You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνώρισα μια κοπέλα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Αλεκος2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 128
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
nikos111969
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
χι την δικια του ρε φιλε.Της γκομενας να βαλει......αλλλα να ειναι γυμνη.βαλε οταν ησουνα φανταρος καλυτερα
broytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
NΑΙ μεγαλε πιστευω οτι με το ντυσιμο "Φλωρινιωτης" εχεις εξασφαλισει το να σου ανοιξει τα ποδια Ε Υ Κ Ο Λ Α. Τωρα αν ειναι απο τα γελια η τα κλαματα,ενα και το αυτο ειναι για σενα. ΕΣΥ παντως θα τον Μπηξεις...βασικα θα εμφανιστω με ενα αναλαφρο ντυσιμο. λαχανι πουκαμισο, μπλε παντελονι, κιτρινο σακακι και φυσικα το ολοχρυσο ρολοι μου.
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
πιστευω οτι κανεις πλακα γιατι εν Ελλαδι δεν περνανε αυτα,αν ησουν στο Las Vegas θα γαμουσες κ θα εδερνες στο Hawaian kitsch american στυλ,anyway,αν εχεις μαθει οτι αυτη που θα πατε για καφεδακι την Κυριακη(κ σου ευχομαι καλη επιτυχια)εχει κανει τα αισχη για γκομενα(ημιγυμνη μετα απο ξυλικι στο δρομο,μαπες κ δεν ξερω γω τι αλλο)να το πας χαλαρα,εννοω μπαλαμουτακι κ γενικα κ αοριστα,οχι αγαπουλες απο την αρχη,δειξε ενα Α ενδιαφερον αλλα μην αρχισεις διαφορα σε κριση πανικου,χαλαρα κ το μπουκι θα ερθει στο ραντεβου σουοχι μονοπετρα τετοιες εποχες. υπαρχει κριση. βασικα θα εμφανιστω με ενα αναλαφρο ντυσιμο. λαχανι πουκαμισο, μπλε παντελονι, κιτρινο σακακι και φυσικα το ολοχρυσο ρολοι μου. για δωρο σκεφτηκα καποιο εθνικιστικο βιβλιο. π.χ. "η καταγωγη των ελληνων" του δ. δημοπουλου ή καποιο αλλο. ελπιζω μονο να μη μου βγει κομμουνιστρια. μετα τον καφε σκεφτομε να της προτεινω να παμε για ψαρι. αν δεχτει θα ειναι θετικο. στο δειπνο θα αυτοσχεδιασω. αν παιξω καλη μπαλα με ασταματητο pressing μπορει το βραδι να την εχω στο κρεβατι μου. αν η επιθεση δεν αποδωσει θα επιδιωξω να υπαρχει και επαναληπτικος αγωνας.
TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 322
- Πόντοι
- 2.287
Ηταν ονειρικη βραδια οντως
χαχα θελω και γωωωωω....
πουτανιαρης(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
απ'οτι βλεπω περασαν μερες....τι απεγινε τελικα ο Αλεκος ρε παιδια?
της την επεσε και η γκομενα εγινε......Αλεκος?
Επισκέπτης
Ο Αλέκος πήγε σε μοναστήρι και έγινε Μάριος
φιλε αλεκο μια συμβουλη
εχω μια φιλη την αλεξαντρα πρεπει να εχει παρει σχεδον ολοκληρη την κορινθο και αυτο το εννωο λοιπον ειναι γαμω τα ατομα αλλα δεν εχει μεινει με κανενα γιατι ειναι πατσαβουρα και τους παιρνει ολους ....θελεις εσυ να εχεις μια γυναικα που τους παιρνει ολους???????????και εσυ τι θα κανεις ???θα τις δινερις συνβουλες ???σοβαρεψου!!!!!!!!
οποτε πηδα την και τραβα τον δρομο σου γιατι να τραβας τα μαλια σου ειναι λιγο μαλακια.....
