Ρε συ καπετάνιε....γιατι ρε φίλε μας τα χώνεις χωρίς να μας ξέρεις ?
Εγώ το γούσταρα το μαγαζί....εκτός απο κάτι μικρο-προβληματάκια...δεν είχα κανένα πρόβλημα...
ΔΕΝ ΠΡΟΜΟΤΑΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ...ΚΑΙ ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΛΑ Η ΟΧΙ....ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΡΑΙΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ Κ ΜΠΟΡΩ ΝΑ "ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΩ"....
Τώρα τι μαλακίες λες περι προμοταρίσματος κλπ..δεν ξέρω...
Καλή καρδιά φίλε...κ καλά φορτώματα...απλά να θυμάσαι οτι υπάρχουμε κι εμείς που δε γουστάρουμε να γαμάμε κ θέλουμε απλά να κρατάμε τις γκόμενες απ'το χεράκι κ το μπουτάκι κ να δίνουμε κανένα φιλάκι στο μέτωπο...το πολύ...πολύ....
Χεράκι, μπουτάκι και άλλα τινά.....!!!!
Βυζάκι, κωλαράκι, κλπ αλλά το χεράκι πρέπει να μπεί βαθιά στο τσεπάκι....
Η άλήθεια έιναι ότι οι γκόμενες είναι πρώτες από εμφάνιση, το πρόβλημα είναι η πολιτική του μαγαζιού. Ο απλός χορός 15 Γιουρια με ελάχιστη διάρκεια και 50 το πριβέ.
Πάντως, σε πρόσφατη επίσκεψη το μαγαζί βάραγε μύγες, μου την πέσανε 5-6 κουκλάρες με τη σειρά... και αμέσως έγινε η πρόταση να μεταφερθούμε στους καναπέδες δεξιά της εισόδου, για full nude και χουφτοτρίψιμο, με fucking imitation, κλπ, as long as it takes, για 100 Γιουράκια. Συν τα πρώτα πουτά, συν ενα-δυο δοκιμαστικούς χορούς, ο λογαριασμός ξέφευγε, οποτε την έκανα άνευ δοκιμής ....