papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.555
- Πόντοι
- 27.261
τυπος κοτυς ειδα οτι φοραει και ωραια πατουμενα
αγαμιες μαλλον παιχτηΈπρεπε να γυμνωθούν στην πισίνα οι 2 καύλες για να πάρει μπροστά
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 220 άτομα (28 μέλη και 192 επισκέπτες)
Δεν αντέχει αγαμητη η μιλφαρα φίλε τόσες μέρες όπως τα 20χρονα που είναι μέσαΜας έχει πρήξει τα αρχιδια η Μικαέλα με τον σύζυγό της, άντε γαμησου μωρη πατσαβούρα πήγαινε σπίτι σου να κάνεις κάνα παστίτσιο
Τυπε οι παντρεμένες στα 45 μετά από 20χρονια γάμου μια φορά το 6μηνο ζήτημα είναι να γαμιούνταιΔεν αντέχει αγαμητη η μιλφαρα φίλε τόσες μέρες όπως τα 20χρονα που είναι μέσα
Τυπε με τον άντρα τους κάθε έξι μήνες..Τυπε οι παντρεμένες στα 45 μετά από 20χρονια γάμου μια φορά το 6μηνο ζήτημα είναι να γαμιούνται
Ναι φίλε κάτι χοντρές με πεσμένους κώλους και βυζιά χαίρω πολύ...Με τέτοια μουν@ρα δεν θα την γ@μουσες σχεδόν κάθε μέρα?Τυπε οι παντρεμένες στα 45 μετά από 20χρονια γάμου μια φορά το 6μηνο ζήτημα είναι να γαμιούνται
Καλύτερα να μην έμπαινε τύπε. Την θυμάμαι και εγώ από τις οντισιόν. Είχε νομίζω την καλύτερη κωλάρα από όσες πέρασαν. Πρόσωπο μέτριο, αλλά με το μακρύ μαλλί που είχε το έκρυβε. Τώρα που μπήκε μέσα και την κούρεψαν, την κατέστρεψαν, την έκαναν σαν το τραβέλι Έβελυνεπππ... λιγα λογια με την ειρηναρα
την πετσοκοψε το ξοανο, αλλα χθες στο τζακουζι εδειξε την κορμαρα της.Καλύτερα να μην έμπαινε τύπε. Την θυμάμαι και εγώ από τις οντισιόν. Είχε νομίζω την καλύτερη κωλάρα από όσες πέρασαν. Πρόσωπο μέτριο, αλλά με το μακρύ μαλλί που είχε το έκρυβε. Τώρα που μπήκε μέσα και την κούρεψαν, την κατέστρεψαν, την έκαναν σαν το τραβέλι Έβελυν
Φίλε παρόλα αυτά. Άμα την έχεις 20-25 χρόνι, έχεις περάσει όλα μαζί της, την έχεις δεί και να συμπεριφέρεται σκατα, την βαριέσαι οποιαδήποτε γκόμενα. Εκεί το παίζει και μπιμπελό,λόγω του ρεαλιτι. Σε εμάς που δεν την έχουμε γαμησει φαίνεται φυσικά τέλεια.Ναι φίλε κάτι χοντρές με πεσμένους κώλους και βυζιά χαίρω πολύ...Με τέτοια μουν@ρα δεν θα την γ@μουσες σχεδόν κάθε μέρα?