Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
γιατι δεν εχεις να δωσεις 125 ευρα;Ρε Palermo ωραίες οι κριτικές αλλά για μας τους κονούς θνητούς το συγκεκριμένο γραφείο είναι σχεδόν απαγορευμένο!!!
γιατι δεν εχεις να δωσεις 125 ευρα;Ρε Palermo ωραίες οι κριτικές αλλά για μας τους κονούς θνητούς το συγκεκριμένο γραφείο είναι σχεδόν απαγορευμένο!!!
γιατι δεν εχεις να δωσεις 125 ευρα;
Ο Palermo το πιασε!!!Οι συστάσεις είναι το πρόβλημα!!δεν εννοεί αυτό ρε πανέξυπνε.....
σιγα ρεΟ Palermo το πιασε!!!Οι συστάσεις είναι το πρόβλημα!!
Δεν ξέρω τι είναι ο Παλερμάκος,αλλά ξέρω οτι γαμάει κι εγώ κοιτάωσιγα ρε
ο καθενας εχει τις καβατζες του και τα κονε του..
τι νομιζεις οτι ειναι ο παλερμακος....
γιατι εχει face control κ ο παλερμο ειναι κουκλι....γιατι δεν εχεις να δωσεις 125 ευρα;
ε..τι να σε κανω.... :- :- :-Φτάσαμε στο σημείο να έχουμε κονέ στην Αθήνα και δω να τρώμε πόρτα!!
Μου το στειλε κάποιος με pm!Πήρα τηλ.αλλά μου είπαν οτι δουλεύουν μόνο με γνωστούς!!Οπότεκάνε αυτό που σε είπα....το τηλ πώς το έχεις?
ποσο μαλακας μπορει να ηταν αυτος που σου το εδωσε?Μου το στειλε κάποιος με pm!Πήρα τηλ.αλλά μου είπαν οτι δουλεύουν μόνο με γνωστούς!!Οπότε
Γιατί ρε συναγωνιστή??Το χουμε κάνει πιά αυτό το τηλέφωνο "Ακρως τρελλό κι απόρρητο"!!Ελεος πιά μαυτή τη μυστικοπάθεια!!ποσο μαλακας μπορει να ηταν αυτος που σου το εδωσε?
ποσο μαλακας μπορει να ηταν αυτος που σου το εδωσε?
ρε φιλε τα πραγματα ειναι απλαΓιατί ρε συναγωνιστή??Το χουμε κάνει πιά αυτό το τηλέφωνο "Ακρως τρελλό κι απόρρητο"!!Ελεος πιά μαυτή τη μυστικοπάθεια!!
ρε φιλε τα πραγματα ειναι απλα
για ποιο λογο να σου δωσει απλα ενα τηλ ενω ειναι πελατης κ ξερει οτι αν δεν σε συστησει δεν θα κανεις κονε?
τζαμπα στο εδωσε....
Σωστός ο παίκτης!!Τελικά αέρα θέλει η πουτανιά!!κοίτα αν το χειριστείς έξυπνα,μπορεί και να σου στείλει κοπέλα
εγώ χωρίς σύσταση πρώτη φορά πήρα τηλεφωνο και το έπαιξα άνετος και κου έστειλε....δύσκολο και σπάνιο βέβαια
απλά ήμουνα στο Πλάζα και αυτή πήρε τηλέφωνο τον ρεσεψιονίστα ο οποίος είναι κώλος και βρακί με τα γραφεία και ενημέρωσε ότι δεν είμαι μπάτσος(γιατί με ήξερε,κάθε μέρα εκέι ήμουνα!!!!!)