Δ
Διαγραμμένο μέλος 186072
Επισκέπτης
Εντωμεταξυ αυτη η Χαρα εχει πιο μογγολικα χαρακτηριστικα και απ'τον τουρκο με τον οποιο ειναι ζευγαρι
Ο οδηγος του φορτωτη ποιο μελος ειναι? :S
Ο οδηγος του φορτωτη ποιο μελος ειναι? :S
Σε λαθος γωνια τραβαει ο φωτογραφος, φαινεται ο χειριστης... εκτος αν ειναι concept να φαινεται και ο χειριστης
ναι αλλά δεν είναι και κάτι το τρομερό.....και το ρωγιδι,καγκελο οπως παντα..!
ειναι το concept να φαινεται το χερι του χειριστη ...
Τι εχουν παθει σημερα οι κριτες, ολο για τα κοκκαλα λενε
Τυπε θα πεινάνε και λιγουρευονται τίποτα παιδάκια..Τι εχουν παθει σημερα οι κριτες, ολο για τα κοκκαλα λενε
Τι να πέρασε ρε τύπε.Απο τα γαμησια που της έχουν καρφώσει και από τα πνιξίματα με τα χυσια απέκτησε ψυχολογικά.Μεσα σε όλα αυτά την γκαστρώσανε κιόλας και σου λέει τελευταία ευκαιρία μου να καβατζωθω.Το ίδιο θα συνεχίσει να είναι και μετά το παιχνίδι,πουτανα δλδ!
Αλλά ακριβοπληρωμένη.
Αν ειχα 190.000.000 ευρω θα εδινα ενα 10ρικακι στο μεγαλο αστερι που λεγεται Κεισι να κανει το κομματι της
Τι να πέρασε ρε τύπε.Απο τα γαμησια που της έχουν καρφώσει και από τα πνιξίματα με τα χυσια απέκτησε ψυχολογικά.Μεσα σε όλα αυτά την γκαστρώσανε κιόλας και σου λέει τελευταία ευκαιρία μου να καβατζωθω.Το ίδιο θα συνεχίσει να είναι και μετά το παιχνίδι,πουτανα δλδ!
Αλλά ακριβοπληρωμένη.
Αλλά ακριβοπληρωμένη.