nobodyelsebutme
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 15
- Like
- 475
- Πόντοι
- 291
Ναόμι απο γερμανική αλυσίδα στουντιο εχει καλές κριτικές
top κι αυτη!!
Κριμα κι εχω ενα φετιχ για τις εγχρωμες. Αν καποιος ξερει καποιο εγχρωμο (οχι ταιλανδη κλπ ) ας κανει τον κοπο να μου στειλει ενα πμ
εχεις δοκιμασει?top κι αυτη!!
Έχω πάρει στο παρελθόν και σπάνια η φωτογραφία ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα...αυτο με εχει οδηγήσει να μην ρισκάρω...συνήθως οι φωτό ειναι παλιές ...η πριν γεννήσει ΚΤλπ....ΚΤλπ...
Ρε παιδιά σε συνέχεια όσων λέτε νομίζω ότι είδα την Τιφανυ στην αναμονή του Ατλάντικ και έπαθα πλάκα με την αρνητική έννοια. Η κοπέλα στις φωτό είναι μουναρος, αυτό που είδα ήταν απαράδεκτο. Μπορεί κάποιος που την έχει πάρει να επιβεβαιώσει την ομοιότητα με τις φωτογραφίες η όχι?
Αν όντως δεν κάνω λάθος, κάτι πρέπει να γίνει...
Ρε παιδιά σε συνέχεια όσων λέτε νομίζω ότι είδα την Τιφανυ στην αναμονή του Ατλάντικ και έπαθα πλάκα με την αρνητική έννοια. Η κοπέλα στις φωτό είναι μουναρος, αυτό που είδα ήταν απαράδεκτο. Μπορεί κάποιος που την έχει πάρει να επιβεβαιώσει την ομοιότητα με τις φωτογραφίες η όχι?
Αν όντως δεν κάνω λάθος, κάτι πρέπει να γίνει...
"γεματη", "κοιλιτσα" ασε τυπε μαλλον τη μπερδεψες με τη μανα σου.Καλημερα...επιβεβαιώνω πως η Tiffany δεν έχει καμία σχέση με τις φωτο...πιο γεματη, προσωπο σπασμένο, ελαφρα κοιλίτσα και το χειρότερο φουσκωμένα ασχημα χειλη και πολύ άσχημη μυρωδιά...εγω την πάτησα...όχι κι αλλοι..
"γεματη", "κοιλιτσα" ασε τυπε μαλλον τη μπερδεψες με τη μανα σου.
ακόμα να τον μιουταρετε αυτόν;"γεματη", "κοιλιτσα" ασε τυπε μαλλον τη μπερδεψες με τη μανα σου.
Τύπε, γράφω αυτό που είδα και εκφράζω τη δική μου προσωπική άποψη...τη μάνα μου αστην ήσυχη...