Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.744
Πόντοι
6.255
Ξερετε τι ρολο βαραει αυτη? απο οτι ειδα ειναι Αλβανιδα και απο το τατουαζ πανω απο το βιζυ κατι μου θυμιζει
τελικα εμαθα ποια ειναι και τι ρολο βαραει ειναι αλβανιδα και οδηγος ταξι στην Αθηνα αλλα η εμφανιση της ειναι σαν κωλομπαρου 

Tony Montana 1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2018
Κριτικές
7
Like
1.052
Πόντοι
366

harddd39

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2019
Like
5
Πόντοι
0
nikoletaXXX πηρα τηλ
ανταλλαγη μονο με κατι καλο
ελληνιδα κατα προτιμηση
πμ
ευχαριστω

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.314
Πόντοι
3.936
Μπορει ο ανθρωπος να ειναι συλλεκτης τηλεφωνων κοριτσιων οπως πολλοι εδω μεσα
Ναι το οτι πηρες το οποιο τηλεφωνο απο την οποια κοπελα και το πουλας σαν ανταλλαγη δεν λεει κατι. Μπορει (το ποιο πιθανον δλδ) να μην την δεις κ ποτε σου.

edigno

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2020
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
τελικα εμαθα ποια ειναι και τι ρολο βαραει ειναι αλβανιδα και οδηγος ταξι στην Αθηνα αλλα η εμφανιση της ειναι σαν κωλομπαρου 

Καλο ειναι να σκεφτομαστε ολα τα ενδεχομενα , τ πιο πιθανο εινσι να ειναι κωλομπαρου

poutsa4x4

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2019
Like
394
Πόντοι
26
Και γω έχω το τηλέφωνο της Σαράποβα και μου απάντησε κιόλας σε μήνυμά μου. Τι πάει να πει αυτό? Αν δεν πηδήξεις δεν έχει νόημα.

harddd39

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2019
Like
5
Πόντοι
0
τοτε μην με ρωτατε πριβε για τηλ
αφου ειστε ολοι μαντηδες εδω
φιλικα παντα

mitsos1357

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Like
1.669
Πόντοι
201
τοτε μην με ρωτατε πριβε για τηλ
αφου ειστε ολοι μαντηδες εδω
φιλικα πανταλ
Τυπε εισαι οντως συλλεκτης τηλεφωνων που δηθεν τα ανταλασεις αφου τις κοπελες αυτες μονο η χουφτα σου τις ξερει προφανως και ξερεις πολυ καλα με ποιον τροπο εχεις αποκτησει ...αυτα γιατι δεν θελω να σου βγαλω αλλα στην φορα

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Σε μία απ'αυτές πήγες κι εσύ με δαχτυλίδι και τη ζήτησες σε γάμο  :2funny:

Ρε μαλάκα, η αγαμία σου που μετριέται με γεωλογικές περιόδους , σε ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Επιπλέον ... πιάνεσαι και αδιάβαστος !!!!!!!!!

ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΛΑΚΗΣ ΣΕ ΑΝΔΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ... ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ;;;;;;;;;;;
Αυτό θα το έκανες εσύ, στο πρώτο μπάζο που θα σου καθόταν , για να μην ξαναγυρίσεις στην αγαμία δεκαετιών !!!!!!!

ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΛΑΚΗΣ, είναι να τρέχουν οι γκόμενες πίσω μας και να ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΓΑΜΟ.

Απλά εσύ επειδή είσαι αυτό που στην αγγλική ορολογία αποκαλείται chronic masturbator
υποθέτεις ότι όλοι συμπεριφέρονται σαν τους σουσοφάγους μαλάκες, που ρομπαντζάρουν με το ηλιοβασίλεμα στη σαντορίνη,
πληρώνοντας τη χωριάτικη 10€ άνευ φέτας.

Μία συμμαθήτρια που με είχε ερωτευτεί στο λύκειο ... και μου την έπεφτε όλα τα χρόνια του λυκείου
και στο πανεπιστήμιο , αφού βρεθήκαμε και εκεί ... έχει ξενιτευτεί , είναι γεροντοκόρη με σκύλο
και παίρνει ψυχοφάρμακα !!!!!

