gianevan τί εννοεις λέγοντας ότι δεν την πας? εγω όταν την είχα πάρει πριν 2.5 χρονια (αν θυμαμαι καλα) είχε ενα ''στυλάκι''
δε σαρέσει το στυλάκι της του τύπου είμαι πουτανα και γουσταρω να πηδιεμαι κ να βγάζω λεφτα κοκ?
Λοιπόν όταν λέω δεν την πάω είναι κυρίως διότι είναι γλωσσούδικο και (όπως τα λες) αρκετά ψωνισμένο. Έπίσης "θάβει" τις "συμπαίκτριές" της ασυστόλως, όπως και όλες τις άλλες κοπέλες του χώρου.
Κάποτε που έμενε σε κεντρικό ξενοδεχείο και την ρώτησα αν ήξερε κάποιες άλλες κοπέλες, Λιθουανές, που έμεναν εκεί μου είχε πει το αμίμητο πως δεν τις "πάει" (δεν νομίζω να "πάει" καμία!) διότι κυκλοφορούσαν στο ξενοδοχείο ντυμένες προκλητικά
σαν πουτάνες!! :o :o
Πάντως έχω κάνει μαζί της πολύ καλά τρίο (τα δάκτυλα που είχα πει πως έμπαιναν στη πίσω τρύπα της δεν ήταν τα δικά μου ;) ) και για τέτοια φάση θα την ξανασυναντούσα, διότι έχει μια μεγάλη λύσσα για το μουνί μεγαλύτερη ίσως και από τον πούτσο και είναι απόλαυση να την παρακολουθείς σε τέτοια φάση.
Μόνος μου μάλλον δεν θα την ξανασυναντούσα και δεδομένου πως αυτήν την περίοδο δεν έχω πολύ καλές σχέσεις με την τρίτη
του τρίο, δεν βλέπω να την ξανασυναντώ συντόμως, γι αυτό και σκασίλα μου αν της μεταφέρουν (που
σήμερα θα της τα μεταφέρουν!) τα όσα έγραψα.
Έτσι κι αλλιώς αν κάνω επανασύνδεση με αυτήν την τρίτη που λέω και γουστάρει τρίο, το κοντό θα κάνει σαν τρελλό! (Όχι για μένα...)