Νέα

Grand Ritorno

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ass4ever
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω εδώ και χρόνια...είναι :

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ Κ ΧΑΛΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΥ ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ?

εγώ δε χαλιέμαι.
γαμάω τα ρετάλια......

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
για όλους..... όχι μόνο για τους εφοπλιστές.

σωστό...

Επίσης, να αναφερθεί, ότι στον πολιτισμό, στο πιο exclusive και wow club να πας, εάν ζητήσεις τσιγάρα, στα φέρνει το γκαρσόνι (δεν πας να τα πάρεις από την τσατσά στην γκαρνταρόμπα ή στις χέστρες) και στα χρεώνει όσο αν τα αγόραζες στο περίπτερο ή στο βενζινάδικο.

Επισκέπτης
Αυτό το μαγαζί με τις τιμές που έχει, οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στις προσφερόμενες υπηρεσίες, απευθύνεται σε εφοπλιστές.
Και ναι μεν, έχουμε αρκετούς εφοπλιστές στην Ελλάδα αλλά αυτοί έχουν έδρα το Λονδίνο.

Μας βοηθας λιγο βρε αδερφέ ?

Δεν βρίσκω πολύ διαφορετικές τις τιμές απ'τα υπόλλοιπα μαγαζιά...

Για να μην πω οτι λες μαλακιες κατευθείαν...απλά αναρωτιέμαι ποιές είναι οι υπηρεσίες που δεν έχει το κατάστημα κ που είναι πιο ακριβό απ'τα άλλα?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σωστό...

Επίσης, να αναφερθεί, ότι στον πολιτισμό, στο πιο exclusive και wow club να πας, εάν ζητήσεις τσιγάρα, στα φέρνει το γκαρσόνι (δεν πας να τα πάρεις από την τσατσά στην γκαρνταρόμπα ή στις χέστρες) και στα χρεώνει όσο αν τα αγόραζες στο περίπτερο ή στο βενζινάδικο.

γι αυτό κάνουν περιουσίες οι εξκλούσηδες..... γιατί δεν τους πιάνουν τον κώλο πουθενά....
Στην ελλάδα σου πιάνουν τον κώλο και λες και ευχαριστώ.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μας βοηθας λιγο βρε αδερφέ ?

Δεν βρίσκω πολύ διαφορετικές τις τιμές απ'τα υπόλλοιπα μαγαζιά...

Για να μην πω οτι λες μαλακιες κατευθείαν...απλά αναρωτιέμαι ποιές είναι οι υπηρεσίες που δεν έχει το κατάστημα κ που είναι πιο ακριβό απ'τα άλλα?

Εσύ είπες:

"Πολλοί χοροί...απλοί συνήθως...το πριβέ δε λέει πολλά...γιατί ΔΕΝ είναι πριβέ...αξίζει μόνο για το full nude μάτι..."

Ποιός λέει μαλακίες τώρα;

Επισκέπτης
Εσύ είπες:

"Πολλοί χοροί...απλοί συνήθως...το πριβέ δε λέει πολλά...γιατί ΔΕΝ είναι πριβέ...αξίζει μόνο για το full nude μάτι..."

Ποιός λέει μαλακίες τώρα;

Εσύ με λίγα λόγια...στηρίχτηκες στα λόγια μου...κ έκανες "νοητή" παράθεση σε αυτά...για να μας πεις οτι οι υπηρεσίες του μαγαζιού είναι ελλιπείς κ είναι κ πιο ακριβό απ'τα άλλα....

Μάλιστα...

Και απ'την παράθεση της πρότασής μου :

.....

Εσύ,όταν εγώ έγραφα αυτό...καταλάβαινες οτι οι υπηρεσίες του μαγαζιού δεν είναι σαν των άλλων (δλδ πίπες,γαμήσια,μαλακίες)...κ οτι το πριβέ των 50€...είναι πιο ακριβό απ'τα υπόλλοιπα...

