You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Gotho-ποuτανάκια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xiale
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 133
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
GeorgeNorth
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σε αλλες χωρες αντιθετα, υπαρχουν αρκετες goth whores!!!
Εδω ομως οχι...... Μονον σκυλουδες εχει το μενου....
Εδω ομως οχι...... Μονον σκυλουδες εχει το μενου....
Επισκέπτης
Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα μία Gothου CG ή κάτι τέτοιο! Στην ευρώπη μπορείς να βρεις ότι τρελό συνδυασμό θέλεις: π.χ. ώριμη ασιάτισα γκοθού τραβέλι (!!!!!!!!) αλλά εδώ ούτε το κάθε στοιχείο μεμονωμένο!!!! Σε τι χώρα ζούμε πια...;
Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Μία Goth υπήρχε, είναι stripper. Ήταν των Baby O. Ελληνίδα πιτσιρίκα Σαλονικιά, γεμάτη μεγάλα tatoo άσχετων μεταξύ τους θεμάτων. Χόρευε stage show πάντα Marilyn Manson. Έχω μήνες να την δώ.
Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Goths είναι άτομα που ντύνονται και βάφονται έντονα σαν πεθαμένοι με κορακίσιο μαύρο μαλλί piercing και tatoos. Γότθοι ονομάζονται, και είναι και καλά οπαδοί των σκοτεινών δυνάμεων, της μαύρης ψυχολογίας κλπ. Γνωστό σημερινό παράδειγμα ο Marilyn Manson, αλλά το στόρυ πάει πολύ πίσω στα τέλη του 60 με Ozzy, περνάει απο τα 80 με Cure κλπ. Σε κάθε περίπτωση υποβεβλημένη εικόνα των horror B movies και Adams Family, γενικά μία ακόμα παραδοσιακή ομάδα της δυτικής μουσικής υποκουλτούρας. Ήρθε στην Ελλάδα πολύ αργά και δεν είχε αρκετούς εκπροσώπους.
Ti einai goth re paidia ?
γκόμενες σε τέτοιο στυλ...
Επισκέπτης
ο οζυ δεν ηταν γκοθας!!!καμια σχεση!!παντως εχει τυχει να γαμησω 3 4 γκοθουδες και εχω να πω οτι κανουν απιστευτο γαμησι!!!!και φυσικα γουσταρω που κανουν τατουαζ σκοτεινα σχεδια ,ειναι καυλα!!λαμπρο παραδειγμα γκοθους η helena michaelsen των angel!!η γκομενα ειναι καυλα!!!!!!
Λαμπρο παραδειγμα γκοθους η helena michaelsen των angel!! η γκομενα ειναι καυλα!!!!!!
Πω-πω, μπράβο στο μέλος που άνοιξε ως θέμα αυτό...Μου θυμίσατε αγαπημένα σημάδια της ζωής μου. Βερολίνο κύριοι πριν 7 χρόνια ακριβώς και Λειψία ένα χρόνο μετά απίστευτα μπαράκια κλασικού τοπικού στυλ (με τραπεζάκι, ημίφως, κόκκινη βελούδινη κουρτίνα) και πολλές Gothik κοπέλες ηλικίας 20-27 άντε σπάνια καμιά 30άρα όμορφα εκφρασμένες του στυλ αυτού παρότι πολλές είχαν κάτι το άγριο. Μια εκ των οποίων η Χάινε (αν το γράφω ελληνιστή καλά - αλήθεια τα ξένα ονόματα πρέπει να μεταφράζουμε λόγω της απαγόρευσης στο φόρουμ - μου έχει μείνει αξέχαστη όχι για το σεξ (νορμάλ ήταν εκεί) αλλά για απίστευτα φιλιά και αγκαλιές που έκανε παρότι 15 πόντους πιο κοντή μου...
Σήμερα μακάρι να υπήρχαν όμορφες τέτοιες παρουσίες, κάτι σαν την Ευρυδίκη την τραγουδίστρια (φανταστείτε ήταν η μικρή) όχι μόνο σε CG ή CT αλλά σε κανονικές (τρόπος του λέει) κοπέλες...Δέρμα, μαύρο, βάψιμο και νύχτα...όλα τα λεφτά!!!
Σήμερα μακάρι να υπήρχαν όμορφες τέτοιες παρουσίες, κάτι σαν την Ευρυδίκη την τραγουδίστρια (φανταστείτε ήταν η μικρή) όχι μόνο σε CG ή CT αλλά σε κανονικές (τρόπος του λέει) κοπέλες...Δέρμα, μαύρο, βάψιμο και νύχτα...όλα τα λεφτά!!!
Επισκέπτης
κουφαλιτσες σε ολους σας αρεσουν οι γκομενες να εχουν τατουαζ ;)!!
Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Χμμμμ. Διαφωνώ ριζικά. σε καμία περίπτωση δεν ταθτίζεται ο γκοθάς με τον σατανιστή ούτε πιστέυουν (πλειοψηφία)
σε σκοτεινές δυνάμεις... Σαν κύρηγμα του εκκλησία ΦΜ ακούστηκε αυτο...
Χλωμό με κόβω να έγγραψα κυρηγματικά μιας και ήμουν στους Bauhaus στην Αθήνα 23 χρόνια πρίν!
Χμμμ....δεν έχει σχέση η φάση με μακαβριότητα? ''The gothic preoccupation with themes of death and the macabre has occasionally raised public concerns regarding the well-being of goths''
Ποιά πράγματα επηρέασαν ή όχι (και εννοώ την αισθητική του Ozzy και όχι άν ήταν Goth) την μουσική των γότθων...ε ούτε αυτοί ξέρουν ''Arguments about which music is and is not goth became an ever more significant part of how the subculture tried to define itself.''
Για μένα πάντως πρόκειται για μία ριχή υποκουλτούρα με μόνο αισθητική ανέμπνευστη σύνδεση των μελών της. Βαρετή και μη δημιουργική.
Run_for_your_life
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κουφαλιτσες σε ολους σας αρεσουν οι γκομενες να εχουν τατουαζ ;)!!
Να μην το παρακάνουν όμως...Προσωπικά όσες έχω δει με πολλά τις έχω διώξει.Δε γουστάρω τα πρεζοπούτανα.
Κάποιος είπε τον Ozzy gothic.Να μην τρελαθούμε...
Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
ροπαλοφορος παροτι σχεδον παντογνωστης,θα διαφωνισω μαζι σου.Η γκοθικ φαση εχει εξελιχθει απειρα ωστε να μοιαζουν οι οπαδοι του με την κοπελα στη φοτο που παρεθεσες.επισης διαφωνω στο οτι ειναι υποκουλτουρα.απλα εκ φυσεως το γκοθικ δεν μπορει να γινει μοδα.επισης στο γκοθικ πλεον εντασσονται και πολλα ειδη μουσικης με ηλεκτρονικες επιροες που ξεφευγουν τελειως απο το λεγομενο θανατοφιλο κομματι του γκοθικ.Το δε βικτωριανο και πιο παραδοσιακο γκοθικ ειναι ολοκληρο φιλοσοφία και ανμφισβητητα πολυ καλτ κουλτουρα ωστε να μη μπορει σίγουρα ποτε να γινει μεινστριμ,αλλα ποτε περιθωρειακό επισης.είναι εναλακτικος τροπος διασκεδασης και πολυ πιο πολυ πολιτικαλι κορεκτ στο εξωτερικο ,παντα σε σχεση με την Ελλαδα.
για το οτι δεν ειναι δημιουργικό επίσης διαφωνώ αλλα εδώ πλεον είναι προσωπικες αντιληψεις του καθενος για το τι ειναι δημιουργια και τι οχι.οι δε γκοθουδες επειδη δεν εχουν κατά βαση ταμπου ειναι πολυ πιο καλες στο κρεββατι.αν σου τυχει ομως καποια σαικο τοτε τη εκανες πραγματικα..ξερω ιστορ΄λια απο ξαδερφο κολλητου που εγινε προσφατα και εχω κολοφρικαρει γιατι δεν ελεγα στην Ελλαδα να γινονται τετοια..
Και για να μην ξαναπαρεξηγηθω τα παρα[πανω εινα προσωπικες μου αποψεις
για το οτι δεν ειναι δημιουργικό επίσης διαφωνώ αλλα εδώ πλεον είναι προσωπικες αντιληψεις του καθενος για το τι ειναι δημιουργια και τι οχι.οι δε γκοθουδες επειδη δεν εχουν κατά βαση ταμπου ειναι πολυ πιο καλες στο κρεββατι.αν σου τυχει ομως καποια σαικο τοτε τη εκανες πραγματικα..ξερω ιστορ΄λια απο ξαδερφο κολλητου που εγινε προσφατα και εχω κολοφρικαρει γιατι δεν ελεγα στην Ελλαδα να γινονται τετοια..
Και για να μην ξαναπαρεξηγηθω τα παρα[πανω εινα προσωπικες μου αποψεις
Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Ιδρυτική φιγούρα σημαίνει μοιάζουν ίδιες οι απόγονοι?
Η 'κοπελα' είναι η Siouxsie Sioux που μαζί με τους Bauhaus ίδρυσαν το Goth κίνημα.
Η 'κοπελα' είναι η Siouxsie Sioux που μαζί με τους Bauhaus ίδρυσαν το Goth κίνημα.
εχει γούστο να μιλάς για μία που γούσταρε να παίρνει τα darts και να σε χαρακώνει στην πλάτη...ξερω ιστορ΄λια απο ξαδερφο κολλητου που εγινε προσφατα και εχω κολοφρικαρει γιατι δεν ελεγα στην Ελλαδα να γινονται τετοια..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 7K