Αποφάσισα να γράψω μια κριτική μπας και υπάρξει ενδιαφέρον για ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις κοπέλες της τσατσοΜαρίνας. Αρχές Σεπτέμβρη τίμησα μια τσέχα, Κατερίνα, η οποία ήταν όμορφη-όχι μουνάρα και πολύ δεκτική σε όλα. Μάλιστα κάποια στιγμή με άνοιξε την πίσω πόρτα αλλά πόνεσε πολύ και βγήκα χωρίς σφυροκόπημα. Της το έσκαγα στην μάπα και τα πήρε όλα στο στόμα της. Αυτά!
Φίλε μου από τα λεγόμενά σου κρίνω ταπεινά ότι θέλεις να προσφέρεις υπηρεσίες με καλή πρόθεση,μην εξάπτεσε όμως και μπες ξανά στο παιχνίδι,χρειαζόμαστε πληροφορίες εδώ μέσα.Τα παιδιά νομίζω δεν το έπιασαν από κακή πλευρά το θέμα,μιλάμε όπως σε φίλους και μερικές φορές τα γραφόμενα δεν αποδίδονται σωστά αφού δεν υπάρχει ο τόνος της φωνής.ΑΥΤΑ
Φίλε μου από τα λεγόμενά σου κρίνω ταπεινά ότι θέλεις να προσφέρεις υπηρεσίες με καλή πρόθεση,μην εξάπτεσε όμως και μπες ξανά στο παιχνίδι,χρειαζόμαστε πληροφορίες εδώ μέσα.Τα παιδιά νομίζω δεν το έπιασαν από κακή πλευρά το θέμα,μιλάμε όπως σε φίλους και μερικές φορές τα γραφόμενα δεν αποδίδονται σωστά αφού δεν υπάρχει ο τόνος της φωνής.ΑΥΤΑ