alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
Ωχ! για την Μανταλινα ηθελες να γραψεις??
για την Ευα(τα καλα)
αλλα ΝΑΙ και για την ακατανομαστη....θαψιμο κανονικο... πως με ξερεις ομως....
Ωχ! για την Μανταλινα ηθελες να γραψεις??
Nαι. Μπορείς να γράψεις τώρα.AdministroModerators την προσοχη σας παρακαλω... προσπαθησα να γραψω κριτικη για κοπελα του Μισελ (δεν λεω για ποια!), αλλα στο τελος, μου βγαζει μηνυμα οτι πρεπει οπωσδηποτε να γραψω "Πολη Συναντησης"... Ομως το συγκεκριμενο πεδιο - combo box για την ακριβεια - δεν περιεχει καμμια πολη...
πειτε στους programmers να ριξουν μια ματια...
ευχαριστω...
Nαι. Μπορείς να γράψεις τώρα.
ευχαριστω... τουλαχιστον προλαβα τον Alpula που θα το θαψει το μωρακι...Nαι. Μπορείς να γράψεις τώρα.
Γειά σας και από εμένα , παιδιά βοήθεια, ψάχνω και εγώ αυτό το τηλέφωνο και δεν μπορώ να το βρώ.γεια σας .καινουργιος ειμαι.εμεις πως γινεται να δουμε τα γκομενακια?
τοσο μου ειχε ζητησει καποτε ο Μισελ...τι να πω..Απο ποτε η κοντη εχει παει 250 / διωρο?
Μιλαω για τη κριτικη του alpula...
αν δεις εκει εχει ενα μαιλ το στελνει σου απανταει με το τηλ
αυτο που ποσταρο ειναι μερικες σελιδες πισω ηδη
Α ωστε εσυ ησουνα ..παθιαρη μου!!!!Παντως εχεις δικιο και αυτη ..λυσσαρρα ηταν!!!!Είμαι καβλιάρης και παθιάρης άντρας πανάθεμα με!! Ενώ αυτή δεν έκανε σαν λυσσάρα!!
ρε maclaud σου απαντησε? γτ εμενα με εχει γραψει..Ναι έχεις δίκιο, δείχνει ένα mail όταν κάνει slideshow για μια κοπέλα. Δεν ήμουν αρκετά παρατηρητικός είναι η αλήθεια...γράψε λάθος. thanks anyway...