Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Οι ασχετες γνωριμιες μεσω Τιντερ ,μπαντου, αλαχτσατ, ντειτ μι και δε ξερω κι εγω τι αλλο, ειναι καθαρα τυχερο παιχνιδι τυπου Τζοκερ,Λοττο και παει λεγοντας.
Για να κερδισει καποιος ,σιγουρα πρεπει να παιζει με το λεγειν, αλλα ο ανταγωνισμος δε.. ειναι τοσο μεγαλος, καθως με τοση ψωλαρια που υπαρχει, (ακομα και ο καλυτερος στο μπλα μπλα να εισαι) με τοση μαλακια που εχουν ακουσει απορριπτεσαι με τη μια !!

Συμφωνα με τα ορθα βηματα που μας δινει ο αοματος Ρ(ψ,χ) = (ψ ανά χ).

Πχ 1. Εστω οτι επιλεγω μια γκομενα στις 80 και ποια η πιθανοτητα να μου μιλησει. Άρα ψ=1 και χ=1.
Τότε:
Ρ(1,1)= (1 ανά 1)*(79 ανά 19) / (80 ανά 20) = {(1!/1!*0!)*(79!/19!*60!)}/(80!/20!*60!)= 20!*60!*79!/19!*60!*80!= ¼ μετα απο τις πραξεις.. Άρα 25% πιθανοτητα να της μιλησεις.  :grin: :grin:

Απο οτι φαινεται η στατιστικη δειχνει τις πιθανοτητες,αλλα πισω απο τις πιθανοτητες φαινεται οτι το συστημα μας οδηγει σε "ΗΤΤΑ".

Κουραγιο οργανοπαιχτες. Δωσ'τε χαρα στη Μαρια!

Αδερφέ, ασχέτως μεθόδου, αν συνάγεις ότι έχουμε 25% πιθανότητα συζήτησης με κάθε θηλυκό μέλος ενός ντέιτινγκ, πάει να πει ότι στις 80 που λες κι εσύ, θα μιλήσουμε με τις 20. Not bad at all, αν κιόλας το πείραμα επαναλαμβάνεται ημερησίως και υπολογίσουμε ότι προστίθενται και άλλες παίκτριες. Ξανασκέψου το, οι πιθανότητες στο συγκεκριμένο δείγμα δεν είναι ανεξάρτητες.

3xw_sapia_x3ria

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αδερφέ, ασχέτως μεθόδου, αν συνάγεις ότι έχουμε 25% πιθανότητα συζήτησης με κάθε θηλυκό μέλος ενός ντέιτινγκ, πάει να πει ότι στις 80 που λες κι εσύ, θα μιλήσουμε με τις 20. Not bad at all, αν κιόλας το πείραμα επαναλαμβάνεται ημερησίως και υπολογίσουμε ότι προστίθενται και άλλες παίκτριες. Ξανασκέψου το, οι πιθανότητες στο συγκεκριμένο δείγμα δεν είναι ανεξάρτητες.
Μα φυσικα. Δεν θα σε διαφωνησω.

Σημειωση οτι οι περισσοτερες "παιχτριες", ειναι χειροτερες κι απο 25αρα παχυσαρκη κορη Ινδου τσαγκαρη, που εφαγε στο στομα την ατομικη βομβα της Χιροσιμα.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

Σημειωση οτι οι περισσοτερες "παιχτριες", ειναι χειροτερες κι απο 25αρα παχυσαρκη κορη Ινδου τσαγκαρη, που εφαγε στο στομα την ατομικη βομβα της Χιροσιμα.

k den milane kiolas

η σου λενε δεν σε ξερω να βγω εξω

κ τι στο διαολο κανουν σε ντειτινγκ σαιτ?

3xw_sapia_x3ria

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
k den milane kiolas

η σου λενε δεν σε ξερω να βγω εξω

κ τι στο διαολο κανουν σε ντειτινγκ σαιτ?
Για να ανεβασουν αυτοπεποιηθηση αγορι.
Ειναι μια καλη λυση να παρουν τα πανω τους οι χοντρες (με ντακσελφι προτομης) και οι 34+ που εμειναν στο ραφι.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66

εγω τους ειπα παίξτε τζοκερ...γενικώς μεσα και εξω απο νετ οι γκομενες είναι χαμενος χρονος....το μελλον βρίσκεται στην παλαμη... :wanker:

3xw_sapia_x3ria

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εγω τους ειπα παίξτε τζοκερ...γενικώς μεσα και εξω απο νετ οι γκομενες είναι χαμενος χρονος....το μελλον βρίσκεται στην παλαμη... :wanker:
Παιχτουρα Chris σωστος.. Η Μαρια ,το Μαρακι που λεγαμε...

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Αποθηκευεις καθολου ζωμο ή παει κατευθειαν λεκανη,σωμα,χερι,χαρτοπετσετα και παει λεγοντας?  :wanker:
ημουν και δωρητής σπερματος παλιοτερα..αν τις ειχα μαζέψει ολες θα ήμουν πλούσιος τωρα :2funny:...