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Με την καραντίνα είχε πολλές νέες παρουσίες γυναικών στα date site και έχουν μείνει αρκετές ,βοηθάει και ο καιρός και η κατάσταση είναι πάρτι.
Βγαίνεις για περπάτημα στο Λυκαβηττό μετά στο αμάξι για χαμουρεμα και τέλος στο σπίτι....
Βοήθησε τελικά ο Κορονοιος ;)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
Με την καραντίνα είχε πολλές νέες παρουσίες γυναικών στα date site και έχουν μείνει αρκετές ,βοηθάει και ο καιρός και η κατάσταση είναι πάρτι.
Βγαίνεις για περπάτημα στο Λυκαβηττό μετά στο αμάξι για χαμουρεμα και τέλος στο σπίτι....
Βοήθησε τελικά ο Κορονοιος ;)
Εννοειται βοηθησε σε αυτο το κομματι..και αν εκανες τον προηγουμενο διαστημα,μεσα στην καραντινα δλδ τα κουμαντα σου.
τωρα βαρας αβερτα!  :knockinb:

• Like
Αντιδράσεις: rokos

Zefs

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2017
Like
2
Πόντοι
0

Κουβέντα έχω κάνει κι εγώ, αλλά λίγες φορές, πολύ λίγες, και δεν τις έκοψα πρόθυμες για από κοντά σούρτα φέρτα. Αλλά ήμουν στο δωρεάν mode, xωρίς λεφτά. Αξίζει λέτε να το κάνω premium;

Στην Ελλαδα;;;;;

Ναι φίλε. Ουκ ολίγες φορές..

Zefs

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2017
Like
2
Πόντοι
0
Κουβέντα έχω κάνει κι εγώ, αλλά λίγες φορές, πολύ λίγες, και δεν τις έκοψα πρόθυμες για από κοντά σούρτα φέρτα. Αλλά ήμουν στο δωρεάν mode, xωρίς λεφτά. Αξίζει λέτε να το κάνω premium;
Γενικά αξίζει τίποτε το Badoo; Δωρεάν mode  ή Premium mode? Το Tinder μήπως;

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Γενικά αξίζει τίποτε το Badoo; Δωρεάν mode  ή Premium mode? Το Tinder μήπως;

Έχω το badoo χρόνια και έχω γαμήσει πολλές ωραίες γκόμενες.
Είμαι 45+ και οι 30+ παίζουν εύκολα αλλά οι μικρές εξαιρετικά δύσκολα.
Δεν έχω πληρώσει ποτέ ούτε σεντ αλλά έχω ωραία φωτογραφία που ψαρώνουν και έχω εμπειρία στο φλερτ.
Αν ασχοληθείς οι περισσότερες 80-90%(είναι χοντρές, ασχημομούρες και πολλές με ψυχολογικά από κάποιους που τους έταξαν γάμο τις παράτησαν και από δύσκολα διαζύγια)  εγώ δεν θα τις γάμαγα ποτέ αλλά πολλοί τις γαμάνε γούστα είναι.
Υπάρχει ένα 10% που είναι αξιογάμητες για εμένα .....αν ψάχνεις σεξ είσαι στο κατάλληλο μέρος αν ψάχνεις σχέση είναι πιο δύσκολο αλλά γιατί όχι υπάρχουν και μια χαρά κοπέλες και έχω γνωρίσει.
Αν χτυπάς γκόμενες και εκτός date site θα περάσεις ζάχαρη εκεί είναι πολύ πιο εύκολο και γρήγορο.

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Έχω το badoo χρόνια και έχω γαμήσει πολλές ωραίες γκόμενες.
Είμαι 45+ και οι 30+ παίζουν εύκολα αλλά οι μικρές εξαιρετικά δύσκολα.
Δεν έχω πληρώσει ποτέ ούτε σεντ αλλά έχω ωραία φωτογραφία που ψαρώνουν και έχω εμπειρία στο φλερτ.
Αν ασχοληθείς οι περισσότερες 80-90%(είναι χοντρές, ασχημομούρες και πολλές με ψυχολογικά από κάποιους που τους έταξαν γάμο τις παράτησαν και από δύσκολα διαζύγια)  εγώ δεν θα τις γάμαγα ποτέ αλλά πολλοί τις γαμάνε γούστα είναι.
Υπάρχει ένα 10% που είναι αξιογάμητες για εμένα .....αν ψάχνεις σεξ είσαι στο κατάλληλο μέρος αν ψάχνεις σχέση είναι πιο δύσκολο αλλά γιατί όχι υπάρχουν και μια χαρά κοπέλες και έχω γνωρίσει.
Αν χτυπάς γκόμενες και εκτός date site θα περάσεις ζάχαρη εκεί είναι πολύ πιο εύκολο και γρήγορο.

Κάποτε ήταν ΟΚ το Badoo... Πριν 10 χρόνια ήταν τα ψάρια στη στεριά τα έπαιρνες με τα χέρια. Τώρα πλέον είναι για τον πούτσο και το μεγαλύτερο ποσοστό δεν βλέπεται με τίποτα...
Εγώ πλέον μακρυά...πολύ μακρυά και πολύ σχολαστικά!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom