iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
Ποια θα διαλεγες τυπε? Η Μαιρούλα πάντως προτιμάει αραπικεςDuo μονο...? Να κλεισουμε σολο γινεται???
Ποια θα διαλεγες τυπε? Η Μαιρούλα πάντως προτιμάει αραπικεςDuo μονο...? Να κλεισουμε σολο γινεται???
Ορίστε γιατί δεν είμαστε ίδιοι και ίσιοι οι άντρες και οι γυναίκες.Ποια θα διαλεγες τυπε? Η Μαιρούλα πάντως προτιμάει αραπικες
Φυσικά και ευτυχώς δεν είμαστεΟριστε
Ορίστε γιατί δεν είμαστε ίδιοι και ίσιοι οι άντρες και οι γυναίκες.
Ο νίγκα το πάλεψε δούλεψε έφαγε σκατά ... δεν καθότανε στις καφετέριες να αποχαυνόνεται στο ινστα και στο τικτοκΟ Νιγκα πρέπει να περάσει φυλακή και πλατινιενους δίσκους για να βρεθεί στο κότερο.
Ποιες γνωριμίες εννοείς ? το νταβά της που του ζήτησαν μουνέτα για τη βραδιά ?Η γκόμενα φτάνει να είναι ωραία με γνωριμίες που γίνονται και εύκολα.
Θυμήσου το αμερικάνικο γνωμικό με το master key & την κλειδαριά και θα σταματήσεις να μπερδεύεσαι για το ποιός έχει την αξίαΗ γυναίκα γεννιέται με αξία, ο άντρας πρέπει να την αποκτήσει.
Andrew Tate μάθημα γρήγορα.Φυσικά και ευτυχώς δεν είμαστε
Ο νίγκα το πάλεψε δούλεψε έφαγε σκατά ... δεν καθότανε στις καφετέριες να αποχαυνόνεται στο ινστα και στο τικτοκ
Ποιες γνωριμίες εννοείς ? το νταβά της που του ζήτησαν μουνέτα για τη βραδιά ?
Θυμήσου το αμερικάνικο γνωμικό με το master key & την κλειδαριά και θα σταματήσεις να μπερδεύεσαι για το ποιός έχει την αξία
Τύπε δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω ... από τη στιγμή που τα γράφεις καταφατικά ούτε συμφωνώ ούτε μαθήματα χρειάζονται από κανέναν ... το θέμα είναι να δίνεις αξία εσύ στον εαυτό σου και όχι να μπερδεύεσαι από τη show biz κι άσε το κάθε κοριτσάκι να λέει τα δικά τουAndrew Tate μάθημα γρήγορα.
Μια γκόμενα 400 κιλών ούτε γνωριμίες έχει, ούτε simps να την ανεβάζουν σε κότερα.
Στα άλλα συμφωνείς με ο, τι γράφω απλά τα μπλουτιζεις, καταλαβαίνω.
Αλλο που δεν ήθελε...Έτοιμη να βγάλει τη γλώσσα ήτανε..Η κοτυ έβαλε την κεφαλα της στην μουναρα της Κύπριας.
Τυπε μου έχουμε σπρώξει εικοσαρικα σε τέτοιες στη φυλής.. Αμέτρητα..αυτο το αλβανιδιο σαβουρα απο τις λιγες πιασαμε πατο
Τυπε εγώ σου λέω ότι λες τα ίδια με μένα. 50cent έγινε με σκληρή δουλειά κτλπ. Τώρα κάτι τικ τοκ πέταξες προς το μέρος μου λες και με ξέρεις, τι κάνω στον πολύτιμο χρόνο μου.Τύπε δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω ... από τη στιγμή που τα γράφεις καταφατικά ούτε συμφωνώ ούτε μαθήματα χρειάζονται από κανέναν ... το θέμα είναι να δίνεις αξία εσύ στον εαυτό σου και όχι να μπερδεύεσαι από τη show biz κι άσε το κάθε κοριτσάκι να λέει τα δικά του
Το μουνάκι του Βιτιναρου θα είναι από καραμέλα !
Ποιος είναι αυτός τυπε? 50cent? Αυτός έχει σπρώξει biyonse.. Τι να του πει η βιτιναρος..Ποια θα διαλεγες τυπε? Η Μαιρούλα πάντως προτιμάει αραπικες
Αδικία φίλε. Καταλαβαίνω woke agenda. Αλλά και στην Κόρινθο όταν παρουσιάστηκαμε 1200 άτομα πριν πολλά χρόνια. Είχαμε 2 πουστηδες, δεν είχαν κανένα θέμα με τον στρατό. Μην σου πω στις ντουζιέρες την άραζαν τον Αύγουστο.Αλλο που δεν ήθελε...Έτοιμη να βγάλει τη γλώσσα ήτανε..
Αν έβγαινε στο, σφυρί το δίδυμο, τριψήφιο κασε στάνταρ..