Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Ετσι, σωστα.
Υπάρχει ακόμα το Blindchat ?
Το εγχωριο φλερτ, το ξερει κανεις;
Με την...γειτονισα του διπλανου τετραγωνου;;;;
Τι αλλο θα ακουσουμε, έτσι;
Τύπε υπάρχει αλλά είναι τεράστια μούφα. Για να τσιμπήσεις πρέπει να είσαι πολύ χαζός.Υπάρχει ακόμα το Blindchat ?
Λες ανοησίες. Καθόλου μούφα. Έχω βγει από εκεί μέσα παίζουν κ σκάρτα κ καλά κομμάτια κυρίως παντρεμένες. Θέλει υπομονή γιατί έχει πολλά πουστρακια, ανήλικα, και γκόμενες με ψυχολογικά όπως επίσης κ μπάζα. Αλλά δουλεύει.Τύπε υπάρχει αλλά είναι τεράστια μούφα. Για να τσιμπήσεις πρέπει να είσαι πολύ χαζός.
Λες ανοησίες. Καθόλου μούφα. Έχω βγει από εκεί μέσα παίζουν κ σκάρτα κ καλά κομμάτια κυρίως παντρεμένες. Θέλει υπομονή γιατί έχει πολλά πουστρακια, ανήλικα, και γκόμενες με ψυχολογικά όπως επίσης κ μπάζα. Αλλά δουλεύει.
Ξερει κανεις τι μερος του λογου ειναι αυτην εδω φαινετε να ειναι του επαγγελματος
Πρόσεχε φίλε με αυτήν, γιατι θα παραμερακλώσεις.....Ξερετε τι ρολο βαραει αυτη? απο οτι ειδα ειναι Αλβανιδα και απο το τατουαζ πανω απο το βιζυ κατι μου θυμιζει
Φιλη στο facebook την εχω εσυ την ξερεις η το λες ετσι;;Πρόσεχε φίλε με αυτήν, γιατι θα παραμερακλώσεις.....
:S :S :S :S :S :S
Είναι η γνωστή Μαρίνα. Εκδίδεται κανονικά σε ξενοδοχείο. Κατά καιρούς βάζει αγγελία στο Kanesex
[/quo
η Μαρινα60?
Που να την ξερω ρε φιλε. Ειναι για πολυ μερακληδες το τεμαχιο.Φιλη στο facebook την εχω εσυ την ξερεις η το λες ετσι;;
και αν την ξερεις δωσε μου λεπτομεριες
ναι αλλιως πως θα στελνεις μνμ;αλλα ειναι φθηνα και εχει και δωρεαν μηνεςsxeseis.gr πληρώνεις;;;
ναι αλλιως πως θα στελνεις μνμ;αλλα ειναι φθηνα και εχει και δωρεαν μηνες
κοιτα για βιζιτονια σκανε πιτσιρικες κατα καιρους που ψαχνονται αλλα το σαιτ γενικα δεν μαζευει τετοιες..αν θες τωρα να βρεις γκομενες για απλες σχεσεις η πηδημα εχει..Για δώσε εικόνα ρεεέεεεε τύπε μου!
Βγάζεις εύκολα τίποτα από το συγκεκριμένο σάι;;
κοιτα για βιζιτονια σκανε πιτσιρικες κατα καιρους που ψαχνονται αλλα το σαιτ γενικα δεν μαζευει τετοιες..αν θες τωρα να βρεις γκομενες για απλες σχεσεις η πηδημα εχει..
τιποτα παιχτηΣ'ευχαριστώ.