cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
το μαγαζι ινε θεικο
Αρέσει μόνο σε κάτι ποτούληδες που το προμοτάρουνε εμείς είμαστε για άλλα
το μαγαζι ινε θεικο
Αρέσει μόνο σε κάτι ποτούληδες που το προμοτάρουνε εμείς είμαστε για άλλα
Ποτό για παρέα
Όχου ρε παππούλη, ορεξάτος γύρισες. Χειρότερος και από το Βόθρο έχεις καταντήσει
εγο ιμε μπιρουλισ κε προμοταριστισΑρέσει μόνο σε κάτι ποτούληδες που το προμοτάρουνε εμείς είμαστε για άλλα
Ρε συ καπετάνιε....γιατι ρε φίλε μας τα χώνεις χωρίς να μας ξέρεις ?
Εγώ το γούσταρα το μαγαζί....εκτός απο κάτι μικρο-προβληματάκια...δεν είχα κανένα πρόβλημα...
ΔΕΝ ΠΡΟΜΟΤΑΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ...ΚΑΙ ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΛΑ Η ΟΧΙ....ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΡΑΙΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ Κ ΜΠΟΡΩ ΝΑ "ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΩ"....
Τώρα τι μαλακίες λες περι προμοταρίσματος κλπ..δεν ξέρω...
Καλή καρδιά φίλε...κ καλά φορτώματα...απλά να θυμάσαι οτι υπάρχουμε κι εμείς που δε γουστάρουμε να γαμάμε κ θέλουμε απλά να κρατάμε τις γκόμενες απ'το χεράκι κ το μπουτάκι κ να δίνουμε κανένα φιλάκι στο μέτωπο...το πολύ...πολύ....
Αγορίνα είσαι μέγας παπαγάλος !
Έτσι γουστάρω...να μου τα χώνουν οι ευεργέτες....;)
[youtube=200,150]hJ0NovOimq8[/youtube]
Εγω πάντως έκανα ιδιαίτερα κατόπιν υποδείξεως του Πουρούλη και κοίτα τι ανακάλυψα...
Με αδικείς !
Οι Μεγάλοι Ευεργέτες να λες !
Με 50-100€ δν μπορώ να είμαι στους κυρίους που αναφέρεις...;)
500 - 1000 ?
50-100...δεν κάνω λάθος ;)
50-100...δεν κάνω λάθος ;)
Μου πιάσανε τον κώλο δηλαδίς?????50-100...δεν κάνω λάθος ;)
Μου πιάσανε τον κώλο δηλαδίς?????
100-250 για χεράκι μπουτακι και φιλάκι στο μέτωπο.....
τι λαθος εκανα την τελευταια φορα στους υπολογισμους και βγηκανε μπρος απο 300?
Συμπαθούμε τους κοντούληδες φίλους μας....Κοίτα τι παθαίνει όποιος κάνει λογαριασμούς με κινέζικα κομπιουτεράκια !
Είναι προμότορας ο kleinmein. Πως νομίζετε ότι τη βγάζει στους καναπέδες με ν χορούς και σαμπάνιες, με 50€...
Ρε πούστηδες...ΟΠΟΥ πάτε...σας βάζουν σε καναπέδες...εγώ πάντα σε τραπεζάκι καθόμουν κ κάθομαι...κανένας δεν με ξέρει...