sweet_old1975
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
pilofori γιατι εσβησες το σχολιο για την ιρινα ?
δεν εχει γλυκο προσωπακι εννοεις ?
ναι ρε συ,το ξανασκεφτηκα...δε μ αρεσει να μιλαω απαξιωτικα για την εφανιση καμιας,ειδικα για προσωποpilofori γιατι εσβησες το σχολιο για την ιρινα ?
θελουμε μιλα γιουλΗ Milla Yul θα ξαναερθει?
οχι τυπε,απλα ειναι ΑΣΧΗΜΗ!οριστε το ειπα δε κρατηθηκαΑς το κοιαξει καποιος αλλα ειμαι ο μονος που νομιζει οτι η IRINA ειναι τρανς ?
οχι τυπε,απλα ειναι ΑΣΧΗΜΗ!οριστε το ειπα δε κρατηθηκα
Μπορεις παντα να ρωτησεις το γραφειο τυπε. Εγω δυστυχως ή ευτυχως δεν εχω εμπειρια απο τις 3 που αναφερεις.Mariia,Tamara, Tiffanny?? Καμια γνωμη??
Να ρωτησω κατι ρε παιδια. Αφου οι περισσοτερες κανουν incall, ειναι στο ιδιο ξενοδοχειο? παιζει να περασεις να τσεκαρεις και να διαλεξεις?
Mariia,Tamara, Tiffanny?? Καμια γνωμη??
Να ρωτησω κατι ρε παιδια. Αφου οι περισσοτερες κανουν incall, ειναι στο ιδιο ξενοδοχειο? παιζει να περασεις να τσεκαρεις και να διαλεξεις?
ΧΑΧΑΧΑΧΑ τυπε ευτυχως που δε τη πηρα, θα κυλιομουν στα πατωματα απο τα γελια αντι να σπρωχνω.η τιφανυ/τανυα εχει ξαναερθει δυνατο σερβιs alla gfe γατακι με νιαουρισματα ειναι
την πηδας και κανει νιαου (κυριολεκτικα)
φαινεται πολυ καλη,θα την δοκιμασω τωρα που γυρναω απο διακοπες..Υπάρχει καμία γνώμη για Kristin;
Marylin. Όπως διάβασα σε ενα σχόλιο ειναι ενα μικρό, στενό κομοδινακι. Οχι Φιλια, οχι δάχτυλα κλπ κλπ. Ενα σοβαρό παράπονο η πετσέτα. Όσες φορες εχω παει στο Atlantic εχει σφραγισμένη πετσέτα. Αυτη τη φορα πετσέτα μικρή, ανοιχτή και βρεμενη...
Marylin. Όπως διάβασα σε ενα σχόλιο ειναι ενα μικρό, στενό κομοδινακι. Οχι Φιλια, οχι δάχτυλα κλπ κλπ. Ενα σοβαρό παράπονο η πετσέτα. Όσες φορες εχω παει στο Atlantic εχει σφραγισμένη πετσέτα. Αυτη τη φορα πετσέτα μικρή, ανοιχτή και βρεμενη...