εχω μια φιλη την αλεξαντρα πρεπει να εχει παρει σχεδον ολοκληρη την κορινθο και αυτο το εννωο λοιπον ειναι γαμω τα ατομα αλλα δεν εχει μεινει με κανενα γιατι ειναι πατσαβουρα και τους παιρνει ολους ....θελεις εσυ να εχεις μια γυναικα που τους παιρνει ολους???????????και εσυ τι θα κανεις ???θα τις δινερις συνβουλες ???σοβαρεψου!!!!!!!!
οποτε πηδα την και τραβα τον δρομο σου γιατι να τραβας τα μαλια σου ειναι λιγο μαλακια.....
Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
εδω ειμαι ρε φιλε. απλα νηστευα
pisoxostis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 2.945
γνωρισα λοιπον μια γκομενα, δηλαδη την ηξερα απο πριν, αλλα σημερα ευτηχησα να βγω μαζι της. ειναι 28 χρονων και πολυ ωραια κοπελα. δουλευει υπαλληλος εχει δικο της σπιτι και αυτοκινητο. απο παλια μου αρεσε και σημερα τη βρηκα στην παρελαση (παω καθε χρονο στην παρελαση) και αφου ηταν με μια φιλη της, τους προτεινα να παμε για καφε. δεχτηκαν και πηγαμε και τις κερασα καφε. η φιλη της εφυγε και μειναμε μονοι μας. τα ειπαμε για καμποση ωρα και κανονισαμε να ξαναπαμε για καφε την κυριακη.
θελω να της προτεινω να κανουμε σχεση αλλα κωλονω γιατι εχω μαθει διαφορα για αυτην.
ειχε πολλους γκομενους. ειχε παραλληλες σχεσεις. ενας γκομενος της την ειχε δειρει ασχημα γιατι τον κερατωνε. ενας αλλος την ειχε παρατησει ημηγυμνη σε μια ερημια. ενας αλλος πρωην που τη θελει ακομα ειναι δασκαλος καρατε.
αξιζει να ασχοληθω μαζι της σοβαρα? τι σταση θα ακολουθουσαν τα εκλεκτα μελη του φορουμ μας? ειναι για γαμο μια τετοια κοπελα?
Είναι για γάμο με ένα κορόιδο.
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
μια φορα πουτανα, παντα πουτανα..γνωρισα λοιπον μια γκομενα, δηλαδη την ηξερα απο πριν, αλλα σημερα ευτηχησα να βγω μαζι της. ειναι 28 χρονων και πολυ ωραια κοπελα. δουλευει υπαλληλος εχει δικο της σπιτι και αυτοκινητο. απο παλια μου αρεσε και σημερα τη βρηκα στην παρελαση (παω καθε χρονο στην παρελαση) και αφου ηταν με μια φιλη της, τους προτεινα να παμε για καφε. δεχτηκαν και πηγαμε και τις κερασα καφε. η φιλη της εφυγε και μειναμε μονοι μας. τα ειπαμε για καμποση ωρα και κανονισαμε να ξαναπαμε για καφε την κυριακη.
θελω να της προτεινω να κανουμε σχεση αλλα κωλονω γιατι εχω μαθει διαφορα για αυτην.
ειχε πολλους γκομενους. ειχε παραλληλες σχεσεις. ενας γκομενος της την ειχε δειρει ασχημα γιατι τον κερατωνε. ενας αλλος την ειχε παρατησει ημηγυμνη σε μια ερημια. ενας αλλος πρωην που τη θελει ακομα ειναι δασκαλος καρατε.
αξιζει να ασχοληθω μαζι της σοβαρα? τι σταση θα ακολουθουσαν τα εκλεκτα μελη του φορουμ μας? ειναι για γαμο μια τετοια κοπελα?
ευχαριστω τα εκλεκτα μελη για τις ως τωρα απαντησεις και ας προσπαθησουμε να κρατησουμε ενα επιπεδο, το θεμα δεν προσφερεται για χαβαλε.
ο προορισμος του αντρα ειναι να κανει οικογενεια αφου πρωτα βρει τη σωστη γυναικα. αυτος λοιπον ειναι και ο στοχος μου με οποια κοπελα γνωριζω. για να πω την αληθεια, αν και ειμαι και γαμω τα ατομα, δεν ειχα και πολλες σχεσεις. για την ακριβεια μονο μια βλαμενη ειχα γκομενα παλαιοτερα. αυτη ομως, αν και δεν ειναι αινσταιν ειναι κοματακι εξυπνη και σε συνδιασμο με την εμφανιση της, ειναι μια γυναικα που οποισδηποτε θα ηθελε διπλα του. βεβαια το παρελθον της ειναι ...καπως... και αυτο με κανει επιφυλακτικο απεναντι της. αλλα ο ανθρωπος αλλαζει στην πορεια ή τελικα δεν αλλαζει? ιδου η απορια
Για να μην αναρωτιέσαι...
Όπως το έθεσε ο Χέσκεθ Πίρσον (ο βιογράφος του Κ. Ντίκενς) οι χαρακτήρες των ανθρώπων δεν αλλάζουν. Αυτό που συμβαίνει ενίοτε και υπό συγκεκριμένες περιστάσεις είναι να αναδύονται πλευρές του χαρακτήρα, αόρατες μέχρι τότε στον επιπόλαιο παρατηρητή...
I love brunettes
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
;) άψογοΓια να μην αναρωτιέσαι...
Όπως το έθεσε ο Χέσκεθ Πίρσον (ο βιογράφος του Κ. Ντίκενς) οι χαρακτήρες των ανθρώπων δεν αλλάζουν. Αυτό που συμβαίνει ενίοτε και υπό συγκεκριμένες περιστάσεις είναι να αναδύονται πλευρές του χαρακτήρα, αόρατες μέχρι τότε στον επιπόλαιο παρατηρητή...
ειναι για γαμο μια τετοια κοπελα?
Γιατί να βάλεις σκοτούρες στο κεφάλι σου.....?
Κράτα επαφή μαζί της, άσε την σε βάθος χρόνου να παντρευτεί κάποιον άλλον "τυχερό" κι έχε την για να σου βγάζει γούστα.
Τελικα η κοπελα ηταν το γραμμενο μου!!
Τα παμε μια χαρα μεχρι τωρα,Παραμονη πρωτοχρονιας
λογοδετηθηκαμε, της περασα δαχτυλιδι μπροστα στην οικογενεια της
και τωρσ μενουμε μαζι σε μα πολη της βορειου ελλαδας!!!
Τα παμε μια χαρα μεχρι τωρα,Παραμονη πρωτοχρονιας
λογοδετηθηκαμε, της περασα δαχτυλιδι μπροστα στην οικογενεια της
και τωρσ μενουμε μαζι σε μα πολη της βορειου ελλαδας!!!
Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
λοιπον γκαβλιαρηδες εχω νεα. περασα καιρος και με την κοπελα δεν ειχα επαφες περα απο ενα γεια οποτε βρισκομαστε τυχεα. και τσουπ χτες βραδι με περνει τηλεφονο και αρχιζει να με ρωτα τι κανω που χαθηκα και αλλα πολλα. μιλισαμε μερικα λεπτα και που ειπε οτι θα ηταν σε ενα καφε με μια φιλη της. ομως εγω ειχα κανονισει με εναν φιλο να παμε φυλης να γαμησουμε και της ειπα οτι ειμαι κρυομενος. της υποσχεθηκα να την παρω τηλεφωνο σημερα να βγουμε για ποτο. ομως τωρα που την περνω τηλεφωνο δε το σηκωνει. γιατι ? να θυμωσε που δεν πηγα χτες στο καφε που ηταν με την φιλη της ? τι να κανω να επιμενω ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 51
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 381
- Εμφανίσεις