Νέα

Grand Ritorno

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ass4ever
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Ρε συ καπετάνιε....γιατι ρε φίλε μας τα χώνεις χωρίς να μας ξέρεις ?

Εγώ το γούσταρα το μαγαζί....εκτός απο κάτι μικρο-προβληματάκια...δεν είχα κανένα πρόβλημα...

ΔΕΝ ΠΡΟΜΟΤΑΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ...ΚΑΙ ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΛΑ Η ΟΧΙ....ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΡΑΙΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ Κ ΜΠΟΡΩ ΝΑ "ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΩ"....

Τώρα τι μαλακίες λες περι προμοταρίσματος κλπ..δεν ξέρω...

Καλή καρδιά φίλε...κ καλά φορτώματα...απλά να θυμάσαι οτι υπάρχουμε κι εμείς που δε γουστάρουμε να γαμάμε κ θέλουμε απλά να κρατάμε τις γκόμενες απ'το χεράκι κ το μπουτάκι κ να δίνουμε κανένα φιλάκι στο μέτωπο...το πολύ...πολύ....

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ρε συ καπετάνιε....γιατι ρε φίλε μας τα χώνεις χωρίς να μας ξέρεις ?

Εγώ το γούσταρα το μαγαζί....εκτός απο κάτι μικρο-προβληματάκια...δεν είχα κανένα πρόβλημα...

ΔΕΝ ΠΡΟΜΟΤΑΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ...ΚΑΙ ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΛΑ Η ΟΧΙ....ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΡΑΙΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ Κ ΜΠΟΡΩ ΝΑ "ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΩ"....

Τώρα τι μαλακίες λες περι προμοταρίσματος κλπ..δεν ξέρω...

Καλή καρδιά φίλε...κ καλά φορτώματα...απλά να θυμάσαι οτι υπάρχουμε κι εμείς που δε γουστάρουμε να γαμάμε κ θέλουμε απλά να κρατάμε τις γκόμενες απ'το χεράκι κ το μπουτάκι κ να δίνουμε κανένα φιλάκι στο μέτωπο...το πολύ...πολύ....

Αγορίνα  είσαι μέγας  παπαγάλος !

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Εγω πάντως έκανα ιδιαίτερα κατόπιν υποδείξεως του Πουρούλη και κοίτα τι ανακάλυψα...

Επισκέπτης
[youtube=200,150]hJ0NovOimq8[/youtube]
Εγω πάντως έκανα ιδιαίτερα κατόπιν υποδείξεως του Πουρούλη και κοίτα τι ανακάλυψα...

Έχω διαγράψει τη λέξη κ το νόημά της απ'το ρεπερτόριό μου...;)

Με  αδικείς !
Οι Μεγάλοι Ευεργέτες  να  λες !

Με 50-100€ δν μπορώ να είμαι στους κυρίους που αναφέρεις...;)

Επισκέπτης
Μου πιάσανε τον κώλο δηλαδίς?????
100-250 για χεράκι μπουτακι και φιλάκι στο μέτωπο.....

Μπορεί να σε κοροϊδευε κι εσένα καμιά κορασίδα...πάλι μας τα έφαγαν...:cheesy: :cheesy:

τι λαθος εκανα την τελευταια φορα στους υπολογισμους και βγηκανε μπρος απο 300?

Αυτά ήταν του Yorgos λογαριασμός,απλά εγώ κάνω επίδειξη χρημάτων με την τσέπη του φίλου μου....;)

Κοίτα  τι  παθαίνει όποιος  κάνει λογαριασμούς με  κινέζικα  κομπιουτεράκια !
Συμπαθούμε τους κοντούληδες φίλους μας....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Είναι προμότορας ο kleinmein. Πως νομίζετε ότι τη βγάζει στους καναπέδες με ν χορούς και σαμπάνιες, με 50€...  :blahblah1:

Επισκέπτης
Είναι προμότορας ο kleinmein. Πως νομίζετε ότι τη βγάζει στους καναπέδες με ν χορούς και σαμπάνιες, με 50€...  :blahblah1:

Ρε πούστηδες...ΟΠΟΥ πάτε...σας βάζουν σε καναπέδες...εγώ πάντα σε τραπεζάκι καθόμουν κ κάθομαι...κανένας δεν με ξέρει...

50 - 100€ το πολύ...μην μας τσιμπάνε...κ νομίζουμε οτι μας χαϊδεύουν...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom