Νέα

Grand Ritorno

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ass4ever
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 108K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
pathe δολοφονικα και τα δυο αλλα δυστυχως η ναταλυ δεν ειναι αυτη που οσοι ξερουμε σιγουρα βαλαμε μεσα στην καρδια μας.ημουν εκει πριν απο λιγο και δυστυχως απογοητευτηκα.εκτος και αν θημαμε αλλη αλλα ο κοριτσαρος αυτος δεν ξεχνιεται ευκολα.συναγωνιστες βοηθηστε να ξεδιαλυνουμε το μυστηριο

μόλις με δολοφόνησες!εγώ την μπατσίνα ψάχνω...μπάς και είναι στο στάρλάιβ?

hakeem

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Like
513
Πόντοι
81
και εγω την σεξυ μπατσινα εψαχνα,αλλα αλλη αντικρισα.που τετοια τυχη.λες να με πειραξε το αμερικα?
αντικρυσα αλλο μοντελο αναθεμα την μοιρα μου

nabukin

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
εδώ κάποτε περνάγαμε καλά...

πλέον, μείνανε οι γκόμενες-ξεπέτες...και δυστυχώς πεινάνε πολύ...

ωραίες οι γκόμενες..αλλά ούτε χορεύουν καλά...ούτε έχουν κάτι να πουν...

οπότε...ή είστε τυχεροί κ σπιτώσατε κάποια ή είστε μαλάκες κ πληρώσατε 200+ για ένα μετριο γαμήσι 3ωρο.

περαστικά μας.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
εδώ κάποτε περνάγαμε καλά...

πλέον, μείνανε οι γκόμενες-ξεπέτες...και δυστυχώς πεινάνε πολύ...

ωραίες οι γκόμενες..αλλά ούτε χορεύουν καλά...ούτε έχουν κάτι να πουν...

οπότε...ή είστε τυχεροί κ σπιτώσατε κάποια ή είστε μαλάκες κ πληρώσατε 200+ για ένα μετριο γαμήσι 3ωρο.

περαστικά μας.

περαστικά μας δε λές τίποτα...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Μετά το σοκ από όσα είδαμε στο συνονόματο μπαρ <<συντροφιάς>> ,επίσκεψη στο εν λόγω ίδρυμα (είχα να πάω από τον Ιανουάριο)
Πάρκινγκ εύκολο, είσοδος 15 ευρώ, προσωπικό ούτε ευγενικό, ούτε αγενές (εξαίρεση η μία από τις δύο barwomen που ήταν άψογη).
Χώρος χωρίς αλλαγές, χθες όμως ήταν καλά γιατί δεν είχε κόσμο (πληρότητα <40%),οπότε μπορούσες να αναπνεύσεις!!
Ποτό ΟΚ
Κοπέλες?? Μέτρια πράγματα.Σε σύγκριση με την περσινή ομάδα ,η τωρινή πάει για υποβιβασμό.
Ορισμένα ονόματα..Κρύσταλ,Τζούλι (από Βραζιλία),Ζολάνα,Ιόλη,Ανδριάννα,Γιάννα,Ρουσλάνα,μία κοπέλα από το Λίβανο..
Χορός στην πίστα topless (αδιάφορος),2 σόου Ιόλη σαν αγγελάκι να παίζει με παγάκια και κεριά,και η Κρύσταλ πειρατής..
Απλός χορός 10 ευρώ,πριβέ 50.Προσοχή εδώ γιατί μου φάνηκε πως στον πριβέ χορό υπάρχουν τάσεις ξεπέτας..είδα κοπέλες να μπαίνουν και να βγαίνουν πριν τελειώσει το τρίτο τραγούδι (για να πω την αλήθεια πάντως δε γνωρίζω πόσο ακριβώς υποτίθεται ό,τι διαρκεί ο πριβέ)..
Παρατηρήσεις..α)Ο DJ εκενευριστικός..είπαμε να ζητάς χειροκρότημα στο τέλος του χορού πάει και έρχεται..αλλά και με το που ανεβαίνει η άλλη στην πίστα?
              β)Ορισμένες κοπέλες λόγω προφανώς αναδουλειάς,δυστυχίας ή δε ξέρω και εγώ τί άλλο ξεφεύγουν από τα όρια..αγενέστατες!!Τα αφεντικά ,οι παρατρεχάμενοι που διαβάζουν το σάιτ ας ενημερώσουν τις απολίτιστες αυτές υπάρξεις πώς επειδή επισκεπτόμαστε ένα στριπτιζάδικο δε σημαίνει πώς θα κεράσουμε ποτό ή θα πάρουμε χορό την κάθε πικραμένη κακάσχημη γριά..
Συμπερασματικά..Δεν αξίζει.Η ομάδα είναι γερασμένη,χωρίς πάθος και όρεξη για δουλειά..Οι περισσότερες καλά θα έκαναν να μεταπηδήσουν σε κωλόμπαρο.Η ηλικία τους και το σώμα τους δεν προσφέρεται για στριπτιζάδικο.
Χωρίς δραστική ανανέωση το μαγαζί δεν έχει τύχη.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
τους έκαψες αλλά μάλλον σε καλό θα μας βγει...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
τους έκαψες αλλά μάλλον σε καλό θα μας βγει...
Αυτό είδα, αυτό έγραψα.Πέρσι το μαγαζί ήταν πολύ καλό και το είχα γράψει και στην κριτική μου..Φέτος η εικόνα ήταν απογοητευτική..τί να πώ..μπορεί να είναι μεταβατική περίοδος, να περιμένουν να δουν τί θα γίνει με την οικονομία..

