lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
όπως επίσης η ζωή είναι ωραία αλλά τα έχει με άλλον...καλημέρα σιλβα!!Eτσι ειναι η ζωη, αλλοι την και αλλους τους !!!
όπως επίσης η ζωή είναι ωραία αλλά τα έχει με άλλον...καλημέρα σιλβα!!Eτσι ειναι η ζωη, αλλοι την και αλλους τους !!!
Ακριβως !!!όπως επίσης η ζωή είναι ωραία αλλά τα έχει με άλλον...καλημέρα σιλβα!!
γεια σου τιμημενε σαρουμαν ;)καλημερααα!
αυτή η ζωή είναι για τρελλάόπως επίσης η ζωή είναι ωραία αλλά τα έχει με άλλον...καλημέρα σιλβα!!
καλημέρα καλέ μου φίλε, είσαι καλά?? καιρό έχω να σε δω...ξέρεις που... ;)Πολύ πολύ καλημέρα σας!
Καλό σαββατοκύριακο σε όλες και όλους!!!
καλημέρα καλέ μου φίλε, είσαι καλά?? καιρό έχω να σε δω...ξέρεις που... ;)
μια χαρά...με τα πάνω μας και τα κάτω μας...παλεύουμε να κρατήσουμε τα μαγαζία μας όρθια...η κρίση και η ανέχεια τα έχει ξετινάξει όλα...να δούμε...κοίτα όσο να ναι κάποιες απουσίες έχουν μπει...η σάρα σε ψάχνει...Καλή σου μέρα καλέ μου φίλε!
Ας τα λέμε καλά.
Έχω πάρει πολλές απουσίες ε;
Εσύ πως τα πας; Όλα οκ?
μια χαρά...με τα πάνω μας και τα κάτω μας...παλεύουμε να κρατήσουμε τα μαγαζία μας όρθια...η κρίση και η ανέχεια τα έχει ξετινάξει όλα...να δούμε...κοίτα όσο να ναι κάποιες απουσίες έχουν μπει...η σάρα σε ψάχνει...
Πολύ πολύ καλημέρα σας!
καλημερα φιλεΠολύ πολύ καλημέρα σας!
αρκεί τότε να μαστε όρθιοι... :-Υπομονή
Κρίση είναι, ελπίζουμε όλοι πως κάποια στιγμή θα περάσει.
καλημερα φιλε
από που είσαι μαν?Αιώνια ταπεινός σου δούλος Padron!
Καλησπέρα και σε σένα πατρίδα!!! Στο τσακ ήταν να ανέβω τετραήμερο στα πάτρια εδάφη αλλά...
από που είσαι μαν?