Εσύ με λίγα λόγια...στηρίχτηκες στα λόγια μου...κ έκανες "νοητή" παράθεση σε αυτά...για να μας πεις οτι οι υπηρεσίες του μαγαζιού είναι ελλιπείς κ είναι κ πιο ακριβό απ'τα άλλα....
Μάλιστα...
Και απ'την παράθεση της πρότασής μου :
"Πολλοί χοροί...απλοί συνήθως...το πριβέ δε λέει πολλά...γιατί ΔΕΝ είναι πριβέ...αξίζει μόνο για το full nude μάτι..."
.....
Εσύ,όταν εγώ έγραφα αυτό...καταλάβαινες οτι οι υπηρεσίες του μαγαζιού δεν είναι σαν των άλλων (δλδ πίπες,γαμήσια,μαλακίες)...κ οτι το πριβέ των 50€...είναι πιο ακριβό απ'τα υπόλλοιπα...
Μάλιστα...
Ακριβώς έτσι.
Όλοι κατάλαβαν ότι το μαγαζί ζητάει € 50 για πριβέ και προσφέρει κάτι το οποίο δεν είναι πριβέ.
Επίσης, ζητάει € 15 για είσοδο, όταν σε άλλα καταστήματα είναι από € 0 έως € 12.
Το ποτό της κυρίας κάνει € 24 και 36 όταν αλλού είναι € 15 και 20.
Το μαγαζί έχει πράγματι αρκετά όμορφα κορίτσια αλλά αυτά τα βρίσκεις και αλλού.
Επίσης έχει αρκετά καλό ηχητικό σύστημα που δεν παραμορφώνει τον ήχο και ο Dj παίζει καλή μουσική. Να λέμε και τα καλά.
Όμως, το μαγαζί είναι πολύ μικρό, στενόμακρο και με μια τεράστια κολώνα στη μέση που αν κάτσεις στους καναπέδες στη πλευρά της εισόδου, δεν βλέπεις πίστα.
Τέλος, όπως αναφέρει και ο σπόνσορας κος “Πίκος Απίκος” το μαγαζί απευθύνεται σε καλό κόσμο “επιστήμονες , εξέχοντα μέλη του πολιτικού κόσμου , επιχειρηματίες “!!!
Όσοι από εμάς δεν ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες, δεν έχουμε θέση στο μαγαζί αυτό.
Υ.Γ. Ερώτηση: Αν έχω σπουδάσει στο ΤΕΙ Μεσολογγίου, ανήκω στους επιστήμονες; Μπορώ να έλθω στο μαγαζί;