kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Είχα διαβάσει ότι η Χριστίνα κάνει απίθανη πίπα αλλά αυτό το πράγμα δεν το περίμενα. Έπαθα πλάκα.
Επειδή την εμπειρία μου την καταθέτω αναλυτικά στο review, θέλω μόνο εδώ να σημειώσω κάτι που με έβαλε σε σκέψεις:
Η κοπέλα αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι αφήνει να τελειώσουν στο στόμα της. Όμως αυτό το έχω δει γραμμένο εδώ πολλές φορές. Μήπως να προσέχουμε τι γράφουμε μερικοί και παραπληροφορούμε τους συναγωνιστές; Το μυαλό μου πάει στο πονηρό (πως να μην πάει) και πλέον τίθεται ζήτημα ποιον να εμπιστευτείς και ποιον όχι εδώ μέσα. Με το service που μου έκανε δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνει και να μην με άφησε ειδικά εμένα. Απλά δεν το κάνει η κοπέλα. Για ποιο λόγο γράφουν κάποιοι το αντίθετο; Απλά να το παίξουν ή μήπως παίζει κάτι πιο πονηρό (ο εννοώ νοείτω).
Φίλε κι εγώ το έχω διαπιστώσει ότι στις ενημερώσεις που κάνουν κάποιοι -πολύ λίγοι πάντως- συναγωνιστές, κάποιες φορές, γράφουν παπατζιλίκια, πράγματα δηλαδή που διαπιστώνω ότι δεν ισχύουν (και δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο, για το οποίο δεν έχω προσωπική γνώμη, αλλά για άλλες περιπτώσεις τις οποίες γνωρίζω ο ίδιος).
Ομολογώ ότι δεν έχω καταλάβει γιατί συμβαίνει αυτό (τείνω να καταλήξω ότι το κάνουν από προσωπικό εγωισμό, ίσως για να επιδειχθούν) και δεν νομίζω ότι παίζει κάτι...άλλο.
Βέβαια, υπάρχει και η πιθανότητα τόσο εγώ όσο και εσύ να έχουμε παρεξηγήσει πράγματα και καταστάσεις.
Ποιός ξέρει...