tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 320
- Πόντοι
- 21
ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΜΑΓΚΗ?
ΚαλόγριαΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΜΑΓΚΗ?
Έτσι έχουν δηλώσει. Οτι ανοιγουν αυριο με 35€ την ώρα.Ξέρει κανείς το luxury spa ανοίγει αύριο?
Εκτος απο τα κλασσικα.....εμαθες καμμια πληροφορια για το μασαζ κτλ;Luxury άνοιξε παιδιά μίλησα θα κάνω ραντεβού της επόμενες μέρες και θα ενημερώσω…αν πήγε κάποιος ας μας πει!
Όχι μόνο ότι άνοιξε κ δέχονται ραντεβού μέσου τηλΕκτος απο τα κλασσικα.....εμαθες καμμια πληροφορια για το μασαζ κτλ;
Όταν παω θα ενημερώσωΌχι μόνο ότι άνοιξε κ δέχονται ραντεβού μέσου τηλ
KAI ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΠΑΝ. ΜΗΠΩΣ ΠΗΡΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟ LUXURY;;;;Καλημέρα! Πήρα τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού με τη Νεφέλη και πληροφορήθηκα ότι σταμάτησε.
Εγώ πιστεύω πως όχι. Πάντως εμφανισιακά εκεί μέσα ξεχώριζε...KAI ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΠΑΝ. ΜΗΠΩΣ ΠΗΡΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟ LUXURY;;;;
Το 35αρι με χαλάει λιγο...Luxury λοιπόν.
Για τους φίλους που ρωτάνε για νεφέλη είναι πλέον στο luxury. Δεν ξέρω αν μπαίνει στο δωμάτιο γιατί την είδα στην υποδοχή. Αμηχανία και από τους δύο όταν κοιταχτικαμε γιατί γνωριζόμαστε. Αυτή σε ενημερώνει σε αυτή πληρώνεις. Δε ξέρω αν είναι δικό της. Ελπίζω να μπαίνει και μέσα.
Κόστος 35 μασάζ, 20 εκτόνωση.
Πέρασμα με Ρια. Ξανθιά μπαμπατσικη, οχι χοντρή. Μασάζ που όντως σε χαλαρώνει. Αρκετά καλή και στο δεύτερο μέρος. Από μόνη της βγάζει ρούχα και μου λέει πιάνεις κανονικά.
Στα συν (ξέρω στα αρχιδια σας εγώ θα το πω) λίγο πιο άνετες ντουζιέρες. Έχω βαρεθεί στο golden κάθε φορά που γυρνάω μέσα να ρίχνω αγκονιες.
Δωμάτιο μια χαρά ζεστό με τη μούσκουλα του όπως πρέπει.
Ευτυχώς που άνοιξε και δεύτερο να υπάρχει λίγος ανταγωνισμός.
Πρώτη εντύπωση θετική. Όση ώρα ήμουν εκεί ήρθαν 2-3 συναδέλφοι.
Ενημερώνεται χυστες
Να ρε αγαπουληδες που ειναι το κελεπουρι. Μεταγραφη εκανε. Αυτο θα πει επαγγελματικη εξελιξη. Πως την λενε τωρα στο λουξουρι;Luxury λοιπόν.
Για τους φίλους που ρωτάνε για νεφέλη είναι πλέον στο luxury. Δεν ξέρω αν μπαίνει στο δωμάτιο γιατί την είδα στην υποδοχή. Αμηχανία και από τους δύο όταν κοιταχτικαμε γιατί γνωριζόμαστε. Αυτή σε ενημερώνει σε αυτή πληρώνεις. Δε ξέρω αν είναι δικό της. Ελπίζω να μπαίνει και μέσα.
Κόστος 35 μασάζ, 20 εκτόνωση.
Πέρασμα με Ρια. Ξανθιά μπαμπατσικη, οχι χοντρή. Μασάζ που όντως σε χαλαρώνει. Αρκετά καλή και στο δεύτερο μέρος. Από μόνη της βγάζει ρούχα και μου λέει πιάνεις κανονικά.
Στα συν (ξέρω στα αρχιδια σας εγώ θα το πω) λίγο πιο άνετες ντουζιέρες. Έχω βαρεθεί στο golden κάθε φορά που γυρνάω μέσα να ρίχνω αγκονιες.
Δωμάτιο μια χαρά ζεστό με τη μούσκουλα του όπως πρέπει.
Ευτυχώς που άνοιξε και δεύτερο να υπάρχει λίγος ανταγωνισμός.
Πρώτη εντύπωση θετική. Όση ώρα ήμουν εκεί ήρθαν 2-3 συναδέλφοι.
Ενημερώνεται χυστες
Δε ξέρω αν άλλαξε όνομα δεν (ξανά)συστηθήκαμε. Μόνο αυτές τις δυο είδα. Δε ξέρω αν ήταν και άλλες μέσα. Μάλλον ήταν γιατί όσο ήμουν εκεί ήρθαν 2-3 πελάτες. Ηλικία κάπου στα 30.Να ρε αγαπουληδες που ειναι το κελεπουρι. Μεταγραφη εκανε. Αυτο θα πει επαγγελματικη εξελιξη. Πως την λενε τωρα στο λουξουρι;
Απο νεφελη το εκανε Ευτέρπη;
Ο αλλος εξυπνος ρε φιλε. Σου λεει για να πηγαινουν στο γκολντεν θα ανοιξω χειροτερο. Το ροστερ πως ηταν συναγωνιστη; ειχε τιποτα αξιολογο; η μονο αυτη η ρια. Ηλικια η ρια;
Το νημα ας μην αλλαξει ονομα. Αφου τα εχει ο ιδιος μαλλον.
φιλε μηπως μπορεις να μου περιγραψεις λιγο την Νεφελη? ή εστω με προσωπικο μνμ να μου πεις τι παρειχε για να εχω μια εικονα? ΕυχαριστωΕγώ πιστεύω πως όχι. Πάντως εμφανισιακά εκεί μέσα ξεχώριζε...