Νέα

Gotho-ποuτανάκια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xiale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τοποθετηθηκα καθαρα ιστορικα.......η γκοθικ προεκυψε ως αντιδραση στην πανκ και αποτελουσε παρακλαδι της......απο κει και περα μουσικολογικα αμα το παρεις οσο κι αν μου αρεσει και η πανκ μουσικη καμια σχεση η μια με την αλλη.........ειναι τοσο απλο οσο το να σου πω οτι ο ρομαντισμος προεκυψε απο τον κλασσικισμο......δεν εχουν καμια σχεση απο αποψης δομης της μουσικης αλλα εχουν αμεση σχεση ιστορικα......

αν και τελικα νομιζω οτι ειδικα στη μουσικη ολα ειναι συνδεδεμενα......

Επισκέπτης
στη μουσικη ολα τα εχουν συνδεσει χωρις κατα τη γνωμη μου να ειναι και το σωστοτερο!!παντως για αυτο που ειπες για πιο σκεπτομενη μουσικη επετρεψε μου να διαφωνησω!!οταν συγκρινει γκοθ και πανκ,τοτε ναι η γκοθ ειναι πιο σκεπτομενη!!με αλλα ειδη ομως δεν..............απλα δεν.........

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
Τοποθετηθηκα καθαρα ιστορικα.......η γκοθικ προεκυψε ως αντιδραση στην πανκ και αποτελουσε παρακλαδι της......απο κει και περα μουσικολογικα αμα το παρεις οσο κι αν μου αρεσει και η πανκ μουσικη καμια σχεση η μια με την αλλη.........ειναι τοσο απλο οσο το να σου πω οτι ο ρομαντισμος προεκυψε απο τον κλασσικισμο......δεν εχουν καμια σχεση απο αποψης δομης της μουσικης αλλα εχουν αμεση σχεση ιστορικα......

αν και τελικα νομιζω οτι ειδικα στη μουσικη ολα ειναι συνδεδεμενα......

ΣΩΣΤΟΣ.......ασχολεισαι με μουσικη?
αγαπημενο group?εγω ε κολλημα χρονια με τουσ DOD(diary of dreams)

Επισκέπτης
και για να μη ξεχναμε τις ριζες το μεταλ βασιζεται κατα ενα μεγαλο πολυ μεγαλο μερος στην κλασικη μουσικη!!!!αναφερομαι στο καθαρα μουσικο κομματι!

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
Μπήκατε στη συζήτηση χωρίς τον Pano :tickedoff: Ωραίος η (ωραία) Μουνίτσα! Ψαγμένη με το θέμα αρκετά. Για δες και το κίνημα της necropunk σκηνής απο κει ξεκινήσανε και οι dead can dance(πριν το ομώνυμό τους να δείτε φωτό της lisa Gerard με ψιλομόϊκαν στύλ να πάθετε πλάκα) southern death cult οι αρχικοί Coil και μετά στον ορισμό του gothic θα έβαζα τους sisters of mercy ιδιαίτερα με το πρώτο τους e.p  'the reptile house' και φυσικά τους fields of the Nephilim με το παρθενικό τους Laura. Ο ορισμός gothic έτσι για την ιστορία δώθηκε με τον τραγουδιστή των sisters Andrew Eldrich σε Γερμανό δημοσιογράφο για την περιγραφή της μουσικής των sisters! Φυσικά όλα αυτά τα χρόνια το γκρούπ δεν αρνήθηκε τις πάνκ καταβολές του.Μάλιστα στο πρώτο τους εφτάϊντσο το 'the damage done'to 1980 τα μέσα της εποχής αυτό το στύλ το χαρακτηρίσανε necropunk. Το πάνκ επίσης μεγάλη συζήτηση... Δεν είναι μόνο το ένα η τα δύο ακόρντα αλλά γροθιά που έδωσε στο μουσικό μικροαστικό μίζερο καθεστημένο της εποχής. ;) Εξάλλου κάποιος αν θέλει να ακούσει μουσικούς καλλιτέχνες με γνώσεις θα ακούσει pink floyd και όχι G.B.H. Οι δεύτεροι είναι για άλλη φάση και για άλλα μηνύματα ;) Αυτό που μου αρέσει πάρα πολύ στο γκόθικ είναι το πάντρεμα με το μέταλ (που φυσικά αυτό έγινε απο τους τρελοελβετούς respect Celtic Frost στο Into the pandemonium 1987). Ακόμα και τώρα θυμάμαι το τι κράξιμο τους είχανε κάνει οι 'παραδοσιακοί' μεταλάδες τότε και φυσικά μετά τα πήραν πίσω σαν τις βρεγμένες γάτες ότι είπανε για τους Θεούς Tom Warrior και Martin Eric Ain. απο δεκαετία 90 ξεχώρισεα πάρα πολύ τους Γερμανούς Still Patient(τα φωνητικά κάτι μου θυμίζουνε) και τους Dreadfull Shadows που είναι επίσης πολύ δύναμη. :sunglasses:

σωστος επισις ο φιλος πανος ωλεπο ειμαστε αρκετοι/ες του ειδος και αρκετα σχετικοι

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καλησπερες........ειναι Η μουνιτσα και ναι ασχολουμαι με μουσικη.....χαιρομαι που κατα βαση συμφωνουμε οι περισσοτεροι :) ειναι μεγαλη συζητηση η μουσικη και δεν ειναι εδω το καλυτερο μερος νομιζω για μια τετοια συζητηση.....

