Νέα

Gotho-ποuτανάκια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xiale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Mpotofilos, δικαίωμά σου να ακολουθήσεις όποιο τρόπο ζωής θέλεις, και δεν είμαι ο άνθρωπος που θα σου κάνει κήρυγμα. Απλά, σου λέω ότι λ.χ. έχω ακούσει Floyd με βερμούδα στην παραλία, με τζην στο προαύλιο του σχολείου, με κοστούμι στο αυτοκίνητο, μόνος ή με κοπέλα ή με φίλους. Δεν ήταν υποχρεωτικό για μένα να ανήκω σε κάποια 'φυλή' για να ακούσω Floyd. Ούτε, όταν είχα πάει στη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ υπήρχε 'ενδυματολογικός κώδικας'. Δε μ'αρέσει το gothic, όπως εσένα λ.χ. μπορεί να μη σ'αρέσουν οι Floyd. Αλλά αυτό που δε δέχομαι (δε λέω ότι το κάνεις εσύ, αλλά κάποιοι το κάνουν...) είναι η μουσική να διαχωρίζει τους ανθρώπους σε 'φυλές': θα ντύνεσαι έτσι, θα ζεις έτσι, θα συμπεριφέρεσαι στους άλλους έτσι... Η μουσική δεν ενώνει τους ανθρώπους (τι σχέση έχω εγώ με τη ρουβίτσα που ακούει Πετρέλη?), αλλά στο πώς τα διαφορετικά γούστα στη μουσική διαχωρίζουν τους ανθρώπους ... αυτό έχει όρια, sorry. καλή καρδιά, ανεξαρτήτως χρώματος  :)

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
μα κι εγω στο μηνυμα μου ειπα οτι η μουσικη ειναι μια,δεν με προσεξες φαινεται,οποτε αν θελεις ακου pink floyd με το boxeraki (αν και δεν τους πολυακουω πια παραδεχομαι ειναι κορυφαιο γκρουπ) ουτε εγω ειπα οτι φοραω δερματινα οποτε ακουω sisters....

αυτο που 8ελω να πω ομως ειναι οτι υπαρχει μια κουλτουρα σε αυτο το ειδος μουσικης, οπως και στην ροκ, οπου υπαρχει μια συγκεκριμενη κοσμοθεωρια/σταση ζωης και το να πας σε συναυλια με κουστουμακι δηλωνει κατι ασχετα αν για σενα απλα ειναι ενα κομματι υφασμα

αν εχεις δει ταινιες οπως η αγρια συμμορια η οι ασυμβιβαστοι θα καταλαβεις τι προσπαθω να πω,αν και παλι δεν με καταλαβες δεν πειραζει υγεια και καλη καρδια και αν θελεις φορα και σμοκιν, οι επιλογες του καθενος ειναι προσωπικη υποθεση στην τελικη και εδω απλα μια ανταλλαγη αποψεων κανουμε :-*

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
οκ οσο αφορα το σκελος για τους celtic frost συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλα δεν ειχες διευκρινησει απο την αρχη γι'αυτο δεν καταλαβα οποτε γραψε λαθος.Ωστοσο σχετικα με ebm θεωρω αδοκιμο τον ορο γιατι οπως ειπα και πριν δεν μπορω να βαζω συγκροτιματα οπως οι vnv nation και icon of coil διπλα σε συγκροτηματα οπως οι hocico (ειδικα οι dulce liquido δεν ειναι με τιποτα ebm),μπορει να χρησιμοποιουν στοιχεια απο ebm αυτο ομως ειναι διαφορετικο απο το να πεις ειναι ebm,ειναι σαν να λες οτι και το χεβη μεταλ ειναι ροκ σαν να λεμε απλα επειδη εχει ηλεκτρικες κι8αρες,εγω αυτο προσωπικα δεν το δεχομαι...

