Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.547
- Πόντοι
- 2.306
Τυπε το καμελ τοε της Ουκρανης ίσως είναι μεγαλύτερο..και μικρο παργαλατσο τυπε ..στο σαη ο μεσος ορος ειναι 21 ποντοι :S
Τυπε το καμελ τοε της Ουκρανης ίσως είναι μεγαλύτερο..και μικρο παργαλατσο τυπε ..στο σαη ο μεσος ορος ειναι 21 ποντοι :S
Τυπε το καμελ τοε της Ουκρανης ίσως είναι μεγαλύτερο..
Και το ζαβο η Ελευθερια στο μυαλο....τυπε αυτος τα εχει στην πλατη...η χαρα,η βλαχα,η αννα,η ασχημινα τα εχουν στην μαπα :S
τυπε αυτος τα εχει στην πλατη...η χαρα,η βλαχα,η αννα,η ασχημινα τα εχουν στην μαπα :S
Και το ζαβο η Ελευθερια στο μυαλο....
τυπε ηταν κλεισμενες για το υπολοιπο βραδυ :SΕντωμεταξύ τους είπαν ότι θα πάνε για ποτό και αυτές ετοιμάστηκαν για κλάμπινγκ.
Και μετά τις κάτσαν σε ένα καναπέ με τον Καραφλό![]()
![]()
Αν ήταν μαύρος ο καναπές θα πήγαινε και αλλού το μυαλό μου για το τι παίχτηκε μετά το ποτό![]()
Εντωμεταξύ τους είπαν ότι θα πάνε για ποτό και αυτές ετοιμάστηκαν για κλάμπινγκ.
Και μετά τις κάτσαν σε ένα καναπέ με τον Καραφλό![]()
![]()
Αν ήταν μαύρος ο καναπές θα πήγαινε και αλλού το μυαλό μου για το τι παίχτηκε μετά το ποτό![]()
Θέλει να φτάσει στο απώγειο του μόντελινγκ στην Ελλάδα η Κάτια, αυτή την ψηλή, απρόσιτη κορυφή