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Αυτό είδα, αυτό έγραψα.Πέρσι το μαγαζί ήταν πολύ καλό και το είχα γράψει και στην κριτική μου..Φέτος η εικόνα ήταν απογοητευτική..τί να πώ..μπορεί να είναι μεταβατική περίοδος, να περιμένουν να δουν τί θα γίνει με την οικονομία..

Μήπως πήρε πουθενά το μάτι σου την Βικτώρια; (την ψηλή ξανθιά Ρωσίδα)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Σάββατο πήγες και είχε <40% πληρότητα? μάλλον όλοι μαζεύουν τα χρήματα για την εφορία!!!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.229
Πόντοι
17.085
Φίλε taurus1 αν θες γράψε και στον κατάλογο την κριτική σου. Thx.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.229
Πόντοι
17.085
Ναι αν θες ξανακάνε ένα κόπο. Thanks.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Σάββατο πήγες και είχε <40% πληρότητα? μάλλον όλοι μαζεύουν τα χρήματα για την εφορία!!!
πέρα από την πλάκα ο κόσμος πλεον περιορίζει τα έξοδα..και κακά τα ψέματα το στριπ δεν είναι πρώτη προτεραιότητα..
παλαιότερα καθε φορά που βγαίναμε με την παρέα μου μετά το μπαρ/κλαμπ περνούσαμε έστω και για ένα ποτό από κάποιο στριπ σόου..τώρα μία στο τόσο!!

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Κοπέλες?? Μέτρια πράγματα.Σε σύγκριση με την περσινή ομάδα ,η τωρινή πάει για υποβιβασμό.
Ορισμένα ονόματα..Κρύσταλ,Τζούλι (από Βραζιλία),Ζολάνα,Ιόλη,Ανδριάννα,Γιάννα,Ρουσλάνα,μία κοπέλα από το Λίβανο..
Χορός στην πίστα topless (αδιάφορος),2 σόου Ιόλη σαν αγγελάκι να παίζει με παγάκια και κεριά,και η Κρύσταλ πειρατής..
Απλός χορός 10 ευρώ,πριβέ 50.Προσοχή εδώ γιατί μου φάνηκε πως στον πριβέ χορό υπάρχουν τάσεις ξεπέτας..είδα κοπέλες να μπαίνουν και να βγαίνουν πριν τελειώσει το τρίτο τραγούδι (για να πω την αλήθεια πάντως δε γνωρίζω πόσο ακριβώς υποτίθεται ό,τι διαρκεί ο πριβέ)..
Παρατηρήσεις..α)Ο DJ εκενευριστικός..είπαμε να ζητάς χειροκρότημα στο τέλος του χορού πάει και έρχεται..αλλά και με το που ανεβαίνει η άλλη στην πίστα?
              β)Ορισμένες κοπέλες λόγω προφανώς αναδουλειάς,δυστυχίας ή δε ξέρω και εγώ τί άλλο ξεφεύγουν από τα όρια..αγενέστατες!!Τα αφεντικά ,οι παρατρεχάμενοι που διαβάζουν το σάιτ ας ενημερώσουν τις απολίτιστες αυτές υπάρξεις πώς επειδή επισκεπτόμαστε ένα στριπτιζάδικο δε σημαίνει πώς θα κεράσουμε ποτό ή θα πάρουμε χορό την κάθε πικραμένη κακάσχημη γριά..
Συμπερασματικά..Δεν αξίζει.Η ομάδα είναι γερασμένη,χωρίς πάθος και όρεξη για δουλειά..Οι περισσότερες καλά θα έκαναν να μεταπηδήσουν σε κωλόμπαρο.Η ηλικία τους και το σώμα τους δεν προσφέρεται για στριπτιζάδικο.
Χωρίς δραστική ανανέωση το μαγαζί δεν έχει τύχη.