α και συμφωνω οτι τα νεα συγκροτηματα κανουν παντρεμα διαφορων στοιχειων αλλα οπως σου ειπα με ενδιαφερει να ακριβολογουμε εκτος αν τα ενταξουμε ολα κατω απο την ομπρελα σκοτεινη/ατμοσφαιρικη μουσικη,επαναλαμβανω δεν προσπαθω να χαλασω καρδιες απλα αν μιλαμε με ταμπελες πιστευω πρεπει να ακριβολογουμε

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
οκ τωρα μιλας,σε παω (παρεπιπτοντως αυτο με τους παντερα το ηξερα rip)

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
συγνωμη ησουν στους bauhaus πριν 23 χρονια και μιλας τοσο βλασφημα για το goth? τελικα καλα λενε οτι ολη η τοτε γενια συμβιβαστηκε με το συστημα κανονικα αλλα αλλοιμονο αυτη ειναι η μοιρα καθε γενιας,συντομα θα αποκυρηξεις και τις πουτανες ξεχνωντας την ηδονη που σου χαρισαν απλοχερα ολα αυτα τα χρονια... :'(
ps αληθεια πως σου φανηκε τοτε η συναυλια bauhaus?

Μάστορα και τότε τα ίδια μου έκαναν σαν εικόνα οι Goths και τώρα. Εγώ ήμουν και είμαι εναλλακτικός. Σε συναυλίες καθε τι ενδιαφέροντος πήγαινα. Καλοί ήταν σαν σκηνική παρουσία, όχι αρκετά καλοί μουσικοί (καμμία σχέση με το επίπεδο των Banshees) και φυσικά βασιζόντουσαν απολύτως στην αισθητική εικόνα. Ποτέ δεν είχα ένα πόστερ κανενός στο δωματιό μου έστω και άν έβραζε το αίμα μου με οριζμένες μπάντες. Απλά δεν ήμουν ο τύπος του οπαδού με τα role models. Εκτιμώ την αισθητική διεργασία στην τέχνη και αυτή είναι και η βάση της. Αλλά η συζήτηση που ανοίγεις (και την ανοίγεις χωρίς να γνωρίζεις εμένα αλλά και επιθετικά δηλ. άκυρα) είναι άλλης τάξης. Παπάρια συμβιβάστηκα γιαυτό είμαι ακόμα φτωχός. Να στο θέσω αλλιώς? Εσύ να τσεκάρεις μετά απο 23 χρόνια άν θα μπαίνεις σε τέτοιο φόρουμ και άν θα μιλάς με την επόμενη γενιά για εναλλακτικές υποκουλτούρες. Όσο για τις πουτάνες, μην ανησυχείς δεν μας έχουν χαρίσει τίποτα, μας έχουν αρμέξει κανονικά. Θα πρέπει να στήσουν στίς χώρες τους απο ένα μνημίο του Αγνώστου Πελάτη. Καραλαμόγια τυχοδιώκτες είναι.

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
οκ οπως το θετεις συμφωνω μαζι σου αλλα νομιζα οτι ησουν απο αυτους που τοτε ηταν goths με μαλλι αφανα και τωρα ειναι με κουστουμιες στα σκυλαδικα,αυτο παει και γενικα σε ολους τους συμβιβασμενους/πρωην ασυμβιβαστους εκει εξω,για τις πουτανες καλα τα λες αλλα πρεπει να παραδεχτεις οτι επιτελουν κοινωνικο εργο  :P

ροπαλοφορε τα λεμε σε 23 χρονια αν ολα πανε καλα :grin:

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
οκ οπως το θετεις συμφωνω μαζι σου αλλα νομιζα οτι ησουν απο αυτους που τοτε ηταν goths με μαλλι αφανα και τωρα ειναι με κουστουμιες στα σκυλαδικα,αυτο παει και γενικα σε ολους τους συμβιβασμενους/πρωην ασυμβιβαστους εκει εξω,για τις πουτανες καλα τα λες αλλα πρεπει να παραδεχτεις οτι επιτελουν κοινωνικο εργο  :P

ροπαλοφορε τα λεμε σε 23 χρονια αν ολα πανε καλα :grin:

Τα λέμε φίλε και ελπίζω μέχρι τότε να έχουν βγεί σημαντικά πράγματα να έχουν ουσία για να ποστάρουμε, ώστε να μην βγαίνουν και τότε nostalgic τραγουδια τύπου I wanna be a punkrocker with flowers in my hair. Δηλαδή κάθε γενιά να έχει κάτι original και να μην στηρίζεται σε μυθικές αναβοιώσεις.

Όσο για το ότι η πουτανιά τελικά είναι χρήσιμη στην κοινωνία ναί. Αλλά διαφωνώ στον όρο 'χαρίζουν' και νομίζω είναι προφανές ότι τέτοια άτομα δεν δανείζουν ούτε τον πυρετό τους.

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Γκοθούδες και μεταλόυδες δεν μου αρέσουν με τίποτα.
Ειδικά δε άμα δω γκόμενα με αρβύλα  :uglystupid: μου πέφτει.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Οι gothούδες ειναι οι πιο καβλιαρες γυναικες. Για να μην πω οτι ειναι οι μονες με τοσο εντονη θυληκοτητα και ας μην φαινεται εκ πρωτης οψεως. Για μενα κορυφαιο goth πουτανακι στο διαδικτυο (επειδη εχω ασχοληθει με το θεμα) ειναι η Scar . Το σαιτ της ειναι το

darksun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
παλιοτερα ο αδερφος μου τα ειχε φτιαξει με μια γκομενα ΓΚΟΤΘ και τη γαμουσε οταν ελειπε σε ταξιδι ο μονιμος γκομενος της που ηταν Ναυτικος...
Στο γαμησι απο οτι μου ελεγε,εκανε τα παντα, αν και ξενερωνε με τον αδερφο μου διοτι δεν εβαφε τη μουρη του, οταν πηγαιναμε στο dark sun και ακομα παλιοτερα interzone (ιστορικο Μαγαζι)  στο συνταγμα.

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Στο Interzone οι goths δεν ήταν το μεγαλύτερο ποσοστό των θαμώνων. Θα χαρακτήριζα το μαγαζί κυρίως industrial. Τι νομίζεις panos?

unsilent

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Στο Darksun και στο Underworld παίζουν πολλά gotho πουτανάκια....

spiounos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Like
1
Πόντοι
0
Αυτές οι γκόμενες μου φενονται λίγο ιστορίες....καλύτερα να ασφαλήσετε τα @@ σας πριν πατε.........μπορεί να τα ψαχνετε μετα :P

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Συμφωνώ Ροπαλοφόρε θυμάμαι μάλιστα ότι άρχιζε το πρόγραμμα με Front line Assembly. Και μην ξεχνάμε και το ιστορικό Rebound στη πλατεία Αμερικής πάνω απο 20 χρόνια στο κουρμπέτι σ'αυτό το στύλ (σίγουρα φίλε Ροπαλοφόρε θα το είχες πετύχει στην αρχή που ήταν στα ντουζένια του στις αρχές με μέσα της δεκαετίας του 80).

-Μακρόστενο και επικίνδυνο ενίοτε, έπαιζε και ξύλο με skinheads.

-Point στα Εξάρχεια, Πήγασο, Bright Shoe στο Παγκράτι, θυμάσαι?

Επισκέπτης
Εγώ πάντως που προέρχομαι από τον χώρο του rock και του metal έχω να πω πως οι rockούδες/μεταλλούδες ήταν μάλλον απογοήτευση στην πλειοψηφία τους!!! Λίγα καλά μουνάκια υπήρχαν... τότε! Μιλάω για εποχές Όμπρε, Χωρίς Ανάσα, Εκκίνηση κτλ.

Τώρα έχουν βελτιωθεί σημαντικά!

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Εγώ πάντως που προέρχομαι από τον χώρο του rock και του metal έχω να πω πως οι rockούδες/μεταλλούδες ήταν μάλλον απογοήτευση στην πλειοψηφία τους!!! Λίγα καλά μουνάκια υπήρχαν... τότε! Μιλάω για εποχές Όμπρε, Χωρίς Ανάσα, Εκκίνηση κτλ.

Τώρα έχουν βελτιωθεί σημαντικά!

Ε ρε Ομπρε! Αεροκιθαριές και ΑΕΚ!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
H Iron είχε επίσης dark θαμώνες....

ροπαλοφόρε για πια Iron μιλάς??

πάντως η Rebound είναι απογοήτευση πλέον.
είχα να κατέβω την υπόγα 2-3 χρόνια, πήγα πριν κάτι μήνες και έχασα πάσα ιδέα. παρακμή

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Σήμερα 4.30 το πρωι στη Σολωνος χαμηλά 2 φανάρια πριν στρίψεις για πολυτεχνείο ήταν ένα gothic-πουτανάκι γύρω στα 18-20 με ωραίο προσωπο και σώμα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom