TaxidiotisAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2020
- Like
- 7
- Πόντοι
- 0
Στην Ελλαδα;;;;;
Ναι φίλε. Ουκ ολίγες φορές..
Στην Ελλαδα;;;;;
τελικα εμαθα ποια ειναι και τι ρολο βαραει ειναι αλβανιδα και οδηγος ταξι στην Αθηνα αλλα η εμφανιση της ειναι σαν κωλομπαρουΞερετε τι ρολο βαραει αυτη? απο οτι ειδα ειναι Αλβανιδα και απο το τατουαζ πανω απο το βιζυ κατι μου θυμιζει
Αρχηγε μου αν εχεις πληροφοριες πες μας και εμας ! Φενεται τουμπανο παντος!!καλημερα απο την κοπελα εχουμε καμια εμπειρια;
Το τηλ το πηρες....την κοπελα την πηρες??????nikoletaXXX πηρα τηλ
ανταλλαγη μονο με κατι καλο
ελληνιδα κατα προτιμηση
πμ
ευχαριστω
Μπορει ο ανθρωπος να ειναι συλλεκτης τηλεφωνων κοριτσιων οπως πολλοι εδω μεσαΤο τηλ το πηρες....την κοπελα την πηρες??????
Ναι το οτι πηρες το οποιο τηλεφωνο απο την οποια κοπελα και το πουλας σαν ανταλλαγη δεν λεει κατι. Μπορει (το ποιο πιθανον δλδ) να μην την δεις κ ποτε σου.Μπορει ο ανθρωπος να ειναι συλλεκτης τηλεφωνων κοριτσιων οπως πολλοι εδω μεσα
καλημερα απο την κοπελα εχουμε καμια εμπειρια;
τελικα εμαθα ποια ειναι και τι ρολο βαραει ειναι αλβανιδα και οδηγος ταξι στην Αθηνα αλλα η εμφανιση της ειναι σαν κωλομπαρου
Τυπε εισαι οντως συλλεκτης τηλεφωνων που δηθεν τα ανταλασεις αφου τις κοπελες αυτες μονο η χουφτα σου τις ξερει προφανως και ξερεις πολυ καλα με ποιον τροπο εχεις αποκτησει ...αυτα γιατι δεν θελω να σου βγαλω αλλα στην φορατοτε μην με ρωτατε πριβε για τηλ
αφου ειστε ολοι μαντηδες εδω
φιλικα πανταλ
Η νικολετα το ξερει οτι την εχεις παρει?nikoletaXXX πηρα τηλ
ανταλλαγη μονο με κατι καλο
ελληνιδα κατα προτιμηση
πμ
ευχαριστω
Σε μία απ'αυτές πήγες κι εσύ με δαχτυλίδι και τη ζήτησες σε γάμο
Εννοειται βοηθησε σε αυτο το κομματι..και αν εκανες τον προηγουμενο διαστημα,μεσα στην καραντινα δλδ τα κουμαντα σου.Με την καραντίνα είχε πολλές νέες παρουσίες γυναικών στα date site και έχουν μείνει αρκετές ,βοηθάει και ο καιρός και η κατάσταση είναι πάρτι.
Βγαίνεις για περπάτημα στο Λυκαβηττό μετά στο αμάξι για χαμουρεμα και τέλος στο σπίτι....
Βοήθησε τελικά ο Κορονοιος ;)
Στην Ελλαδα;;;;;
Γενικά αξίζει τίποτε το Badoo; Δωρεάν mode ή Premium mode? Το Tinder μήπως;Κουβέντα έχω κάνει κι εγώ, αλλά λίγες φορές, πολύ λίγες, και δεν τις έκοψα πρόθυμες για από κοντά σούρτα φέρτα. Αλλά ήμουν στο δωρεάν mode, xωρίς λεφτά. Αξίζει λέτε να το κάνω premium;
Γενικά αξίζει τίποτε το Badoo; Δωρεάν mode ή Premium mode? Το Tinder μήπως;
Έχω το badoo χρόνια και έχω γαμήσει πολλές ωραίες γκόμενες.
Είμαι 45+ και οι 30+ παίζουν εύκολα αλλά οι μικρές εξαιρετικά δύσκολα.
Δεν έχω πληρώσει ποτέ ούτε σεντ αλλά έχω ωραία φωτογραφία που ψαρώνουν και έχω εμπειρία στο φλερτ.
Αν ασχοληθείς οι περισσότερες 80-90%(είναι χοντρές, ασχημομούρες και πολλές με ψυχολογικά από κάποιους που τους έταξαν γάμο τις παράτησαν και από δύσκολα διαζύγια) εγώ δεν θα τις γάμαγα ποτέ αλλά πολλοί τις γαμάνε γούστα είναι.
Υπάρχει ένα 10% που είναι αξιογάμητες για εμένα .....αν ψάχνεις σεξ είσαι στο κατάλληλο μέρος αν ψάχνεις σχέση είναι πιο δύσκολο αλλά γιατί όχι υπάρχουν και μια χαρά κοπέλες και έχω γνωρίσει.
Αν χτυπάς γκόμενες και εκτός date site θα περάσεις ζάχαρη εκεί είναι πολύ πιο εύκολο και γρήγορο.