τόσο χάλια; θα περάσω κι'εγώ σύντομα και θα κάνω μια αναφορά. τελευταία φορά πήγα τον ιούνιο και είχε σίγουρα ξεπέσει το μαγαζί σε σχέση με την κατάσταση που επικρατούσε πριν από δέκα μήνες περίπου. όχι όμως και τόσο χάλια!

πάλι καλά που δεν έφυγε η <<ρουσλάνα>> που έχει κάποια ποιότητα. αν και κάποιες φορές σηκώνεται και φεύγει χωρίς να χαιρετήσει καν. έλεος.

το πριβέ δεν αξίζει γενικώς. και ΝΑΙ, έχουν μια τάση ξεπέτας αλλά νομίζω ότι αυτό γίνεται παντού πλέον.

αυτό που λες για τις άξεστες το επιβεβαιώνω. μία φορά πέρασα τετάρτη, δεν είχε δουλειά φυσικά, και μού'πριξαν τ'αρχιδια. μάλιστα, το χειρότερο μπάζο του μαγαζιού μου εκφώνησε το εξής.

<<αν δεν θέλεις πριβέ, φύγε από 'δώ!>>

και μετά περιμένουν πελατεία, λες και είμαστε όλοι εμίρηδες!

άσε που αμφιβάλλω να δηλώνουν στην εφορία!

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
τόσο χάλια; θα περάσω κι'εγώ σύντομα και θα κάνω μια αναφορά. τελευταία φορά πήγα τον ιούνιο και είχε σίγουρα ξεπέσει το μαγαζί σε σχέση με την κατάσταση πριν από δέκα μήνες περίπου. όχι όμως και τόσο χάλια!

πάλι καλά που δεν έφυγε η <<ρουσλάνα>> που έχει κάποια ποιότητα. αν και κάποιες φορές σηκώνεται και φεύγει χωρίς να χαιρετήσει καν. έλεος.

το πριβέ δεν αξίζει γενικώς. και ΝΑΙ, έχουν μια τάση ξεπέτας αλλά νομίζω ότι αυτό γίνεται παντού πλέον.

αυτό που λες για τις άξεστες το επιβεβαιώνω. μία φορά πέρασα τετάρτη, δεν είχε δουλειά φυσικά, και μού'πριξαν τ'αρχιδια. μάλιστα, το χειρότερο μπάζο του μαγαζιού μου εκφώνησε το εξής.

<<αν δεν θέλεις πριβέ, φύγε από 'δώ!>>

και μετά περιμένουν πελατεία, λες και είμαστε όλοι εμίρηδες!
θα σου πω το εξης..καθόμασταν δίπλα σε έναν τύπο ,σοβαρό περιποιημένο ,έρχεται μια ψηλή milf με χαλαρή κοιλιά,κυτταρίτιδα και του λέει..-θα με κεράσεις ποτό?
      -όχι
      -πάμε για πριβέ?
      -σε ευχαριστώ άλλη φορά..
      -τί ήρθες να κάνεις τότε εδώ? ξύλο θέλεις?
και της απαντά ο τύπος.. δε δέρνω γυναίκες!! έπρεπε να έβλεπες τη φάτσα της..

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
και ξανα......... αρτι αφιχθεις απο γκραν ριτορνο..........
απο σωου 0
αλλα απο κοπελες ηταν μια και μια, αποψη μου απο τις καλυτερες στην πιατσα....... απο αποψη ομορφιας εννοω ετσι?
γιατι γενικα βαριοντουσαν που ζουσαν.....
κριμαπ παντως τετοιες κοπελες και να μαλακιζονται. οσο για τον ντιτζει, τα ιδια με το φιλο, ο απαλευτος ζηταγε χειροκροτημα συνεχεια.
εγω ξενερωσα παντως που τα κοριτσια οχι μονο δεν ασχολιοντουσαν, αλλα ειχανε αραξει και μαλακιζοντουσαν μεταξυ τους
ρε παιδια 15 το ποτο και 10 ο χορος... πολλα λεφτα για να μην περνας καλα τελικα.
εγω δυσκολα θα ξαναπαω, δεν πα να χει τις μουναρες ολες. καλυτερα αλλου να κανουμε και χαβαλε.
ειχε παρα πολλες κοπελες, αλλα καμια δε δουλευε. τι να πω..
ολο το μαγαζι ειναι η κρυσταλ, μονο αυτη αξιζει τα λεφτα της. γρια μεν, με ζουμι δε.

uricom

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
και ξανα......... αρτι αφιχθεις απο γκραν ριτορνο..........
απο σωου 0
αλλα απο κοπελες ηταν μια και μια, αποψη μου απο τις καλυτερες στην πιατσα....... απο αποψη ομορφιας εννοω ετσι?
γιατι γενικα βαριοντουσαν που ζουσαν.....
κριμαπ παντως τετοιες κοπελες και να μαλακιζονται. οσο για τον ντιτζει, τα ιδια με το φιλο, ο απαλευτος ζηταγε χειροκροτημα συνεχεια.
εγω ξενερωσα παντως που τα κοριτσια οχι μονο δεν ασχολιοντουσαν, αλλα ειχανε αραξει και μαλακιζοντουσαν μεταξυ τους
ρε παιδια 15 το ποτο και 10 ο χορος... πολλα λεφτα για να μην περνας καλα τελικα.
εγω δυσκολα θα ξαναπαω, δεν πα να χει τις μουναρες ολες. καλυτερα αλλου να κανουμε και χαβαλε.
ειχε παρα πολλες κοπελες, αλλα καμια δε δουλευε. τι να πω..
ολο το μαγαζι ειναι η κρυσταλ, μονο αυτη αξιζει τα λεφτα της. γρια μεν, με ζουμι δε.

Θα συμφωνησω, η ποιοτητα των κοριτσιών είναι πολύ καλή , καλύτερη από αρκετά πρωτοκλασσάτα της Συγγρού αλλά πραγματικά πολλές από αυτές αράζουν παρεούλα μεταξύ τους στους στρογγυλούς καναπέδες, και βαριουνται. Η Κρύσταλ είναι πολύ εντάξυ άτομο, και έχουμε κάτσει παρέα στο bar χωρίς να με ξεπουπουλιάσει χρηματικά. Για 38 το κορμί της είναι ...αλλού. Βέβαια το top κορμί εκεί μέσα είναι η Ρουσλάνα, πραγματικά απίστευτη τελειότητα ακόμη και στην λεπτομέρεια αλλά έχω την εντύπωση ότι ειναι πολύ diva. Ούτε καλησπέρα δεν λέει χωρίς κερασμένο ποτό.
Τέλος πάντον αυτό που μου αρέσει σε αυτό το μαγαζί και πηγαίνω ακόμη μία στο τόσο είναι ότι έχει πιο "οικογενοιακό" χαρακτήρα από τα μεγάλα stip της Συγγρού τα οποία είναι απρόσωπα , super market κατάσταση. Καταρχήν έχει μπάρα, μπορείς να αράξεις χαλαρά ακόμη και μόνος

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom