηθελα να παραθέσω ονομαστικά τα τεμάχια προς βρώσιν και συμμόρφωσιν...
1)σάσα...ενας άγγελος επί της γής..απλά μουνάρα!2)ναταλύ...μια μουνάρα επί της γής,αλλά έχω την εντυπωση οτι ειναι μπάι..
3)όλγα...η ξανθιά καμαριέρα των σόους....μεγάλη μύτη ωραίο κορμί όμως....
4)ντάρια...το πιπινάκι τα κάνει όλα επι σκηνής και τιποτα επί του πρακτέον
5)αντζελα....η αλλιώς έτερο πιπινάκι που για τους πιπινολάτρεςι δημιουργεί εγκάρσια προβλήματα στην καρδιά και στο στομάχι...πραγματικά το άγγιγμά της είναι γροθιά στο στομάχι για τους "ζηλωτές" της.
6)λάουρα ξανθιά προμίλφ ξεκωλιάρα και απατεώνισσα στους χορούς..μή την παίρνει κανείς για να μάθει!
7)ζανέτ απο πρώην μούσσες με άλλο ονομα αλλα δεν θυμαμαι...
8)σαμπίνα η καουμπόισσα ωραιο κορμι για απλες και πηδήματα...
9)ανίτα...καυλουμπιακή ύπαρξη η οποία υπόσχεται πολλα,αλλά αμφιβάλω στο πρακτέον...
10)ενα μελαχροινό καυλουμπαικό δρώμενο ρωσίς που πυγμαχεί με την ναταλύ στο γνωστό ρόκυ μπαλμπόα του ιδρύματος!
11)ρουσλάνα από μικρό αφρο...καλη ομορφη παρουσια αλλα καμμία δραστηριοποίηση στην καυλουμπιακή ανάταση του μόσχου του σιτευτού που ευρίσκεται στα αχμνά των μορίων του κάθε άντρα
12)ενα νταρντανοειδές ξανθό με απίστευτο απιστευτο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κορμι!!!!!!!!αλλά φάτσα λίγο σλάβικη με δόντια προβληματικα(πού χρόνος για σιδεράκια...η δαμοκλειος σπάθη των δανείων στη μαμα πατρίντα είναι πάνω από τον κέφαλόν τους)
13)ελενα..ξανθο ωραιο δρωμενο βγαλμένο από τα εγκατα του μάγματος της καύλας του ηφαιστείου τομογιάτα στην ιάβα
14)κοντή πιωμένη μονίμως ουγγαρεζα χωρις λογο υπαρξης θα ελεγα πλην αναπληρωματικής μίςς πιώμα
15)ετέρα πιωμένη και καλά καβλαντισμένη ύπαρξη η οποία σε ξενερώνει άμα τη εμφάνιση
16)σόνια μαυρούλα αγιοβασιλιάτικη από το πόρτο γερμενό καταγωγή πατρός και μενεμένη η μαμά.Το ότι βγήκε σοκολατένια οφείλεται στην ανάγκη περί τετοιου χρώματος τεμαχίων από την εποχή του νικου γκάλη(χρωμοσωμικη παρεμβολή στη διάρκεια της κυήσεως του εμβρύου με προσθήκη σοκολάτας μπρέικ με φουντούκια σε μεγάλες δόσεις με παρακέντηση).Ολα αυτά λόγω οτι εξαιτίας της οικονομικής πενίας της ελλάδος του γιωργάκη οι μαύρες κορασίδες προτιμούν το άμπου ντάπι και το τουρκμενιστάν χωρες με σαφώς μεγαλύτερο βιοτικο επιπεδο
17)ενα ξανθο καυλουμπιακο δρωμενο θα ελεγα αλλα λιγο στην φάτσα δηλ.στην τελική ευθυγράμμιση της καλλιμπρας πρέπει να στράβωσε οσ τόμας με αποτελεσμα να δημιουργηθούν στην καθόλα αντιπαθητική κόρη του ψευδοαμιάντου οδοντοστοιχικά προβλήματα που απωθούν έναν γνήσιο γνώστη των δρωμένων αυτών να συμμετάσχει στην δράση της παρούσης και άρτι λεχθείσης κατάστασης...
ευχομαι κρονια πολλα και καλα κριστούγκενα σε ολές σας(να πα να γαμηθειτε τσουλες της γης) και σε ολους πλήν τους γκέουλες,τους αγαπούληδες και αυτούς που παντρεύονται όχι από έρωτα,αλλά απο μαλα΄κία!!!!!!
Αν μου πεις ότι είναι η Αλεξάνδρα-Σάσα πρώην Lido & πρώην Mousses, φεύγω σφαίρα!!!
λές να ναι αυτή και να έχει αλλάξει μόνο το μαλλί?κοιτα στο προσωπο μοιαζουν πολυ,αλλα στο σώμα θυμάμαι την σασα του λιντο αρκετά αδύνατη και χωρίς τιποτα μεγαλά βυζιά(αν θυμαμαι καλα ειχε μικρο βυζι),ενω αντιθετα αυτη του ριτορνο εχει βυζαρες!Στο προσωπο ομως μοιαζουν πολυ,οποτε λές να?