η μεταλ και ειδικοτερα η συμφωνικη/παουερ μεταλ δεν ειναι απλως επηρρεασμενη απο την κλασσικη......ειναι κατιτις παραπανω απο αυτο..... :grin: και ειναι υπεροχο ειδος μουσικης....... ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ΣΩΣΤΟΣ.......ασχολεισαι με μουσικη?
αγαπημενο group?εγω ε κολλημα χρονια με τουσ DOD(diary of dreams)

Κολλημα με πολλους.......sisters of mercy, bauhaus, nightwish, rhapsody, therion και πιο κλασσικα πραγματα queen κτλ κτλ τκλ........δεν εχω κολλημα με γκρουπακια βασικα οσο με ειδη μουσικης.....

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
ασχετο ....................charma sleeper apo D.O.D ..kommatara

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ακομα πιο ασχετο........θελω να ανοιξω ενα θεμα για τσοντες σε ποια κατηγορια να το βαλω? στο σεξ ή στα γενικα? λολολολ

darksun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Στο Interzone οι goths δεν ήταν το μεγαλύτερο ποσοστό των θαμώνων. Θα χαρακτήριζα το μαγαζί κυρίως industrial. Τι νομίζεις panos?

to interzone επαιζε electro και industrial ...front line assembly, ministry of sound..ητανε φοβερο μαγαζι και καθε παρασκευη ή σαββατο ημουν θαμωνας...σε καποια φαση εκλεισε και οι DJ του μαγαζιου ανοιξανε το dark sun στο Περιστερι.. Gia mena pou ime 30 xronon to interzone ηταν το μαγαζι με την καλυτερη μουσικη στην αθηνα.. Μεγαλη πορωση

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Ρε παιδια, να με συμπαθάτε...
Σαν πιο παλιός, δεν έχω εμπειρία στο είδος.
Βλέπω ότι πολλοί εδώ μέσα ξέρουν άπειρα για την κουλτούρα αυτή, μουσικές, θεωρίες, εμφάνιση, κλπ.
Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι Gotham City ήταν κάτι στα cartoon του superman ή του batman, ούτε κι αυτό το θυμάμαι καλά. Σαν η βάση του κακού της παρέας νομίζω.
Από κει προέρχεται η ρίζα ?goth??

Δεν αντιλέγω σε τίποτα από όσα έχετε γράψει, γιατί δεν ξέρω.

Η ΤΑΠΕΙΝΗ μου άποψη είναι ότι αυτής της εμφάνισης πιτσιρίκες, αν συνδυάζουν αυτή την εμφάνιση (και κουλτούρα) με ψιλοβίζιτες για το χαρτζιλίκι, μάλλον έχουν και μπλέξιμο με την άσπρη σκόνη... Και μάλλον είναι στο ξεκίνημα. Κάνω λάθος?

Επί του πρακτέου τώρα:

Υπάρχει καμιά πιάτσα με τέτοιες? Η εντύπωσή μου είναι ότι είχε πάρει το μάτι μου τέτοιες καταστάσεις βράδια (από 20:00 μέχρι 01:00 περίπου) στην πλατεία Βάθης (Μαιζώνος, Βατσάξη, Μάγερ κλπ γύρω-γύρω δρόμους). Έχει και κάτι κολοξενοδοχεία εκεί.
Ισχύει?
Το ρωτάω, για να βγει και κάτι πρακτικό απ την κουβέντα! Κανα σπρώξιμο στο είδος δηλαδή!

Επισκέπτης
με την γκοθ μουσικη δεν εχω πολυ καλη σχεση!!οπως και με την πανκ!μαλλον κανω μια κατηγορια μονος μου,marillion,led zeppelin,thin lizzy,def leppard ,doors ,soundgarden!!και να διευκρινησω οτι οι soundgarden ειχαν επιροες απο black sabbath και δεν ηταν καθαρα grunge συγκροτημα!ΥΓ.helena michaelsen μουνιτσα!!ξερεις εσυ μαλλον  ;)!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Την Dita την ξερετε? αν και οχι γκοθικ.......πιν απ χαρακτηριζεται αλλα ειναι γυναικαρα........και συζυγος του μανσον......

http://[URL unfurl="true"]www.dita.net/free/images/ditafree-093.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.dita.net/free/images/ditafree-067.jpg[/img[/URL]]

Επισκέπτης
την ξερω!!!πρωην στριπτητζου!!βγαζει κατι απο δεκατια 60!!!αλλα σαν την helena δεν ειναι!!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Διακρίνω μία λεσβιακή τάση στη μουνίτσα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Λεσβιακη ταση μουα????????επειδη μου αρεσουν οι ωραιες γυναικες??????πφφφφφφφφφφ εισαι πολυ στενομυαλος αγαπητε........λολ

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
μια που πιασαμε τις αγαπημενες μου συζητησεις θελω να ρωτησω τους πολυξερους του σαιτ αν υπαρχει συνδεση αναμεσα σε gothic-industrial.Ο νικητης κερδιζει μια μποτα (οχι των ντραμς!)  :dancing:

George73

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Τωρα που κολάει η DITA με το gothic θεμα δεν ξέρω. Η κοπελα ειναι pin-up, μπειτε στο site Της και θα καταλαβετε. Ελπιζω να μην χρειαστει να ανοιξοθμε και θεμα για pin-up girls. Συγνωμη αλλα το εχουμε γ...... το site

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom