Νέα

Grand Ritorno

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ass4ever
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Πολύ Δύσκολος για να Πεθάνεις... :grin: ;)

Επισκέπτης
καιρος ηταν να αποσυρθεις μηπως γαμησουμε & εμεις καμια τρυπερ ρε κωλοπαιδαρα..

στο Ανατολή έχω πάει 1 φορά στη ζωή μου...δεν κινδυνεύεις...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧαχαχαχαχχΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧα

Πολύ Δύσκολος για να Πεθάνεις... :grin: ;)

έέέέέέτσιιιιιιιιιιι....

carnival

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Πρέπει να έχει περάσει κανένα 20ημερο από τότε που έγινε το σκηνικό που θα πω αλλά τώρα το θυμήθηκα και είπα να το γράψω.

Αφού ήμουν με ένα φιλαράκι στον Κάβο, είπαμε να πάμε απέναντι στο Grand Ritorno. Όταν πήγαμε να μπούμε, μας είπε μια ξανθιά που ήταν στην πόρτα ότι έχει 15 ευρώ είσοδο. Περιττό να πω ότι το να πληρώνω είσοδο για να μπω σε κωλάδικο το θεωρώ τελείως ηλίθιο. Όταν της είπαμε ευγενικά ότι ξέρεις αν έχει είσοδο τότε θα δεν θα μπούμε, η απάντησή της ήταν ότι "κανένα πρόβλημα, εξάλλου μέσα έχει πολύ κόσμο". Χαιρετήσαμε και φύγαμε.

Αυτά μπας και ξυπνήσουμε κάποια στιγμή - βάζω και τον εαυτό μου μέσα γιατί κι εγώ κάνω τις μαλακίες μου - και αλλάξει η συμπεριφορά των ανθρώπων που διευθύνουν όλα ανεξαιρέτως τα strip.

Αν σταματήσουμε να μπαίνουμε σε μαγαζιά που σου κόβουν είσοδο, δεν θα σταματήσουν να το εφαρμόζουν? Απλώς μια σκέψη κάνω

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
15€ είσοδος/ποτό

24€ απλό πουτάκι-σφηνάκι, 36€ διπλό, σαμπανάκι, σαμπανια...κλπ

15€ απλός χορός (1 τραγούδι) / 50€ πριβέ (3-4 τραγούδια, όχι όλες full nude)!

σούπερ κλιματισμός/εξαέρωση...ανάσα δροσιάς λέμε...

πολύ καλός dj...άνω του μετρίου οι μουσικές επιλογές...αρκετά καλές κ οι ατάκες...

θα ξαναπάω μετά τις διακοπές του Σεπτέμβρη...

Πες και απο μουρα τι παιζει μιας και πηγες.

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
λίγα...καμιά 15άρα...5 μέσα στο τοπ 10 του καλοκαιριού...

όπως πάντα...το συγκεκριμένο μαγαζί..σε φτιάχνει απ'το πουθενά...

θα πάμε το χειμώνα...κρατήσου...τώρα είναι νωρίς...έχουν διακοπές κλπ τα κουρίτσα...

Ετσι και αλλιως αποχωρω και εγω απο Σαββατο για διακοπουλες μακρυα απο πειρασμους.

Ραντεβου το Σεπτεμβρη που θα γυρισουν μαυρισμενα και ορεξατα !!!

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ηταν να πάω σήμερα για ένα ποτάκι αλλά μου τα χάλασε η γυναίκα που έμεινε Αθήνα ..θα περάσω την 'αλλη ενδομάδα να δω τι παίζει ...!!! μάλον ...

jimbeam

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδιά, μια μελαχρινή, κοντούλα, αδύνατη, άβυζη, απίστευτα καυλωτική με απίστευτο γυμνασμένο σώμα εκεί είναι ακόμα;;;) Νομίζω την λέγανε Ρουσλάνα... ξέρετε;

dogigr

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδιά, μια μελαχρινή, κοντούλα, αδύνατη, άβυζη, απίστευτα καυλωτική με απίστευτο γυμνασμένο σώμα εκεί είναι ακόμα;;;) Νομίζω την λέγανε Ρουσλάνα... ξέρετε;

Τη προηγουμενη εβδομαδα που πηγα ητανε εκει Πραγματικα πολυ καλή και σαν ανθρωπος και στη δουλεια της

dogigr

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Πρέπει να έχει περάσει κανένα 20ημερο από τότε που έγινε το σκηνικό που θα πω αλλά τώρα το θυμήθηκα και είπα να το γράψω.

Αφού ήμουν με ένα φιλαράκι στον Κάβο, είπαμε να πάμε απέναντι στο Grand Ritorno. Όταν πήγαμε να μπούμε, μας είπε μια ξανθιά που ήταν στην πόρτα ότι έχει 15 ευρώ είσοδο. Περιττό να πω ότι το να πληρώνω είσοδο για να μπω σε κωλάδικο το θεωρώ τελείως ηλίθιο. Όταν της είπαμε ευγενικά ότι ξέρεις αν έχει είσοδο τότε θα δεν θα μπούμε, η απάντησή της ήταν ότι "κανένα πρόβλημα, εξάλλου μέσα έχει πολύ κόσμο". Χαιρετήσαμε και φύγαμε.

Αυτά μπας και ξυπνήσουμε κάποια στιγμή - βάζω και τον εαυτό μου μέσα γιατί κι εγώ κάνω τις μαλακίες μου - και αλλάξει η συμπεριφορά των ανθρώπων που διευθύνουν όλα ανεξαιρέτως τα strip.

Αν σταματήσουμε να μπαίνουμε σε μαγαζιά που σου κόβουν είσοδο, δεν θα σταματήσουν να το εφαρμόζουν? Απλώς μια σκέψη κάνω

Φιλε μου δεν ειναι θεμα ηλιθιοτητας ή μαλακιας Απλα ετσι εχουν τα πραγματα σε ολα αυτα τα μαγαζια και θα πρεπει να το συνηθισεις
Αλλά δεν μπορω να καταλαβω τι διαφορα. Δηλαδη Το ποτο σου δεν θα το πληρωσεις μεσα?
Τι σε χαλαει που το πληρωνεις στην εισοδο?
Αυτο το εχουν κανει οι μαγαζατορες προφανως για να αποφευγουν τους ματακηδες κατι που ειναι σωστο για εμενα

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Αυτο το εχουν κανει οι μαγαζατορες προφανως για να αποφευγουν τους ματακηδες κατι που ειναι σωστο για εμενα

Λαθος αυτο το εχουν κανει οι μαγαζατορες ωστε να προπληρωσεις το ποτο σου (+5 ευρο εξτρα) χωρις να δεις τι παιζει μεσα απο τεμαχια.

Οποτε πλερωνεις και ελπιζεις οτι δεν θα συναντησεις 7-10 κακομουτσουνες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φιλε μου δεν ειναι θεμα ηλιθιοτητας ή μαλακιας Απλα ετσι εχουν τα πραγματα σε ολα αυτα τα μαγαζια και θα πρεπει να το συνηθισεις

ααααααααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 

ας βάλει ένας μαγαζάτορας το ποτό είσοδο ένα πριβέ (50 γιούρια) να το συνηθίσουμε κι αυτό.

ουστ ρε μαλάκες αγαπούλια μπαζοτσούτσουνοι.

ακου 15 γιούρια το πετρέλαιο στο κωλόμπαρο..........

Δώρο έπρεπε να ναι ρε νούμερα μπας και μπει με καλή διάθεση κανεανας αγάμητος και κεράσει κάνα σφηνάκι στις σαβούρες.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το μαγαζί που θα καθιερώσει ΔΩΡΕΑΝ αντρικά ποτά(2 κούτρα και μετά ας πληρώνεις) θα γαμηθεί στο τάληρο(αν δε του βάλουν καμιά βόμβα πρώτα)
Θα πληρώνεις μόνο "ποτά" κοριτσιών πριβέ και χορούς(όπως κάνουν τα φρουτάκια για τους παίχτες)

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom