ξεκινησα το 2004 στα 35.τοτε ειχε κατι καναλια της συμφορας οπου εστελνες ενα μηνυμα με χρεωση αρκετη και σου στελνανε αν θελανε μετα εδινες κινητο και αρχιζες.δυο χρονια ασχοληθηκα μονο με αυτο και ζοο απο το 05.
το τι εχουν δει τα ματια μου δεν περιγραφεται ολων των ειδων και των ιστοριων.
εχω παει με καραφλη φοραγε περουκα.
με 140 κιλα πηγα και την ειδα κιολας στο μαναβικο π δουλευε πριν αλλα παρολαυτα εκει εγω.
εχω παει θεσσνικη με αεροπλανο(μενω αθηνα) σε γκομενα η οποια ειχε αναπηρια στο ενα ποδι και φοραγε κατι σαν ναρθηκα και δυο πατεριτσες.καθησα 2 μερες στην χαλκιδικη στο εξοχικο της.οταν ανεβηκα δεν ηξερα ακριβως τι ειχε το ειδα στο αμαξι αλλα δεν πτοηθηκα.
μια φορα ενα φοβερο μουνι μ λεει ελα στην λουτσα.παω ερχεται με το αμαξι με παει σε κατι χωραφια...εδω ειμαστε λεω και μ λεει εγω θελω να βαραω ειμαι μουναρα σεξ εχω...λεω σιγα ετσι τα λεει ορμαω και με αρχιζει σε κατι χαστουκια οπου φυγει φυγει...
επειδη εκεινα τα σαιτ ειχαν διαχειριστριες οι οποιες σε γκαβλωνανε για να στελνεις μηνυματα μια φορα θυμαμαι μ επιασε την κουβεντα μια απο αυτες και πηγα αμεσως σπιτι της.σαβ μαιου ηταν ειχε ευροβιζιον δεν βλεποτανε και μυριζε αλλα εγω εκει ακαματος εργατης....
μια αλλη φορα κρητικια κομμωτρια κατευθειαν στο στανλευ μεσα μια ωρα παω πινουμε ποτο και μετα δωματιο....δεν το εχω ξαναδει συνεχεια εκανε squirting...πετσετα χρειαστηκα.
αυτη η φαση κρατησε δυο χρονια οπου εκανα μονο αυτο δουλεια δεν ειχα,λεφτα ειχα και ολη μερα στον αγωνα
στα τιντερ και μπαντου και αλλα δεν εχω κανει κατι.στο ζοο μπαινω ακομα.
Ωραίος τύπε. Μια από τα ίδια. Εγώ είχα ξεκινήσει πιο νωρίς με αναζήτηση παρέας σε ραδιοφωνικούς σταθμούς Top FM, σκαι κτλ. Αυτά νυχτερινές ώρες Μετά «κύλισα» στα 090.Έπαιρνα από την εταιρεία που δούλευα. Άλλωστε όλοι έπαιρναν άλλος για τα ζώδια, άλλος για τα δώρα που θα κέρδιζε από το quiz των γνώσεων πρόγραμμα στο star μετά τα κόκκινα παπούτσια. Επειδή δεν ήταν ψηφιακά τα τηλέφωνα. Άκουγες stop να φωνάζει ο ένας stop να φωνάζει ο άλλος από τα γραφεία δίπλα. Η εταιρεία φυσικά έκλεισε.
Δεν ήταν εύκολα τα πράγματα αλλά χτύπαγα αβέρτα. Πήγαινα από το ένα ραντεβού στο άλλο. Στο τέλος είχα βρει σταθερούς αριθμούς και μίλαγα με τις τηλεφωνήτριες της newsphone hellas, μεγάλη απάτη. Προσποιώμουν τον βλάχο μερικές φορές με ψευδώνυμο Ζήκος. Στη mediatel ήταν πιο καθαρά τα πράγματα. Ένας προς ένα κτλ. αλλά είχε πολλούε δροσερούς.
Πήγαινα σε μια χοντρή στο Χαιδάρι έτρωγα έπινα και στο καπάκι μετά σε μουνάρα στη Ν. Φιλαδέλφια.
Μέχρι το chat & Flirt της Vodafone ήταν καλά τα πράγματα.
Μετά χάλασε η πιάτσα με τις επαγγελματίες και τα bot. Στο ιντερνετ με το netmeeting γινόταν παιχνίδι με δυσκολία και από το zoo είχα βγει πολλές φορές.
Το σίγουρο είναι ότι όσες ασχολούνται με αυτά είναι συγκοινωνούντα δοχεία παίζουν και από εδώ και από εκεί.
Εχουν κάτσει και παρτουζοφάσεις από γνωστές της τότε τηλεόρασης. Μάλιστα μία έβγαινε σε εκπομπή και έδινε συμβουλές για την ιδανική οικογένεια ενώ η ίδια έδινε χάπια στον άντρα της και όταν κοιμόταν τα έτσουζε ουισκάκια και παρτουζονόταν.
Τώρα μπαίνω καμια φορά στο blind chat με λογαριασμό που έχει φίλος premium αλλά βαριέμαι κιόλας.
Ίσως φταίει και η ηλικία.