asinodeutos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Μολις γυρισα απο ξενοδοχειο οπου ειχα κλείσει ενα "μοντέλο" με 140 ευρώ στο γαμημένο αυτό πρακτορείο όπου έπαιρνα για πρώτη φορά, να δω τι λέει... που να ξερα. Αφού μου τα σπασαν που βρήκα το τηλέφωνο στο τέλος τα συμφωνουμε και αφού τους έδωσα το νο δωματιου, περνάει καμιά ώρα πουθενά η γκόμενα (ωρα 00¨30 που δεν έχει και κίνηση), λέω ασ πάρω τηλ να δω τι γίνεται. Κλειστό το τηλέφωνο, λέω ασ περιμένω λίγο ακόμα τίποτα. Στο τέλος πήρα άλλο τηλέφωνο και ευτυχώς γιατί βρέθηκα με το πιό ωραίο call girl ever. Δε λέω τίποτα αλλο, για να μην κατηγορηθώ ότι δυσφημώ καέναν και ότι διαφημίζω άλλον. Πάντως γίδια του 100/140 σας ευχαριστώ για την υπέροχη βραδιά που πέρασα με τη θεά που ήταν πανέμορφη, κορμάρα, απίστευτο κορίτσι που δεν χόρταινα να το γλύφω και να το φιλάω με τις ώρες, απίστευτο σοσιαλ ταιμ και πλάκα και παιδί μάλαμα. Ποιός ξέρει τι μπαζοβρωμιάρα θα μου στέλνατε από το κωλογραφείο σας. Ουστ ρε αμα νομίζατε οτι είμαι μπάτσος ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο ας μου λέγατε ότι δεν έχετε διαθέσιμη καμία να τελειώναμε όχι να περιμένω σα μαλάκας με το πουλί στο χέρι. Ασόβαροι και πιτσικόμηδες κανένασ επαγγελματισμός ούτε θα με ξαναδείτε και πιστέψτε με χαλάω πολλά λεφτά στα κορίτσια ζώα..