Δ
Διαγραμμένο μέλος 186072
Επισκέπτης
Δημοκρατισσες οι fantastic five... ή τα μαζευεις ελευθερια ή στα μαζευουμε εμεις... either way λε πουλέ.
Ελα ρε τύπε, σου εδωσα καλη πασα και την πεταξες στα περιστερια
Η απαντηση ειναι "δεν ειμαι εγω ρατσιστης, αυτη ειναι μαυρη"
Μετα οταν θα βγουν εξω και θα βλεπουν τα μηνυματα μισους στα κοινωνικα δικτυα, θα κλαιγονται στην Τατιανα και την Σκορδα και θα λενε οτι εφταιγε το μονταζΔημοκρατισσες οι fantastic five... ή τα μαζευεις ελευθερια ή στα μαζευουμε εμεις... either way λε πουλέ.
Θα την έχυνες στα πατομπούκαλα τύπε;
Μετα οταν θα βγουν εξω και θα βλεπουν τα μηνυματα μισους στα κοινωνικα δικτυα, θα κλαιγονται στην Τατιανα και την Σκορδα και θα λενε οτι εφταιγε το μονταζ
Σαν την αλλη στο μαστερσεφ που οταν βγηκε, τρομαξε με αυτα που διαβασε
Μετα οταν θα βγουν εξω και θα βλεπουν τα μηνυματα μισους στα κοινωνικα δικτυα, θα κλαιγονται στην Τατιανα και την Σκορδα και θα λενε οτι εφταιγε το μονταζ
Σαν την αλλη στο μαστερσεφ που οταν βγηκε, τρομαξε με αυτα που διαβασε
Ευκαιρίες υπαρχουν παντου τύπετυπε διαβλεπω επαγγελματικες ευκαιριες εδω
δικηγορος αποχωρησαντων απο ριαλιτι
Μαθηματα για στριπτοκαριερα :S :S :S
Ευκαιρίες υπαρχουν παντου τύπε
Νομιζω εχω ξαναπει οτι καμια δεκαρια πελατες εχω βρει μονο στο κυλικειο του πρωτοδικειου, ενω επινα καφε
Επειδη με εβλεπαν με κοστουμι και γραβατα, μου ελεγαν "ειστε δικηγορος"? Προκειται για τύπους που ερχονται στο δικαστηριο ανετοι χωρις δικηγορο, αλλά το πρωι τους πιανει φοβος οσο πλησιαζει η ωρα και τελικα ψαχνουν απελπισμενα καποιον να τους εκπροσωπησει