iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
Με εξαιρεση δυο κοπελες που απλα βλεπονται, οι υπολοιπες μαυρα χαλια.
Για ποιες 2 την παιζεις τυπε :S :S :S
Με εξαιρεση δυο κοπελες που απλα βλεπονται, οι υπολοιπες μαυρα χαλια.
Για ποιες 2 την παιζεις τυπε :S :S :S
Εχω σταματησει απο τα 15 μου να τη παιζω τυπε.
τυπε ο καμπαμαρου Σαβικ
δεν παιζει το πουλι του γιατι το εχει τερματισει με no damage και μαλιστα στο hardcore mode
Καποια στιγμη θα το τερματισεις και εσυ τυπε, μην αγχωνεσαι, μη σε πιανει πανικος. Κανε τον αγωνα σου και καποτε θα τα καταφερεις.
Τυπε εφαρμοζεις το νομο του picker :S :S :S
Τυπε εισαι βαρετος, γραφε μονος σου. Σε γραφω στα αρχιδια μου. Ουτε τα πουτανακια που ζητανε προσοχη δεν κανουν ετσι.
Συνεχως πεταγεσαι, γραφεις τις μαλακιες σου, βγαζεις τη κακια σου χωρις λογο, κουραζεις, σε βαριεμαι.
Ειπαμε 2-3 μαλακιες, φτανει για σημερα. Τον αλλο μηνα παλι ισως ξανασχοληθω με τις μαλακιες σου. Τωρα θα φαω κατι σουβλακια που μολις ηρθαν, αξια ανεκτιμητη.
Καποια στιγμη θα το τερματισεις και εσυ τυπε, μην αγχωνεσαι, μη σε πιανει πανικος. Κανε τον αγωνα σου και καποτε θα τα καταφερεις.
Τυπε ριξε μια το νομο απο τον μεγα δασκαλο σου picker που λεει οτι δεν τον παιζουμε ποτε κτλ :S :S :S
Οποιος δεν τον παιζει, ειναι πικεριστης; :S :S :S
Φαε ενα και εσυ, εχει και καγιεν. Ισως σε βοηθησει να συνελθεις και να επαναλθεις στη πραγματικοτητα.
Τυπε αυτη ειναι γκουρμεδια, εγω τη βγαζω τζαμπα. :S :S :S
Τυπε αυτη ειναι γκουρμεδια, εγω τη βγαζω τζαμπα. :S :S :S
Ποιο βόιδι φεύγει απόψε;
Οποιος δεν τον παιζει, ειναι πικεριστης; :S :S :S
Φαε ενα και εσυ, εχει και καγιεν. Ισως σε βοηθησει να συνελθεις και να επαναλθεις στη πραγματικοτητα.
ωραίο φαίνεται το σουβλάκι, από πού είναι;