msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Της αρεσει λεει τυπε να φοραει νυφικα. :S :S :S
Ομιλούμε για τέτοιου είδους περίπτωση δηλαδή;;;;
Της αρεσει λεει τυπε να φοραει νυφικα. :S :S :S
ποιο χαμογελο μου θυμιζει.. ποιο χαμογελο μου θυμιζει..
Κεισι ??
ποιο χαμογελο μου θυμιζει.. ποιο χαμογελο μου θυμιζει..
Κεισι ??
Δε ξερω αν εχει αναφερθει,αλλα οι πρωτες 3 σε ψηφους στο μπουρδελα,θα ειναι και η τελικη τριαδα.
Τυποι ειμαστε πολυ μπροστα
Εγω εχω ψηφισει Αννα Μαρια δαγκωτο παντως
Της λειπει δοντι της Κεϊσι? Οπως τη βλεπουμε λιγο διαγωνια, απ'τη πλευρα της καμερας.... τι διαλο
Παρολιγο να πιασουμε και την Χαρα (την εχουμε 4αδα αλλα εφυγε 5η).
Για Καγιά και Ηλιανα δεν μας είπες!! Και μπραντης στην απ έξω ;;Μάγκες εγώ θα γαμαγα απαλά την κάτια, θα έφτυνα στην μούρη την χωριατισσα, θα έκανα σχέση με Άννα Μαρία, θα έσκιζα σκληρά την κεισι και θα πήγαινα την χαρά πιπα ισπανικό κωλο αυστηρά
Μάγκες εγώ θα γαμαγα απαλά την κάτια, θα έφτυνα στην μούρη την χωριατισσα, θα έκανα σχέση με Άννα Μαρία, θα έσκιζα σκληρά την κεισι και θα πήγαινα την χαρά πιπα ισπανικό κωλο αυστηρά
Της λειπει δοντι της Κεϊσι? Οπως τη βλεπουμε λιγο διαγωνια, απ'τη πλευρα της καμερας.... τι διαλο
κόβει το μάτι των μελών του μπου..κι εγω αυτες είχα προβλέψει εξ αρχης!πάντως εγω ψηφησα κάτια γτ η ερωτηση είναι ποια θεωρείτε πως θα βγεί νικήτρια..οχι ποια θέλετε.Δε ξερω αν εχει αναφερθει,αλλα οι πρωτες 3 σε ψηφους στο μπουρδελα,θα ειναι και η τελικη τριαδα.
Τυποι ειμαστε πολυ μπροστα
Εγω εχω ψηφισει Αννα Μαρια δαγκωτο παντως
κόβει το μάτι των μελών του μπου..κι εγω αυτες είχα προβλέψει εξ αρχης!πάντως εγω ψηφησα κάτια γτ η ερωτηση είναι ποια θεωρείτε πως θα βγεί νικήτρια..οχι ποια θέλετε.
Αννα Μαρια φευγει σημερα
Από την αρχη φαινόταν ότι καλύτερη είναι η Κάτια και είναι φαβορί για την πρωτιά αλλά έχει σκατοχαρακτηρα και ίσως της στοιχίσει
Αννα Μαρια φευγει σημερα