lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.077
- Πόντοι
- 26.470
δουλειά εγώ με συνοδείαΚαλημερα Λαγε !!!
δουλειά εγώ με συνοδείαΚαλημερα Λαγε !!!
Kαι εγω στο μπαλκονι, με ...... ;) ;) ;)δουλειά εγώ με συνοδεία
ζηλεύω!!!Kαι εγω στο μπαλκονι, με ...... ;) ;) ;)
Γιατι ???ζηλεύω!!!
συγκρίνεται η θέα κ η χαλάρωβση του μπαλκονιού με τη θέα του συνεργείου στηυ λεωφόρο??Γιατι ???
Οχι βεβαια !!!συγκρίνεται η θέα κ η χαλάρωβση του μπαλκονιού με τη θέα του συνεργείου στηυ λεωφόρο??
αν το καλοσκεφτείς και η δουλειά είναι... θυμησέ μου με τι ασχολείσαι??Οχι βεβαια !!!
Αλλα εσυ μετα θα πας για , και εγω για δουλεια !!!
Ελα το βραδυ μετα τις δεκα, για να δεις !!!αν το καλοσκεφτείς και η δουλειά είναι... θυμησέ μου με τι ασχολείσαι??
που ρε?? στο 104?? τότε είμαστε συνάδελφοι!!!Ελα το βραδυ μετα τις δεκα, για να δεις !!!
Οχι ρε, απεναντι απο την πινακοθηκη !!!που ρε?? στο 104?? τότε είμαστε συνάδελφοι!!!
α!!!!είσαι κουλτουριάρης!!! κατάλαβα...πολεμικό μουσείο ή polis park??Οχι ρε, απεναντι απο την πινακοθηκη !!!
Dodge telecom !!!α!!!!είσαι κουλτουριάρης!!! κατάλαβα...πολεμικό μουσείο ή polis park??
γεια σου ρε λιονταριDodge telecom !!!
Δεν θα γραψω αλλο εδω, ειναι για Καλημερες !!!
οκ κατάλαβα!!! σήμερα είσαι βραδυνός??Dodge telecom !!!
Δεν θα γραψω αλλο εδω, ειναι για Καλημερες !!!
Καλημερα αγαπητε μου, ολα καλαγεια σου ρε λιονταρι
Ναι !!!οκ κατάλαβα!!! σήμερα είσαι βραδυνός??
σάββατο και βράδυ?? δεν καταλαβαίνω τη χρησιμότητα των βραδυνών βαρδιών.... άνθρωπος είσαι κ συ...θες να βγεις να πιεις ένα κρασί, να πς με τη γυναίκα σου για θέατρο και μετά !! πότε θα το κάνεις??Ναι !!!
Eτσι ειναι η ζωη, αλλοι την και αλλους τους !!!σάββατο και βράδυ?? δεν καταλαβαίνω τη χρησιμότητα των βραδυνών βαρδιών.... άνθρωπος είσαι κ συ...θες να βγεις να πιεις ένα κρασί, να πς με τη γυναίκα σου για θέατρο και μετά !! πότε θα το κάνεις??