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6

Anyway, καλώς ήκακώς, δεν είναι δυνατόν να ποστάρουμε φωτό και ονόματα, οπότε ο καθένας προφανώς θα κρίνει από τη σική του εμπειρία. Τεσπα, καλό κυνήγι σε όλους

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
εγω ξενερωσα παντως πορω πως βγαινετε καθε βδομαδα κ με αλλη απο το τιντερ

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Anyway, καλώς ήκακώς, δεν είναι δυνατόν να ποστάρουμε φωτό και ονόματα, οπότε ο καθένας προφανώς θα κρίνει από τη σική του εμπειρία. Τεσπα, καλό κυνήγι σε όλους
το χειρότερο δεν είναι η εμφάνιση αλλα το τουπε της καθε γυναικας....ενας καλος χαρακτήρας σίγουρα θα μπορούσε  να αντισταθμίσει καπως την εμφάνιση.βέβαια κατι τετοιο δεν ισχύει...με τις γυναίκες με την χαμηλότερη εμφάνιση να έχουν τον χειρότερο χαρακτήρα...ενας απο τους λόγους που οι περισσότεροι άντρες διαλέγουν ωραίες γυναίκες ειναι το οτι είναι ακομπλεξαριστες και οχι τοσο το οτι είναι όμορφες..τις μουναρες τις διαλέγουν για τα ψυχικά χαρίσματα περισσότερο

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
εγω ξενερωσα παντως πορω πως βγαινετε καθε βδομαδα κ με αλλη απο το τιντερ

και εγω την ιδια απορια εχω. οχι μονο δεν επαντανε πολλες, αλλα και οσες απαντανε μετα απο λιγο περνουν τον πουλο χωρις να πουν κουβεντα. και ειμαι 100% σιγουρος οτι το μπαμπλα μου οκ με σεβασμο κλπ. εκτος εαν θελουν καποιον να τους πει με το καλημερα.
"γεια σου πουτανακι, μιας και εισαι εδω για γαμήσει, εισαι να μην το κουραζουμε και να στον σφιριζω στα γρηγορα " !!!!!

εαν χρειαζεται αυτο, ομολογώ δεν το εχω κανει !!

3xw_sapia_x3ria

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εκτος εαν θελουν καποιον να τους πει με το καλημερα.
"γεια σου πουτανακι, μιας και εισαι εδω για γαμήσει, εισαι να μην το κουραζουμε και να στον σφιριζω στα γρηγορα " !!!!!

Συμφωνω. Αυτο θα κανω. Αφου πρωτα αλλαξω φωτο προφιλ και στοιχεια.  :rockon:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
και εγω την ιδια απορια εχω. οχι μονο δεν επαντανε πολλες, αλλα και οσες απαντανε μετα απο λιγο περνουν τον πουλο χωρις να πουν κουβεντα. και ειμαι 100% σιγουρος οτι το μπαμπλα μου οκ με σεβασμο κλπ. εκτος εαν θελουν καποιον να τους πει με το καλημερα.

Μια από τα ίδια στο tinder από τις 300+ που μπορεί να έχω κανει like στην Ελλάδα (και μιλάμε για ΟΛΗ την Ελλάδα) ζήτημα να μου κάνανε like μετρημένες στα δάχτυλα από της οποίες μία τουρίστρια άξιζε (αστεράκι) κανά 2-3 μέτριες ξένες μου κάνανε like και 2-3 ελληνίδες μετριότατες μου κάνανε like και από τον υπόλοιπο κόσμο μιας και για 2 μήνες πλήρωσα tinder plus έχω πάνω από 300 match
Και δεν είμαι και του πεταματού καλές φωτογραφιές έχω με φωτό σε μέρη στο εξωτερικό, το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι δεν γράφω τίποτα στο προφίλ μου ή δεν έχω καμια φωτό μέσα σε καμιά ferari τι να πω ρε μάγκες
απαγοήτευση το tinder

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Μια από τα ίδια στο tinder από τις 300+ που μπορεί να έχω κανει like στην Ελλάδα (και μιλάμε για ΟΛΗ την Ελλάδα) ζήτημα να μου κάνανε like μετρημένες στα δάχτυλα από της οποίες μία τουρίστρια άξιζε (αστεράκι) κανά 2-3 μέτριες ξένες μου κάνανε like και 2-3 ελληνίδες μετριότατες μου κάνανε like και από τον υπόλοιπο κόσμο μιας και για 2 μήνες πλήρωσα tinder plus έχω πάνω από 300 match
Και δεν είμαι και του πεταματού καλές φωτογραφιές έχω με φωτό σε μέρη στο εξωτερικό, το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι δεν γράφω τίποτα στο προφίλ μου ή δεν έχω καμια φωτό μέσα σε καμιά ferari τι να πω ρε μάγκες
απαγοήτευση το tinder

βγηκες με καμια?

3xw_sapia_x3ria

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τι φωτο θα βαλεις?
Τη πουτσα μου με γυαλια ηλιου ή φωτο απο το γυμνασιο που ημουν σε φετες.
(Ετσι δε πιανεις γκομενα το 2016? - Τεζα τζιμ για εφε και φωτο προφιλ στο φεισμπουκ. Μπεεεεε  :zfuck:)
Χου νόους ,καποιο λυρι θα τσιμπησει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom