Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.913
- Πόντοι
- 4.766
Κατευθείαν από την Αγία Βαρβάρα της Λάρνακας....Όταν μιλάει είναι σαν να τρώει φουντούκια συγχρόνωςΤι είναι αυτό ρε τύποι, τι τραβελος είναι αυτός
Κατευθείαν από την Αγία Βαρβάρα της Λάρνακας....Όταν μιλάει είναι σαν να τρώει φουντούκια συγχρόνωςΤι είναι αυτό ρε τύποι, τι τραβελος είναι αυτός
επππ... λιγα λογια με την ειρηναραΤι είναι αυτό ρε τύποι, τι τραβελος είναι αυτός
ψευδιζει η καβλα κιολαςΚατευθείαν από την Αγία Βαρβάρα της Λάρνακας....Όταν μιλάει είναι σαν να τρώει φουντούκια συγχρόνως
Ρε τυπε αυτά είναι ανδρικά ζυγωματικά με ζυγωματικά πιο φαρδιά από το μέτωπο δε μπορείς να γίνεις μοντέλοεπππ... λιγα λογια με την ειρηναρα
ρε γαμα το μοντελο.Ρε τυπε αυτά είναι ανδρικά ζυγωματικά με ζυγωματικά πιο φαρδιά από το μέτωπο δε μπορείς να γίνεις μοντέλο
γκολντεν πας τα σπαει
ελα εδω εισαι.Κρίμα πάνε τέτοιες βυζάρες ρε Κότο..
Ψηλή κορμάρα,αλλά δεν συγκρίνεται στο πρόσωπο με Δέσποινα και Βικτώρια,ούτε με Έλενα και Εβελίνα που αποχώρησαν.Δε λέω ότι είναι άσχημη.Έχει μια χαριτωμενιά,τρώγεται άνετα.Η συγκεκριμένη φωτό την αδικείεπππ... λιγα λογια με την ειρηναρα
Κρεμασμένα μου φαίνονται τυπε όμωςΚρίμα πάνε τέτοιες βυζάρες ρε Κότο..
Κρεμασμένα ειναι ναι...Κρεμασμένα μου φαίνονται τυπε όμως
απο εβελινα εμενα μου κανει πιο πολυ. η γκομενα ειναι αλογο, απλα δεν το εχει βγαλει ακομα λογω ηλικιας.Ψηλή κορμάρα,αλλά δεν συγκρίνεται στο πρόσωπο με Δέσποινα και Βικτώρια,ούτε με Έλενα και Εβελίνα που αποχώρησαν.Δε λέω ότι είναι άσχημη.Έχει μια χαριτωμενιά,τρώγεται άνετα.Η συγκεκριμένη φωτό την αδικεί
απο εβελινα εμενα μου κανει πιο πολυ. η γκομενα ειναι αλογο, απλα δεν το εχει βγαλει ακομα λογω ηλικιας.
ειναι παιδι ακομα.
δεσποινα και βικτωρια αλλο στυλ.
ελενα ποια ειναι ? ...δε θυμαμαι.
ααα ναι... μαλακια.GNTM 5: Αυτό Είναι Το Instagram Της Petite Έλενας Που Δίχασε | Star.gr
Η 18χρονη Έλενα από την Κύπρο που εργάζεται ως μοντέλο - influencer στο Instagram πήγε στις audition του GNTM και με την παρουσία της δίχασε τους κριτές!www.star.gr
Ντροπή σου που την ξέχασες ήδη,χαχα!Αφού ήταν από τις αγαπημένες σου.Εβελίνα πολύ πιο όμορφη από Ειρήνη.Η πιο όμορφη Κύπρια είναι η Ζωή.Τεσπα,γούστα είναι αυτά
Για Έλενα,Βικτώρια και Δέσποινα συμφωνούμε πάντως.Σαν μοντέλο η Βικτώρια καλύτερη από αυτέςααα ναι... μαλακια.
πιο ομορφη η ελενα συμφωνω, αλλα σαν συνολο προτιμω ειρηνη.
ζωη ξενερα, με τιποτα.
εβελινα κομσι κομσα.
ελενα και δεσποινα ειναι ιδια φαση.Για Έλενα,Βικτώρια και Δέσποινα συμφωνούμε πάντως.Σαν μοντέλο η Βικτώρια καλύτερη από αυτές