Μάλιστα...

Κατάλαβα...κι εγώ...κ οι άλλοι...

Φιλάκια... :2funny: :2funny:

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εσύ με λίγα λόγια...στηρίχτηκες στα λόγια μου...κ έκανες "νοητή" παράθεση σε αυτά...για να μας πεις οτι οι υπηρεσίες του μαγαζιού είναι ελλιπείς κ είναι κ πιο ακριβό απ'τα άλλα....

Μάλιστα...

Και απ'την παράθεση της πρότασής μου :

.....

Εσύ,όταν εγώ έγραφα αυτό...καταλάβαινες οτι οι υπηρεσίες του μαγαζιού δεν είναι σαν των άλλων (δλδ πίπες,γαμήσια,μαλακίες)...κ οτι το πριβέ των 50€...είναι πιο ακριβό απ'τα υπόλλοιπα...

Μάλιστα...

Ακριβώς έτσι.

Όλοι κατάλαβαν ότι το μαγαζί ζητάει € 50 για πριβέ και προσφέρει κάτι το οποίο δεν είναι πριβέ.

Επίσης, ζητάει € 15 για είσοδο, όταν σε άλλα καταστήματα είναι από € 0 έως € 12.

Το ποτό της κυρίας κάνει € 24 και 36 όταν αλλού είναι € 15 και 20.

Το μαγαζί έχει πράγματι αρκετά όμορφα κορίτσια αλλά αυτά τα βρίσκεις και αλλού.

Επίσης έχει αρκετά καλό ηχητικό σύστημα που δεν παραμορφώνει τον ήχο και ο Dj παίζει καλή μουσική. Να λέμε και τα καλά.

Όμως, το μαγαζί είναι πολύ μικρό, στενόμακρο και με μια τεράστια κολώνα στη μέση που αν κάτσεις στους καναπέδες στη πλευρά της εισόδου, δεν βλέπεις πίστα.

Τέλος, όπως αναφέρει και ο σπόνσορας κος “Πίκος Απίκος” το μαγαζί απευθύνεται σε καλό κόσμο “επιστήμονες , εξέχοντα  μέλη  του πολιτικού  κόσμου , επιχειρηματίες “!!!

Όσοι από εμάς δεν ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες, δεν έχουμε θέση στο μαγαζί αυτό.

Υ.Γ. Ερώτηση: Αν έχω σπουδάσει στο ΤΕΙ Μεσολογγίου, ανήκω στους επιστήμονες; Μπορώ να έλθω στο μαγαζί;

Επισκέπτης
Όλοι κατάλαβαν ότι το μαγαζί ζητάει € 50 για πριβέ και προσφέρει κάτι το οποίο δεν είναι πριβέ.

Στο Baby Gold..που πληρώνεις μια αγχωμένη μαλακία απο 20€ ως 50€...σε κοινή θέα...είναι καλύτερα ?

Το οτι άλλαξαν οι συνήθειες...κ πλέον πριβέ σημαίνει μαλακία/πίπα/γαμήσι...δεν σημαίνει οτι αυτή είναι η σωστή ερμηνεία του πριβέ...

Επίσης, ζητάει € 15 για είσοδο, όταν σε άλλα καταστήματα είναι από € 0 έως € 12.

0€ που έχει είσοδο ?....Όταν πας σε στριπτηζάδικο..να φανταστώ οτι κάνεις λογαριασμό από 100€ κ πάνω  ? Αν ναι...τα 3€ της εισόδου σε ενοχλούν σε αυτό ?

Το ποτό της κυρίας κάνει € 24 και 36 όταν αλλού είναι € 15 και 20.

15€ έχει μόνο στο Lido,οπου κι εκεί τα ονόματα ζητούν ποτάκια των 30€+...ποιά η διαφορά των 20€ απ'τα 24€ ?....36€ κοστίζει το τριπλό ποτό...στα υπόλλοιπα μαγαζιά παίζει το πίκολο...που είναι πολύ ακριβότερο απ'τα 36€....;)

Το μαγαζί έχει πράγματι αρκετά όμορφα κορίτσια αλλά αυτά τα βρίσκεις και αλλού.

