lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.015
- Πόντοι
- 26.470
όπως επίσης η ζωή είναι ωραία αλλά τα έχει με άλλον...καλημέρα σιλβα!!Eτσι ειναι η ζωη, αλλοι τηνκαι αλλους τους
!!!
![]()
όπως επίσης η ζωή είναι ωραία αλλά τα έχει με άλλον...καλημέρα σιλβα!!Eτσι ειναι η ζωη, αλλοι τηνκαι αλλους τους
!!!
![]()
Ακριβως !!!όπως επίσης η ζωή είναι ωραία αλλά τα έχει με άλλον...καλημέρα σιλβα!!![]()
![]()
γεια σου τιμημενε σαρουμαν ;)καλημερααα!
αυτή η ζωή είναι για τρελλάόπως επίσης η ζωή είναι ωραία αλλά τα έχει με άλλον...καλημέρα σιλβα!!![]()
![]()
καλημέρα καλέ μου φίλε, είσαι καλά?? καιρό έχω να σε δω...ξέρεις που... ;)Πολύ πολύ καλημέρα σας!
Καλό σαββατοκύριακο σε όλες και όλους!!!
καλημέρα καλέ μου φίλε, είσαι καλά?? καιρό έχω να σε δω...ξέρεις που... ;)
μια χαρά...με τα πάνω μας και τα κάτω μας...παλεύουμε να κρατήσουμε τα μαγαζία μας όρθια...η κρίση και η ανέχεια τα έχει ξετινάξει όλα...να δούμε...κοίτα όσο να ναι κάποιες απουσίες έχουν μπει...η σάρα σε ψάχνει...Καλή σου μέρα καλέ μου φίλε!
Ας τα λέμε καλά.
Έχω πάρει πολλές απουσίες ε;
Εσύ πως τα πας; Όλα οκ?
μια χαρά...με τα πάνω μας και τα κάτω μας...παλεύουμε να κρατήσουμε τα μαγαζία μας όρθια...η κρίση και η ανέχεια τα έχει ξετινάξει όλα...να δούμε...κοίτα όσο να ναι κάποιες απουσίες έχουν μπει...η σάρα σε ψάχνει...![]()
![]()
![]()
Πολύ πολύ καλημέρα σας!
καλημερα φιλεΠολύ πολύ καλημέρα σας!
αρκεί τότε να μαστε όρθιοι... :-Υπομονή
Κρίση είναι, ελπίζουμε όλοι πως κάποια στιγμή θα περάσει.
καλημερα φιλε![]()
από που είσαι μαν?Αιώνια ταπεινός σου δούλος Padron!
Καλησπέρα και σε σένα πατρίδα!!!Στο τσακ ήταν να ανέβω τετραήμερο στα πάτρια εδάφη αλλά...
![]()
από που είσαι μαν?