Το ταπεραμέντο βγαίνει από τα τάπεργουεαρ...;
Σε βλέπω λίγο ειρωνικό...
Το ταπεραμέντο βγαίνει από τα τάπεργουεαρ...;
Άνοιξε η Καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος βλέπω...Κατερινα
Κατάφερες να γίνεις ο νέος Λουσέντ παίκτη.Οχι ρε σύ δεν ήθελα να ειρωνευτώ...
Το ταμπεραμέντο μου είναι....
Επεστρεψε η "ΑΝΝΑ" ή η γωστη αλλιως σε εσας Μαρω Αρβανιτελη με γεματες μπαταριες.
Photos η κοπέλα δεν έχει?και μολις σημερα κατευθασε και η Μαρια
Παιδια ειμαι πρωταρης και θελω πολυ να "συναντησω" τη Μαριλου αλλα φοβαμαι οτι θα κολλησω κατι...Βλεπω πολλες καλες κριτικες αλλα λενε οτι την γλωσσοφιλουσαν και οτι εκαναν στοματικο χωρις προφυλακτικο που με τρομαζουν αφανταστα. Το θεμα μου δεν ειναι να κανω σεξ με μια ωραια κοπελα, να μεινω ευχαριστημενος και να πεθανω συντομα αλλα πανω απ ολα η ασφαλεια, μετα το σεξ/η εμφανιση της κοπελας. Το ιδιο φοβαμαι και σε μασατζιδικα και δισταζω να παω. Μπορει καποιος να με καθοδηγησει?
τυπε τότε όλοι άρρωστοι θα ήμασταν εδώ μέσα. ..συμφωνώ με τους από πανω..άμα γνωρίσεις καμιά στα μπουζούκια κ την πας στο χοτελ για είσαι σίγουρος ότι θα είναι οκ ή τύπισσα?Παιδια ειμαι πρωταρης και θελω πολυ να "συναντησω" τη Μαριλου αλλα φοβαμαι οτι θα κολλησω κατι...Βλεπω πολλες καλες κριτικες αλλα λενε οτι την γλωσσοφιλουσαν και οτι εκαναν στοματικο χωρις προφυλακτικο που με τρομαζουν αφανταστα. Το θεμα μου δεν ειναι να κανω σεξ με μια ωραια κοπελα, να μεινω ευχαριστημενος και να πεθανω συντομα αλλα πανω απ ολα η ασφαλεια, μετα το σεξ/η εμφανιση της κοπελας. Το ιδιο φοβαμαι και σε μασατζιδικα και δισταζω να παω. Μπορει καποιος να με καθοδηγησει?
Πως να σε καθοδηγήσουμε? να καλέσουμε την βίζιτα εμείς για σένα, αφού μας έχεις δώσει δωμάτιο και να της πούμε να μην σε τρομπονάρει ακάποτα? Γιατί δεν της το λες, αφού φοβάσαι τόσο αν και το καλύτερο είναι να μην μπεις στον κόπο και καταλήξει το ραντεβού για σένα ''εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες''.Παιδια ειμαι πρωταρης και θελω πολυ να "συναντησω" τη Μαριλου αλλα φοβαμαι οτι θα κολλησω κατι...Βλεπω πολλες καλες κριτικες αλλα λενε οτι την γλωσσοφιλουσαν και οτι εκαναν στοματικο χωρις προφυλακτικο που με τρομαζουν αφανταστα. Το θεμα μου δεν ειναι να κανω σεξ με μια ωραια κοπελα, να μεινω ευχαριστημενος και να πεθανω συντομα αλλα πανω απ ολα η ασφαλεια, μετα το σεξ/η εμφανιση της κοπελας. Το ιδιο φοβαμαι και σε μασατζιδικα και δισταζω να παω. Μπορει καποιος να με καθοδηγησει?
Πως να σε καθοδηγήσουμε? να καλέσουμε την βίζιτα εμείς για σένα, αφού μας έχεις δώσει δωμάτιο και να της πούμε να μην σε τρομπονάρει ακάποτα? Γιατί δεν της το λες, αφού φοβάσαι τόσο αν και το καλύτερο είναι να μην μπεις στον κόπο και καταλήξει το ραντεβού για σένα ''εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες''.
Άστο. Θα σου μείνουν και τα ευρώ από τα γαμησιάτικα με την Μαριλού.