Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.266
- Πόντοι
- 2.306
Τυπε το καμελ τοε της Ουκρανης ίσως είναι μεγαλύτερο..και μικρο παργαλατσο τυπε ..στο σαη ο μεσος ορος ειναι 21 ποντοι :S
Τυπε το καμελ τοε της Ουκρανης ίσως είναι μεγαλύτερο..και μικρο παργαλατσο τυπε ..στο σαη ο μεσος ορος ειναι 21 ποντοι :S
Τυπε το καμελ τοε της Ουκρανης ίσως είναι μεγαλύτερο..
Και το ζαβο η Ελευθερια στο μυαλο....τυπε αυτος τα εχει στην πλατη...η χαρα,η βλαχα,η αννα,η ασχημινα τα εχουν στην μαπα :S
τυπε αυτος τα εχει στην πλατη...η χαρα,η βλαχα,η αννα,η ασχημινα τα εχουν στην μαπα :S
Και το ζαβο η Ελευθερια στο μυαλο....
τυπε ηταν κλεισμενες για το υπολοιπο βραδυ :SΕντωμεταξύ τους είπαν ότι θα πάνε για ποτό και αυτές ετοιμάστηκαν για κλάμπινγκ.
Και μετά τις κάτσαν σε ένα καναπέ με τον Καραφλό
Αν ήταν μαύρος ο καναπές θα πήγαινε και αλλού το μυαλό μου για το τι παίχτηκε μετά το ποτό
Εντωμεταξύ τους είπαν ότι θα πάνε για ποτό και αυτές ετοιμάστηκαν για κλάμπινγκ.
Και μετά τις κάτσαν σε ένα καναπέ με τον Καραφλό
Αν ήταν μαύρος ο καναπές θα πήγαινε και αλλού το μυαλό μου για το τι παίχτηκε μετά το ποτό
Θέλει να φτάσει στο απώγειο του μόντελινγκ στην Ελλάδα η Κάτια, αυτή την ψηλή, απρόσιτη κορυφή