BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
ευχαριστω που με εκανες φιλο
Ευχαριστώ κούκλα για την αποδοχή
ευχαριστω που με εκανες φιλο
Γνώρισα την Mikela Papa στο Facebook κ μου ζητάει 100 ευρω για συνάντηση στο χοτελ μπιλ ;
Στις φωτο φαίνεται πιπίνι .
Την εχει πηδήξει κανεις , για να ανεβάσει κριτικη ;;;
Διάβασε στο ίδιο thread στη σελίδα 660. Μούφα πάντως δείχνει η φάση
To είδα λεο , thanks
Δε λεει ομως κάποιος οτι ειναι μουφα
Αματερι call girl ίσως ειναι κ θέλει κατοστάρικο
Δε δίνει τηλ
Μονο messenger
Σε speed date εχει πάει κάποιος να μας πει την εμπειρία του? Εγω πήγα 2 φορές και μου προέκυψε μια αμοιβαιότητα με την οποία βγήκαμε κάποιες φορές, όμως ήτανε της θρησκείας, συντηριτική και δεν μου έκατσε οπότε την παράτησα.
μεψ70 και 80 βρεισκεις καλυτερα. Αυφη μπωρειβουτε πιπα να ξερειTo είδα λεο , thanks
Δε λεει ομως κάποιος οτι ειναι μουφα
Αματερι call girl ίσως ειναι κ θέλει κατοστάρικο
Δε δίνει τηλ
Μονο messenger
εγω πηγα μια φορα ...Τον Δεκεμβριο που μας περασε πολλη απογοητευση. Οι γκομενες πολλη ψωνισμενες. Θελουν αποπ διδακτορικο και επανω. Αυτη που με πηρε τηλεφωνο μου εκανε ανκριση τι σπουδασα που το σπουδασα ποιον ειχα καθηγητη το μεταπτυχιακο που εχω με τι βαθμο το εχω κτλ ....... μετα απο την ανακριση μου ειπε τα εξης ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ """"" Θελω να ερθεις με ανοιχτο μυαλο και θετικος """"""""""" οταν πηγα εκει εδωσα 35 ευρα με το ποτο και εφαγα 15 ηττες απανωτες ....Σε speed date εχει πάει κάποιος να μας πει την εμπειρία του? Εγω πήγα 2 φορές και μου προέκυψε μια αμοιβαιότητα με την οποία βγήκαμε κάποιες φορές, όμως ήτανε της θρησκείας, συντηριτική και δεν μου έκατσε οπότε την παράτησα.
Τι άλλο θα δούμε;