Επισκέπτης
Εσύ Yorgos...τα παίρνεις απ'το κατάστημα ?
Πες μας κι εσύ τα καλά ρε του μαγαζιού....
Πες μας κι εσύ τα καλά ρε του μαγαζιού....
αρνητικά
κολώνα στην πίστα (έξυπνη λύση με τον καθρέφτη όμως...οπότε δεν χάνεις θέα)
τα ποτά εάν δεν είναι μπουκάλι, είναι καραμπόμπες
οι πορτιέρηδες είναι κουτσομπόληδες και άξεστοι
parking
δεν κάνουν repeat το show της πίστας στο τραπέζι ( ;) )
4.με το παπί απορώ...τι πρόβλημα έχεις ?
5.Αυτό είναι το βασικότερο πρόβλημα...αλλα ποιός χάνει τελικά ? αυτός που πληρώνει ή που θα πληρωθεί ?
μου το χτυπάνε κάτι μαλάκες με κάτι jeepάρες κάθε φορά, ξέρεις κάτι κομπλεξικοί φλώροι
οπότε αναγκάζομαι και το παρκάρω απέναντι στο παρκάκι, όπου μου το κατουράνε τα ζάκια
μου το χτυπάνε κάτι μαλάκες με κάτι jeepάρες κάθε φορά, ξέρεις κάτι κομπλεξικοί φλώροι
Είναι ο λεγόμενος "καλός κόσμος (επιστήμονες , εξέχοντα μέλη του πολιτικού κόσμου , επιχειρηματίες)" που συνωστίζεται κάθε βράδι στο μαγαζί!!!
Είναι ο λεγόμενος "καλός κόσμος (επιστήμονες , εξέχοντα μέλη του πολιτικού κόσμου , επιχειρηματίες)" που συνωστίζεται κάθε βράδι στο μαγαζί!!!
Ότι κ να λες...το μαγαζί πετάει....δεν τα παιρνω απ'τον κ.κ.αφεντικό...
Αυτοί πάνε με ταξί ρε δεν εκτίθενται λέμε !
Ότι κ να λες...το μαγαζί πετάει....δεν τα παιρνω απ'τον κ.κ.αφεντικό...κ στα παπάρια μου αν οικονομάει ή οτιδήποτε αφορα το μαγαζί κ αυτόν...
Εγώ γουστάρω τα γκομενάκια...τη μουσικούλα...κ όλα ωραία...είπαμε κ μερικές "μαλακιούλες που εχει κάνει ή υπάρχουν"...κ όλα cool...
Φιλάκια τώρα γιατί έχω mini έξοδο με ξεβράκωτη που τρώει μάπες απ'το αφεντικό κατά πως μας τα ειπε ο αλλος στο ανάλογο θρεντ...
εγώ ειμί το αφεντικό.
Δηλαδή δεν είσαι ο αγορίνας ?εγώ ειμί το αφεντικό.
Δηλαδή δεν είσαι ο αγορίνας ?
Ψέμματα έλεγες τόσον καιρό ?
Ιανός λέγεσθε ?εγώ ειμί και το αφεντικό και ο αγορίνας.....
Ιανός λέγεσθε ?
Ναι απ το Πουριτανός.
Ζήτω η ένδοξος λεβεντογέννα μεγαλόννησος Πουριτανία !TI ΣΤΡΙΠΑΣ ΤΙ ΑΡΚΑΣ......
Ναι απ το Πουριτανός.