O Gentleman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
η Κριστινα η "παλια"... με τη μουρη-τελαρο που λεει και ο Προεδρος...
ναιεχει δοκιμασει κανεις την Valeria????εντυπωσεις????
η κοντη καποιον ψαχνει να τον τουφεκισει!
και για να ξεκαθαρισω τη θεση μου ως προς τον μελλοντα τουφεκισμενο, να πω οτι οταν την συναντησα, τα ηξερε ολα για τα ποσταρισματα στο θρεντ...
Βεβαια, τωρα που ξαναδιαβαζω τα ποστ, το παλικαρι δεν γραφει ΠΟΥΘΕΝΑ οτι της πηρε το γκροβερ... ομως απο την αντιδραση της, αλλα και απο τη θέα του εν λογω γκροβερ, ειναι προφανες οτι της το πηρε... δεν αντεξα, εκανα αυτοψια χθες το βραδυ...
τωρα ποτε προλαβανε, ποτε της τα'πανε, δεν ξερω...
και τελικα τι εγινε κολαρακι εδωσε το κοντομουνο????η κοντη καποιον ψαχνει να τον τουφεκισει!
και για να ξεκαθαρισω τη θεση μου ως προς τον μελλοντα τουφεκισμενο, να πω οτι οταν την συναντησα, τα ηξερε ολα για τα ποσταρισματα στο θρεντ...
Βεβαια, τωρα που ξαναδιαβαζω τα ποστ, το παλικαρι δεν γραφει ΠΟΥΘΕΝΑ οτι της πηρε το γκροβερ... ομως απο την αντιδραση της, αλλα και απο τη θέα του εν λογω γκροβερ, ειναι προφανες οτι της το πηρε... δεν αντεξα, εκανα αυτοψια χθες το βραδυ...
ψαξτε και λιγοΦρέσκα νέα για Χριστίνα. Μόλις τελείωσε η ωρίτσα μου μαζί της. Ρουμάνα από Βουκουρέστι ετών 23 με μέτρια Αγγλικά. Κοντοπούτανο γύρω στο 1.63 με καβλωτικό σωματάκι και φάτσα πρόστυχη, πεντακάθαρη με υπέροχη μυρωδιά ενυδατικής. Και οι δύο τρυπίτσες της υπέροχες και εφηβικές που σε αφήνει να τις πειράξεις. Καβλώνει εύκολα και συμμετέχει κάργα. Όπως και να την στύσετε θα πάρει στάση που θα σας απογειώσει. Πίπα πάρα πολύ καλή αλλά προσέξτε το piercing στη γλώσσα της γιατί εμένα με μάτωσε στο πουτσοκέφαλο. Τρομάξαμε λίγο στην αρχή αλλά με την κατάλληλη περιποίηση το ξεπεράσαμε και συνεχήσαμε. Επειδή αισθάνθηκε άσχημα για το ατύχημα με αποζημίωσε με μια τρομερή αργή και βασανιστική πίπα βαθυά λαρυγγάτη και με πολλά φτυσίματα. βάλτε την πάνω σε γραφείο, πάγκο, νυπτήρα και θα τα δείτε όλα. Ωραία γλωσσόφιλα. Αύριο πάω για 2ωρο ίσως και περισσότερο. Το τιμάει κάργα το 140άρι.
αυτη η κοντη νομιζει οτι παιζει στο sex and the city ασχολουμαστε με το κολο της και το μουνι της
δεν θα ηταν πιο ευλογο να ρωτησεις το μισελ η να μπεις στο σαιτ να δεις λεω εγωθέλω να γαμήσω τη βαλέρια παίζει αυτή τη περίοδο???
και τελικα τι εγινε κολαρακι εδωσε το κοντομουνο????
μηπως εχεις καμια βοηδοπουτσα???σε εμενα δεν δινει... για την ωρα...