Nikospapan211
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα
Για την ορσαλια εχει κανεις πληροφοριες;;
Για την ορσαλια εχει κανεις πληροφοριες;;
τσιμπουκοχειλαρεςΝεα άφιξη απο Ρώσια με πραγματικη φωτογραφια χωρις photoshop
η μιλα ερχετε σπίτι η μονο ξενοδοχείο ?
αυτη η κουκλα η Veronica2 ποτε ερχεται αθηνα?
Η τρελή που έλουζε τους πελάτες με μιραμιστινΗ πρώην Νικολ του γλαμουρ...τότε στα 180 τώρα στα 140 στο golden ένα από τα χειρότερα ραντεβου μου.
Αυτο μου το έχουν κανει και εμένα..Πήρα μια φορά (και τελευταία) και οταν τελείωσα τους επερνα γιατί ήθελα να τους πω να διαγράψουν τον αριθμό μου διότι φοβόμουν μην μου στείλουν καμια μερα ξεκάρφωτα καμια προσφορά κτλ (μιας και το εχω ξαναδεί σε άλλο γραφείο) και δεν το σήκωνε κανεις..Φοβούνται μην τους ζητήσεις λεφτά πίσω!!!
λοιπον μαγκες μακρυα απο την Μιλα ψηλη ξυλαγκουρο που μαλλον απ οτι καταλαβα με το ζορι κανει αυτη την δουλεια την εκλεισα απο χτεσ για σημερα στις 4 πηρα στις 3.30 τους ειπα δωματιο σε κανα μισαωρο θα ειναι εκει μου ειπαν αρχιδια μετα απο 1 ωρα κι ακομα περιμενα ηρθε τελικα 4.50 καμια σχεση με τις φωτο βρωμαγε βοτκα μου ζητησε να καπνισει την αφησα δεν ειχε αναπτηρα οργιο μεγαλο κ με κοιταγε μ ενα βλεμμα λες κ της σκοτωσα την μανα πολυ ΞΥΝΟΜΟΥΝΑ τα πηρα στο κρανιο κ την εστειλα!!υγ.επαιρνα μετα το γραφειο να τους πω τι συνεβει ο μαλακας κι εγω κ ουτε που το σηκωσαν τα ΖΩΑ!!!ΜΑΥΡΟ σ αυτο το πρακτορειο!!