Και τι να δεις από αυτήν την εκπομπή τυπε; Τα ξεκατινιασματα και τις ζηλιες; Χίλιες φορές το βυζί.Για να καταλαβω δηλαδη, σε μια εποχη που όπου και να γυρισεις βλεπεις βυζια καθε ειδους, εμεις θα ασχοληθουμε μπας και καπου δεν υπαρχει το μωσαικο για το 1/4 βυζιου με ρωγα της Χαρας
Καλο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
GNTM 2
- Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 255K
-
- Ετικέτες
- gntm reality tv
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Ναι, σίγουρα. Πάρα πολλών. Οι λάτρεις του μινιόν είμαστε λίγοι.Εννοείται τυπε. Αν και θεωρώ το φυσικό, μεγάλο στήθος βίτσιο πολλών.
Αν και ξέρεις τι μου κάνει εντύπωση; Διαβάζω πολλές κριτικές για στήθος φυσικό 2αρι, 3αρι και πάει λέγοντας και βλέπω τις φωτό και κάνει μπαμ ότι είναι σιλικονούχο. Και λες, τι διάολο;
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Λογικό είναι. Κόπια της, την έχουν κάνει τη μικρή.Πολυ σωστα τυπε, νομιζω τοτε που τις κουρευανε την photo της Linda της ειχανε δωσει να κραταει. :S :S :S
![modelslinda1.jpg](http://[URL unfurl="true"]www.topontiki.gr/sites/default/files/styles/default/public/modelslinda1.jpg?itok=lIsbByPY[/img[/URL]])
Και εγώ δεν έχω πρόβλημα και τα μινιον μου αρέσουν. Άσε που το φυσιολογικό σε μια κοπέλα αδύνατη είναι να έχει και μικρό στήθος. Οι 8 στις 10 λεπτές γυναίκες με μεγάλο στήθος έχουν κάνει πλαστική. Γι αυτο και θεωρώ άξιο θαυμασμού το μεγάλο φυσικό στήθος σε ένα ωραίο, λεπτό γυναικείο σώμα. Επειδη είναι σπάνιο.Ναι, σίγουρα. Πάρα πολλών. Οι λάτρεις του μινιόν είμαστε λίγοι.
Αν και ξέρεις τι μου κάνει εντύπωση; Διαβάζω πολλές κριτικές για στήθος φυσικό 2αρι, 3αρι και πάει λέγοντας και βλέπω τις φωτό και κάνει μπαμ ότι είναι σιλικονούχο. Και λες, τι διάολο;
gravatakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2017
- Like
- 814
- Πόντοι
- 96
21/10
Συνημμένα
-
21-10-1.jpeg318,4 KB · Εμφανίσεις: 49
-
21-10-18.jpeg191,9 KB · Εμφανίσεις: 48
-
21-10-16.jpeg222,2 KB · Εμφανίσεις: 48
-
21-10-13.jpeg68,3 KB · Εμφανίσεις: 63
-
21-10-11.jpeg729,5 KB · Εμφανίσεις: 46
-
21-10-10.jpeg455,5 KB · Εμφανίσεις: 37
-
21-10-9.jpeg250,8 KB · Εμφανίσεις: 54
-
21-10-30.jpeg363,1 KB · Εμφανίσεις: 34
-
21-10-29.jpeg470,7 KB · Εμφανίσεις: 45
-
21-10-27.jpeg959,7 KB · Εμφανίσεις: 40
-
21-10-26.jpeg579,4 KB · Εμφανίσεις: 55
-
21-10-25.jpeg279,2 KB · Εμφανίσεις: 50
-
21-10-21.jpeg232,3 KB · Εμφανίσεις: 72
-
21-10-20.jpeg506,2 KB · Εμφανίσεις: 31
-
21-10-31.jpeg802 KB · Εμφανίσεις: 32
-
21-10-39.jpeg333,7 KB · Εμφανίσεις: 41
-
21-10-38.jpeg447,9 KB · Εμφανίσεις: 33
-
21-10-37.jpeg687,9 KB · Εμφανίσεις: 37
-
21-10-36.jpeg292,2 KB · Εμφανίσεις: 53
-
21-10-35.jpeg348 KB · Εμφανίσεις: 39
gravatakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2017
- Like
- 814
- Πόντοι
- 96
gravatakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2017
- Like
- 814
- Πόντοι
- 96
gravatakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2017
- Like
- 814
- Πόντοι
- 96
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.273
- Πόντοι
- 6.615
Αυτή η Ασημινα πρέπει να έχει πληρώσει να μένει τόσο καιρό δεν εξηγειται αλλιώς![]()
![]()
![]()
Αυτο το ψευτικο χαμογελο και το 'αγαπη μου' ολη την ωρα... ξυπνάει ζωώδες θανάσιμο ένστικτο
Και σκατόψυχη όσο δεν πάει, είναι να απορείς πώς μπορεί να συσσωρευτεί τόσο σκατοψυχία σε έναν άνθρωπο
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.273
- Πόντοι
- 6.615
Η Μεγκι ειναι γατακι σε σχεση με αυτη την Κατια. Η κακια πηγαζει απο τα βαθη της "καρδιας" της αν εχει
Αυτη η Κατια,οσο καβλα γκομενα ειναι,τοσο σκατοπουτανα στο χαρακτηρα ειναι.
Παιζει να ειναι η πιο σκυλα των GNTM ever.
Λυπάμαι το κορόιδο που θα καταλήξει σε γάμο μαζί της, να την έχεις για γυναίκα αυτή, μπρρρ!!!
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.273
- Πόντοι
- 6.615
Πάει και το Γκλοριάκι που με είχε καβλώσει από τις οντισιόν ακόμα... Εν τω μεταξύ αυτή η Χαρά τί μουνάρα που είναι, μαζί με την Άννα που είχε πετάξει έξω τις μπουτάρες της έβγαλαν μάτια στη διαδικασία αποχώρησης
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.836
- Πόντοι
- 3.936
Κακίστρω Ξεκωλιάρα.. Άνετα θα την έριχνα σε μια καλύβα της Αφρικής να την πηγαίνουν πίπα- κώλο οι αραπάδεςSUPER BONUS 3
Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 271
- Πόντοι
- 36
Τυπε η Ευη πριν το next top model ειχε παει και στο Nomads και μαντεψε...και εκει τον ιδιο χαρακτηρα ειχε.Μα δεν υπαρχει η εννοια του 'καλος χαρακτηρας' σε τετοια σοου που ειναι καθαρος κανβαλισμος. Ακομα και να θες να κρατησεις χαρακτηρα, οι αλλες θα σε ανακατεψουν με τις μαλακιες τους. Το ιδιο γινεται παντου στη ζωη, στο σχολειο, στο στρατο, στη δουλεια κλπ
Για μενα σκατοχαρακτηρας ειναι καποιος οταν ενοχλει καποιον που καθεται ηρεμος και δεν ενοχλει κανεναν. Η Κατια δεν εχει κανει κατι τετοιο μεχρι στιγμης. Η Σουζαννα ειναι απειρως πιο σκατοψυχη και απορω πως την περασανε στο σοου με τετοιον χαρακτηρα.
Η Μεγκι περσι ητανε απειρως χειροτερος χαρακτηρας απο την Ευη και ουσιαστικα αυτη την επηρεασε και την χαλασε
Μπορω να σου βρω ακομη 5 χειροτερες απο την Κατια.
Παρ ολα αυτα, πολυ το πλατιασαμε, ειναι ξεκαθαρο φαβορι για φετος, αν δεν κανει μαλακια, οπως ητανε περυσι η Εβελινα που εχασε στο τσαφ
damiano17
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 11.441
- Πόντοι
- 4.247
SUPER BONUS 3!!!
:o :o :o
![Wanker :wanker: :wanker:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wanker.gif)
Το καβλωμένο ουκρανικό ρογίδι είναι ότι καλύτερο είχε ποτέ το παιχνίδι!
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Εβελίνα,Μέγκι,Καζαριάν 3 σε 1!
Για όποιο λόγο και αν βλέπεις το σόου σε ικανοποιεί.
Για δοκιμασίες-πόζες? :S Η καλύτερη!
Για ξεκατινιάσματα-ελεεινοϊδισμούς?
![Sm 3 :s&m_3: :s&m_3:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_3.gif)
Για οφθαλμόλουτρο?
![Erection :erection: :erection:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/erection.gif)
Σίγουρος τελικός
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
Αλλά δεν τη βλέπω να το σηκώνει, προς ικανοποίηση της κοινής γνώμης
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
Μην πας τόσο παλιά. Η Σαρρή, η Γαρυφαλλιά, η Χριστιάνα και αλλες από τον περσινό κύκλο, καλύτερες από την Κάτια εμφανισιακά και δεν ήταν σκατοχαρακτηρες.Ήρεμα ρε περίεργε. Καλή η Κάτια αλλά θέλουν 10 σαν αυτή η Μαρία και η Ευαγγελία από τους δύο πρώτους κύκλους του Next Top Model.
damiano17
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 11.441
- Πόντοι
- 4.247
Μην πας τόσο παλιά. Η Σαρρή, η Γαρυφαλλιά, η Χριστιάνα και αλλες από τον περσινό κύκλο, καλύτερες από την Κάτια εμφανισιακά και δεν ήταν σκατοχαρακτηρες.
Δεν το λέω από άποψη ομορφιάς τύπε.
Το λέω από άποψη τηλεθέασης.
Η Κάτια έχει όλο το πακέτο. Καλύπτει και αυτούς που το βλέπουν για οφθαλμόλουτρο
Το θέμα ομορφιάς είναι και λίγο υποκειμενικό. Εμένα προσωπικά μόνο η Σαρή μου αρέσει περισσότερο από την Κάτια από αυτές που αναφέρεις.
Αλλά και στο περσινό Καζαριάν και Αμανατίδου πχ προχώρησαν περισσότερο από αυτές, αν και πιο άσχημες, γιατί έφερναν μεγαλύτερη τηλεθέαση.
Η μία μοστράροντας τη μουνάρα της κάθε πρωί που σηκωνόταν
![Erection :erection: :erection:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/erection.gif)
Η Κάτια τα κάνει όλα! Κλίκα και ίντριγκες. Φοβερές πόζες στις δοκιμασίες. Ρόγα που βγάζει μάτι σε κάθε πλάνο της και γλωσσόφιλα στην κάμερα. Ικανοποιεί όλο το φάσμα του κοινού του παιχνιδιού
Δεν ξέρω τυπε. Εγω όλο αυτό το κατινιστικο στυλακι το βρίσκω άκρως απωθητικό για έναν τηλεθεατή. Για αυτό και δεν το έχω παρακολουθησει ποτέ από τηλεόραση, παρά μόνο ότι έχω διαβάσει σε αυτό εδώ το νήμα και ότι έχω δει από "σατιρικα" βιντεάκια στο internet. Να βλέπω κοπέλες να ξεκατινιαζονται είναι ότι πιο αντικαβλωτικο για μένα. Αν ήμουν 15χρονο κοριτσάκι θα μου άρεσε (σε αυτές τις ηλικίες έχει υψηλή τηλεθέαση), επειδή όμως είμαι 35χρονος άντρας "ξερναω".(φυσικά στις ρώγες λέμε ΝΑΙ).Δεν το λέω από άποψη ομορφιάς τύπε.
Το λέω από άποψη τηλεθέασης.
Η Κάτια έχει όλο το πακέτο. Καλύπτει και αυτούς που το βλέπουν για οφθαλμόλουτροκαι αυτούς που το βλέπουν για τσακωμούς,πισομαχαιρώματα και αυτές που το βλέπουν για τις δοκιμασίες κτλ.
Το θέμα ομορφιάς είναι και λίγο υποκειμενικό. Εμένα προσωπικά μόνο η Σαρή μου αρέσει περισσότερο από την Κάτια από αυτές που αναφέρεις.
Αλλά και στο περσινό Καζαριάν και Αμανατίδου πχ προχώρησαν περισσότερο από αυτές, αν και πιο άσχημες, γιατί έφερναν μεγαλύτερη τηλεθέαση.
Η μία μοστράροντας τη μουνάρα της κάθε πρωί που σηκωνότανκαι η άλλη δημιουργώντας νταβαντούρι.
Η Κάτια τα κάνει όλα! Κλίκα και ίντριγκες. Φοβερές πόζες στις δοκιμασίες. Ρόγα που βγάζει μάτι σε κάθε πλάνο της και γλωσσόφιλα στην κάμερα. Ικανοποιεί όλο το φάσμα του κοινού του παιχνιδιού
damiano17
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 11.441
- Πόντοι
- 4.247
Δεν ξέρω τυπε. Εγω όλο αυτό το κατινιστικο στυλακι το βρίσκω άκρως απωθητικό για έναν τηλεθεατή. Για αυτό και δεν το έχω παρακολουθησει ποτέ από τηλεόραση, παρά μόνο ότι έχω διαβάσει σε αυτό εδώ το νήμα και ότι έχω δει από "σατιρικα" βιντεάκια στο internet. Να βλέπω κοπέλες να ξεκατινιαζονται είναι ότι πιο αντικαβλωτικο για μένα. Αν ήμουν 15χρονο κοριτσάκι θα μου άρεσε (σε αυτές τις ηλικίες έχει υψηλή τηλεθέαση), επειδή όμως είμαι 35χρονος άντρας "ξερναω".(φυσικά στις ρώγες λέμε ΝΑΙ).
Μαζί σου τύπε. Οι άντρες το βλέπουν για τους κώλους και τα βυζιά και οι ελεεινίδες για να κράξουν. Για αυτό μπαίνουν και αρκετές αντικειμενικά άσχημες, για να νιώσει καλά η μέση ελεεινίδα. Οι όμορφες πρέπει να βγαίνουν ή ηλίθιες ή σκατοχαρακτήρες, ώστε να νιώθει ότι υπερτερεί κάπου απέναντί τους η τηλεθεάτρια ;)
Αν η άλλη είναι και κουκλάρα και εύστροφη και μετρημένη και καλόκαρδη γίνεται απίστευτα αντιπαθής στο κυρίως κοινό του σόου (γυναίκες). Πρέπει να έχει κάποιο ψεγάδι.
Εμάς μπορεί να μας απωθεί αυτός ο χαρακτήρας, αλλά αν δείχνει
![Tits2 :tits2: :tits2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tits2.gif)
![Cum :cum: :cum:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/cum.gif)
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 764
- Εμφανίσεις
- 92K
- Απαντήσεις
- 178
- Εμφανίσεις
- 31K