Παίρνω το γραφείο της Μαρίνας για να ρωτήσω για μια καινούργια τσέχα...Ήδη είχα ρίξει 2 άκυρα το Σάββατο με τα γνωστά μπάζα που φέρνει, και πήρα να ρωτήσω αν δουλεύει και το τρίτο καινούργιο κομμάτι που είχε φέρει για να το δω...τελικά δεν δούλευε αλλά μου είπε ότι δουλεύει μια παλιά πολύ καλή στη δουλειά της, η Ρασέλ. Έχοντας ακούσει καλές κριτικές από τον Παλέμο-που από γούστο έχει άθλιο (τις ίδιες μαλακίες έλεγε και για την μπεάτ)-ότι είναι μουνάρα, λέω να μου την φέρει...Όταν ήρθε μου λέει από το θυροτηλέφωνο με βαριά φωνή 50 άρας...άνοιξε>Μπαίνει μέσα και τι να δω---μια 50άρα που έκανε βίζιτα...ανοίγω και το άλλο φως να την δω καλά και τι βλέπω...μια 50άρα βιζιτού...τι ρωτάω πόσο είναι και μου λέει 38...αρχίδια...η γκόμενα ήταν 50...Απορώ πως υπάρχουν τόσο ηλίθιοι που πλήρωσαν μια 50 άρα για βίζιτα (Παλέρμο)! και τους χαρακτηρίζω έτσι γιατί ανέβασαν και κριτικές ότι κάνει καλό σεξ...και τι έγινε? Αν είναι να πληρώσω 50άρα, τότε γιατί να πληρώσω????Καλά ρε άθλιοι πληρώσατε βίζιτα 50άρα?????και γράψατε κριτικές ότι κανει καλή πίπα...και ρωτάω???με τι? με την μασελίτσα!!!!
Κλείστο το ρημάδι το γραφείο ρε βάνα-όταν λέμε γραφείο call girls, εννοούμε όμορφα μικρά κορίτσια. και όχι μπαζόλες και γριές!!!Είναι σαν να έχω εγώ ένα μαγαζί και ενώ είχα καλό εμπόρευμα το πουλάω και έχω πελατεία..όταν όμως δεν μπορώ να βρω καλό εμπόρευμα και πουλάω χάλια πράγμα τότε πάει και η πελατεία και κρατάω απλά ένα μαγαζί με μια χάλια βιτρίνα χωρίς την πελατεία...Έτσι είναι και αυτό το γραφείο-παλιά είχε καλά κομμάτια και ο πελάτης έμενε ευχαριστημένος...Τώρα έχει συνδυάσει ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΙΕΣ και ο πελάτης έχει ξενερώσει...Η Ήβα η σερβίδα το είχε πει...ρε τι τα κάνεις τόσα κορίτσια χωρίς να δουλεύουν? Κράτα 2-3 καλές για να έχουν δουλειά!.....έχω φάει το ξενέρωμα με το χειρότερο γραφείο αυτήν την στιγμή στην πόλη!
Κλείστο το ρημάδι το γραφείο ρε βάνα-όταν λέμε γραφείο call girls, εννοούμε όμορφα μικρά κορίτσια. και όχι μπαζόλες και γριές!!!Είναι σαν να έχω εγώ ένα μαγαζί και ενώ είχα καλό εμπόρευμα το πουλάω και έχω πελατεία..όταν όμως δεν μπορώ να βρω καλό εμπόρευμα και πουλάω χάλια πράγμα τότε πάει και η πελατεία και κρατάω απλά ένα μαγαζί με μια χάλια βιτρίνα χωρίς την πελατεία...Έτσι είναι και αυτό το γραφείο-παλιά είχε καλά κομμάτια και ο πελάτης έμενε ευχαριστημένος...Τώρα έχει συνδυάσει ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΙΕΣ και ο πελάτης έχει ξενερώσει...Η Ήβα η σερβίδα το είχε πει...ρε τι τα κάνεις τόσα κορίτσια χωρίς να δουλεύουν? Κράτα 2-3 καλές για να έχουν δουλειά!.....έχω φάει το ξενέρωμα με το χειρότερο γραφείο αυτήν την στιγμή στην πόλη!