Επισκέπτης
Τα πρώτα 20 είναι τα δύσκολα...
Δεν το ξέρεις...οτι γεννήθηκα για τα δύσκολα ? ;) ;) ;)
Τα πρώτα 20 είναι τα δύσκολα...
καιρος ηταν να αποσυρθεις μηπως γαμησουμε & εμεις καμια τρυπερ ρε κωλοπαιδαρα..σε 3-4-10-20 χρόνια...μπορεί...
καιρος ηταν να αποσυρθεις μηπως γαμησουμε & εμεις καμια τρυπερ ρε κωλοπαιδαρα..
Πολύ Δύσκολος για να Πεθάνεις... ;)
τις ιδιες τρυπερ με το λιντο εχει..ποια η διαφορα???στο Ανατολή έχω πάει 1 φορά στη ζωή μου...δεν κινδυνεύεις...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧαχαχαχαχχΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧα
εμένα καθόλου...
...βρήκα το μωράκι που συμπληρώνει την ανθρώπινη πλευρά μου...
και τις παράτησα όλες...
15€ είσοδος/ποτό
24€ απλό πουτάκι-σφηνάκι, 36€ διπλό, σαμπανάκι, σαμπανια...κλπ
15€ απλός χορός (1 τραγούδι) / 50€ πριβέ (3-4 τραγούδια, όχι όλες full nude)!
σούπερ κλιματισμός/εξαέρωση...ανάσα δροσιάς λέμε...
πολύ καλός dj...άνω του μετρίου οι μουσικές επιλογές...αρκετά καλές κ οι ατάκες...
θα ξαναπάω μετά τις διακοπές του Σεπτέμβρη...
λίγα...καμιά 15άρα...5 μέσα στο τοπ 10 του καλοκαιριού...
όπως πάντα...το συγκεκριμένο μαγαζί..σε φτιάχνει απ'το πουθενά...
θα πάμε το χειμώνα...κρατήσου...τώρα είναι νωρίς...έχουν διακοπές κλπ τα κουρίτσα...
στρακι εμενα γιατι δεν με πηρες???θα ξαναπάω μετά τις διακοπές του Σεπτέμβρη...
ρε παιδιά, μια μελαχρινή, κοντούλα, αδύνατη, άβυζη, απίστευτα καυλωτική με απίστευτο γυμνασμένο σώμα εκεί είναι ακόμα;;;) Νομίζω την λέγανε Ρουσλάνα... ξέρετε;
Πρέπει να έχει περάσει κανένα 20ημερο από τότε που έγινε το σκηνικό που θα πω αλλά τώρα το θυμήθηκα και είπα να το γράψω.
Αφού ήμουν με ένα φιλαράκι στον Κάβο, είπαμε να πάμε απέναντι στο Grand Ritorno. Όταν πήγαμε να μπούμε, μας είπε μια ξανθιά που ήταν στην πόρτα ότι έχει 15 ευρώ είσοδο. Περιττό να πω ότι το να πληρώνω είσοδο για να μπω σε κωλάδικο το θεωρώ τελείως ηλίθιο. Όταν της είπαμε ευγενικά ότι ξέρεις αν έχει είσοδο τότε θα δεν θα μπούμε, η απάντησή της ήταν ότι "κανένα πρόβλημα, εξάλλου μέσα έχει πολύ κόσμο". Χαιρετήσαμε και φύγαμε.
Αυτά μπας και ξυπνήσουμε κάποια στιγμή - βάζω και τον εαυτό μου μέσα γιατί κι εγώ κάνω τις μαλακίες μου - και αλλάξει η συμπεριφορά των ανθρώπων που διευθύνουν όλα ανεξαιρέτως τα strip.
Αν σταματήσουμε να μπαίνουμε σε μαγαζιά που σου κόβουν είσοδο, δεν θα σταματήσουν να το εφαρμόζουν? Απλώς μια σκέψη κάνω
Αυτο το εχουν κανει οι μαγαζατορες προφανως για να αποφευγουν τους ματακηδες κατι που ειναι σωστο για εμενα
Φιλε μου δεν ειναι θεμα ηλιθιοτητας ή μαλακιας Απλα ετσι εχουν τα πραγματα σε ολα αυτα τα μαγαζια και θα πρεπει να το συνηθισεις