Να μοιραστώ και εγώ την εμπειρία μου.
Γνωρίζω πριν 2-3 χρόνια μιλφάκι 45+ στο facebook dating. Δεν μιλάγαμε συχνά αλλά εγώ με το καλημέρα της είχα στείλει dickpic, αφού την είχα προειδοποιήσει και είχε δεχτεί...
Επειδή στη βράση κολλάει το σίδερο, της λέω μια μέρα να βρεθούμε όπως θα γύριζα από τη δουλειά. Αυτή το πήγαινε κατευθείαν στο πρόστυχο, και μου έλεγε αν θα πάμε σε ξενοδοχείο κλπ.
Με τα πολλά περνάω την παίρνω. Από πρόσωπο με χάλασε κάπως παρότι είχε ωραίο σώμα για γαμήσι. Επειδή ήμουν κουρασμένος και δεν είχα όρεξη να πληρώνω ξενοδοχεία κλπ, σκέφτηκα να την πάω με το αμάξι κάποιου και να την πάρω εκεί.
Πάμε σε ένα σημείο καβάτζα που έχω στα δυτικά προάστια, καθόμαστε στο πίσω μέρος του καθίσματος, και αρχίζει το μπαλαμούτι. Αυτή η χαζή δεν είχε φέρει καπότες αλλά ούτε και εγώ γιατί ήμουν απευθείας από τη δουλειά.
Οπότε αποφασίζω να της δώσω μόνο μπουκιτσί.
Όταν έφτασε η στιγμή να τελειώσω, μου λέει δώστον σε εμένα, και τον πιάνει την ώρα που χύνω κρατώντας όλα τα χύσια στις παλάμες της. Και μετά τι κάνει η θεά;; Βάζει τα χέρια της στο πρόσωπο, και τα αλείφει σαν να ήταν κρεμούλα!!! Δεν το έχω ξαναδεί αυτό χαχαχα
Για να μην το πολυλογώ, ντυνόμαστε και μου έλεγε να ξαναβρεθούμε για να πηδηχτούμε και κανονικά, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν με έψησε για κάτι παραπάνω, οπότε την μπλόκαρα κιόλας.
Αυτά