Που τα βρίσκεις ? Αν θες μας δίνεις καμιά διεύθυνση....μπας κ ανοίξουμε τα μάτια μας...

Όμως, το μαγαζί είναι πολύ μικρό, στενόμακρο και με μια τεράστια κολώνα στη μέση που αν κάτσεις στους καναπέδες στη πλευρά της εισόδου, δεν βλέπεις πίστα.

Σωστός σε αυτό...απλά,δεν διαλέγεις αυτόν τον καναπέ...μπορείς να κάτσεις στο μπαράκι...που είναι ανετότατα...είτε μπροστά στην πίστα..."πάγκο"!!!

Υ.Γ. Ερώτηση: Αν έχω σπουδάσει στο ΤΕΙ Μεσολογγίου, ανήκω στους επιστήμονες; Μπορώ να έλθω στο μαγαζί;

Το ίδιο ίδρυμα έχω τελειώσει κι εγώ...κ δεν συναντώ κανένα πρόβλημα....;)

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Όπως τα λένε είναι, απλά εκεί να προσέχετε τη συμπεριφορά σας. Δε ξέρω από φόρτωμα τι λέει. Εγώ πάντως δεν έχω καταφέρει καμία απο εκεί μέσα και σε όσες το προτείνω φεύγουν τρέχοντας. Τόσο άσχημος είμαι........

Επισκέπτης
Όπως τα λένε είναι, απλά εκεί να προσέχετε τη συμπεριφορά σας. Δε ξέρω από φόρτωμα τι λέει. Εγώ πάντως δεν έχω καταφέρει καμία απο εκεί μέσα και σε όσες το προτείνω φεύγουν τρέχοντας. Τόσο άσχημος είμαι........

Μαλακίες....

Κανένα πρόβλημα...οι κ.κ υπεύθυνοι είναι μια χαρά...απλά θέλουν τον χρόνο τους...βέβαια δεν γουστάρουν τους "άγνωστους" πονηρίδηδες...και τους τσάμπα μάγκες κ αυτό είναι θετικότατο αν κ τυχαίνουν παρεξηγήσεις...;)

TΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΕΡΝΑΕΙ ΠΟΤΑ - ΑΚΟΜΗ Κ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ - ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ...;)

Σεβασμός πάνω απ'όλα...κ respect απο μένα...αν κ στην αρχή έγιναν 1-2 μαλακίες που με νευρίασαν...;)

Όσο για το φόρτωμα..τι να λέμε....όλοι οι φορτηγατζήδες εδώ μαζεύτηκαν....τότε που γαμούσε ο βόθρος...οι άλλοι ήταν σπερματοζωάρια...κ τώρα μιλάνε για φορτωτικές...μέχρι κ οι σκουπιδιάρηδες...;)

Καλημέρα...απ'τον ταρίφα της γειτονιάς σας...

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Θα συνιστούσα, εάν δεν είμαστε σπόνσορες σε ένα μαγαζί, έτσι ώστε να το υποστηρίζουμε με φανατισμό, δίπλα στα πλεονεκτήματα, που σίγουρα υπάρχουν, να αναφέρουμε και τα μειονεκτήματά του.

Επισκέπτης
Θα συνιστούσα, εάν δεν είμαστε σπόνσορες σε ένα μαγαζί, έτσι ώστε να το υποστηρίζουμε με φανατισμό, δίπλα στα πλεονεκτήματα, που σίγουρα υπάρχουν, να αναφέρουμε και τα μειονεκτήματά του.

3 ή 4 φορές έχω περάσει απ'το κατάστημα..πότε να βρω τα αρνητικά όταν με τραβούν τα θετικά ???

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
αρνητικό είναι το parking

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom