Νέα

Γνωστή "Τρανς" με ψεύτικα προφίλς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makkinen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
Ρε makkinen.Τοσα χρόνια γαμαγες καποια απο τον κώλο και μετα κατάλαβες οτι ήτανε τραβελο?? Δεν σου εβγαζε το κυλοτακι οτι την πήδαγες???  Ανθρωπός που εκβιαζει trans να τον αποκαλύψει...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ εδω μέσα!!! στα αρχίδια μου τι θα πεις και ποιον θα δώσεις...σε κόβω ξοφλημένο 45αρη...

Ripper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
20
Like
604
Πόντοι
311
Λοιπόν για να μην γράφετε μαλακίες...Το Bourdela άνοιξε το 2005 ήμουν ένας από τα 500 πρώτα μέλη...Άκου 1996...σιγά μην ήταν ανοιχτό πριν ανακαλυφθεί το Internet...Έλεος με τις ανακρίβειες...

Ripper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
20
Like
604
Πόντοι
311
αυτο έγινε σχετικά πρόσφατα. καμιά τριετία νομίζω. αλλα 1996 ούτε ιντερνετ υπήρχε στην ελλάδα!!
To 1996 υπήρχε Ιντερνετ στην Ελλάδα αλλά σου έπαιρνα καμιά ώρα μέχρι να συνδεθείς....

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
Λοιπόν για να μην γράφετε μαλακίες...Το Bourdela άνοιξε το 2005 ήμουν ένας από τα 500 πρώτα μέλη...Άκου 1996...σιγά μην ήταν ανοιχτό πριν ανακαλυφθεί το Internet...Έλεος με τις ανακρίβειες...
σας ευχαριστούμε για τη διόρθωση ευγενέστατε κύριε...

OP
OP
makkinen

makkinen

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
το θέμα μας είναι η τεχνολογία μήπως ή αλλάζετε το θέμα για κάποιο σκοπό...

Ripper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
20
Like
604
Πόντοι
311
Ναι ναι πίσω στο σοβαρό θέμα που είχαμε !!!
Εδώ ο κόσμος καίγεται και η ψωλή χτενίζεται !!!
Αν ήμουν στο FB θα γινόταν τρελό like στο σχόλιο μου !!!

Ripper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
20
Like
604
Πόντοι
311
Παίζει σήμερα να έχω κάνει τα πιο πολλά σχόλια από τότε που έγινα μέλος του site !!!

Ripper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
20
Like
604
Πόντοι
311
Άντε και άλλο ένα για να τα κάνω 65 !!!

pontikia

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
6
makkinen αν έχεις να πεις κάτι, πες το και απόδειξέ το.
Περιμένουμε τόση ώρα και το μόνο που έχουμε δει από σένα είναι υβρεολόγιο και απειλές.
Αν δεν έχεις αποδείξεις σταμάτα, αλλιώς κινδυνεύεις να κατηγορηθείς για συκοφάντης.
Κι επειδή αυτό το προφιλ σου είναι καινούργιο, και αφού όπως λες είσαι εδώ από το 1997(!) για πες μας και το nick που είχες στο παλιό σου προφίλ μήπως σε θυμηθούμε.

Ripper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
20
Like
604
Πόντοι
311
makkinen αν έχεις να πεις κάτι, πες το και απόδειξέ το.
Περιμένουμε τόση ώρα και το μόνο που έχουμε δει από σένα είναι υβρεολόγιο και απειλές.
Αν δεν έχεις αποδείξεις σταμάτα, αλλιώς κινδυνεύεις να κατηγορηθείς για συκοφάντης.
Κι επειδή αυτό το προφιλ σου είναι καινούργιο, και αφού όπως λες είσαι εδώ από το 1997(!) για πες μας και το nick που είχες στο παλιό σου προφίλ μήπως σε θυμηθούμε.

Paparologos '96

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
τον κατηγορις αδικα δεν ειναι απο τα προφιλ που θες να βρεις σιγνομι που περνο μερος στι διαμαχησας
Καλώς την κυρία Νταιζάρα, την μεγαλύτερη ψωλάρα της αγοράς!!!!  :rockon: :rockon:
Νταιζάρα να μπαίνεις κάπου κάπου και εδώ να τα λέμε, μας έλειψες!!!  :cheesy:

το θέμα μας είναι η τεχνολογία μήπως ή αλλάζετε το θέμα για κάποιο σκοπό...
Πές μωρέ μαλάκα μου ποια είναι γιατι έτσι που πάει θα γίνεις ρόμπα και θα βρεθείς κατηγορούμενος απο όλους εδώ και δικαίως!!!
Παρέθεσε για απόδειξη και τα πονηρά μυνήματα που λές και πές εμπράγμάτως τα επιχειρήματα σου και όχι μια ... τρανςτοπ και αρχιδιές. Που κολλάς και τι φοβάσαι ρε Μακίνεν?

Και στα λέω πολύ φιλικά.....  ;)

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
παπαριές... πάω στοίχημα ότι είναι ο Λίλας και κάνει σαμποτάζ σε όλες τις άλλες μπας κι αρπάξει κανένα κι αυτή...

ntezi

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
0
Καλώς την κυρία Νταιζάρα, την μεγαλύτερη ψωλάρα της αγοράς!!!!  :rockon: :rockon:
Νταιζάρα να μπαίνεις κάπου κάπου και εδώ να τα λέμε, μας έλειψες!!!  :cheesy: καλημερα καβλα ε αφου σου λειπω θα μπενο ποιο συχνα να τα λεμε φιλια ;) ;) ;)
Πές μωρέ μαλάκα μου ποια είναι γιατι έτσι που πάει θα γίνεις ρόμπα και θα βρεθείς κατηγορούμενος απο όλους εδώ και δικαίως!!!
Παρέθεσε για απόδειξη και τα πονηρά μυνήματα που λές και πές εμπράγμάτως τα επιχειρήματα σου και όχι μια ... τρανςτοπ και αρχιδιές. Που κολλάς και τι φοβάσαι ρε Μακίνεν?

Και στα λέω πολύ φιλικά.....  ;)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
   καλημερα καβλα ε αφου σου λειπω θα μπενο ποιο συχνα να τα λεμε φιλια   

Προσωπικά αν και δεν εχουμε ποτέ συνσντηθεί, επιθυμώ να μπαίνεις εδώ να τα λέμε .
Γιατι απο κοντα φοβάμαι πως αλλού θα θέλεις να μπαίνεις και με τετοιο εργαλείο που έχεις στις φωτογραφίες , θα πούμε τον πωπό Ωρωπό!!!  :2funny:

ntezi

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
0
Προσωπικά αν και δεν εχουμε ποτέ συνσντηθεί, επιθυμώ να μπαίνεις εδώ να τα λέμε .
Γιατι απο κοντα φοβάμαι πως αλλού θα θέλεις να μπαίνεις και με τετοιο εργαλείο που έχεις στις φωτογραφίες , θα πούμε τον πωπό Ωρωπό!!!  :2funny:
:dancing:καλο καλο αν εχεις ωραια κολαρα οντως θα σε στρημοξω :zfuck:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
:dancing:καλο καλο αν εχεις ωραια κολαρα οντως θα σε στρημοξω :zfuck:
ελα χότυ... τόσο καιρό σε τρώει... ήρθε η ώρα να το ξύσεις.... δεν συνιστάται για πρωτάρηδες... αλλά αν σφίξεις τα δοντάκια και κρατήσεις την αναπνοή ίσως τα καταφέρεις... (πονάνε τα παλληκάρια ρε??)

ntezi

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
0
ελα χότυ... τόσο καιρό σε τρώει... ήρθε η ώρα να το ξύσεις.... δεν συνιστάται για πρωτάρηδες... αλλά αν σφίξεις τα δοντάκια και κρατήσεις την αναπνοή ίσως τα καταφέρεις... (πονάνε τα παλληκάρια ρε??)
καλε θα μου τον φοβισεις και θα φιγη :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom