Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ενα app που βασιζεται αποκλειστικα σε φωτογραφιες και μαλιστα οι περισσοτερες γκομενες εχουν και instagram συνδεδεμενο ειναι "η χαρα της καθε χοντρης και προβληματικης"  :rolleyes:

Ξερεις πολλες χοντρες που βαζουν φωτο τον εαυτο τους και εχουν και instagram;
Τι να το κανει μια χοντρη το instagram;

350 ματσαρισματα και συναναντησες μονο μία;;;
Μετα εγω kmanίζω.

Σου φταινε οι ελλεηνιδες και τωρα ολες οι λευκες γυναικες.
Μαλιστα...

Διαφωνω σε ολα οσα εγραψες,δε χρειαζεται να τα αντιπαραθεσω ολα.
Ας επιλεξει να διαβασει και να πιστεψει ο καθενας οτι θελει
Όταν λέω "Κμανίζεις" εννοώ πως βλέπεις πολλές και διαθέσιμες γκόμενες  (όχι οτι σπονσοράρεις)
Πέρα όμως απο αυτή τη διευκρίνηση ... ποιές με instagram απαντάνε και ποιές δέχονται συνάντηση? Σχεδόν καμία! Και για το instagramm τα έχουμε πει εκτενώς πως κατέστρεψε τις Ρωσίδες σε ένα χειμώνα...
Όπως καταλαβαίνω πρέπει να ανήκεις σε ένα 5% αντρών που έχουν "γυναικομαγνήτη"! Αυτό είναι εμφυτο και δεν χρειάζεσαι ούτε λεφτα ούτε Tinder ούτε ακριβά ρούχα η παπούτσια! Ότι και να πείς ή δείξεις ή φορέσεις, έχεις δίκιο!
Και καλά κάνεις! Και οι υπόλοιποι που ανήκουν σε αυτή τη κατηγορία! Και τους χαίρομαι όσους ξέρω διότι η γυναίκα γι αυτούς έχει την αξία που έχει μια ...μαλακία...
Για το υπολοιπο 95% ισχύουν αυτά που λέω!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Κμανίζεις αγαπητέ!!!!

Δεν έχω χρόνο για σεντόνια αλλά θα γράψω κάποια πράγματα για το Tinder!
Αυτό το πρόγραμα είναι η χαρά της κάθε χοντρής και προβληματικής γκόμενας που μπορεί να "πουλήσει" πλέον (ιντερνετική) μαγκιά! Βολεύει άψογα γκόμενες που ποτέ κανένας δεν θα γυρνούσε να τις κοιτάξει στην πραγματική ζωή!
Δεν πιστευω πως ποτέ κανένας πλήν ελαχίστων τυχερών  έχει φάει γκόμενα άνω του 7 απο το Τίντερ! Προσωπικά στα 2-3 χρόνια που το έχω και το έχω σβήσει και επαναφέρει πάνω απο 5 φορές δεν έχω συναντήσει ΤΙΠΟΤΑ αξιόλογο! Αποκορύφωμα τα άνω απο 350 ματσαρίσματα στη Μόσχα και στο τέλος να δεχτεί μόνο μια τρελή μίσανδρη μητέρα 26 χρονών να με συναντήσει και να περπατάει δίπλα μου χωρίς να μιλάει...
Απο τίντερ η μοναδική φάση που έχω φάει κάτι καλό είναι φίλη απο ματσάρισμα φίλου(υπερεμφανήσιμου) μου που τελικά ο ίδιος δεν έφαγε...
Μήπως δεν έχω καλό προφίλ? Μα πέρσι με τις ίδιες φωτογραφίες απο Μάμπα(δυστηχώς χάλασε και αυτό φέτος) έφαγα 3 γκομενάκια άνω του 7 και με το Τίντερ με τις ίδιες φωτογραφίες συναντούσα μπαζάκια μέχρι 6,5! Και το χειρότερο????.... ΟΛΕΣ με βαριά ψυχολογικά και με τάση να τα μεταφέρουν!! ΟΛΕΣ!!!!!!
Και μιλάμε για τουρίστριες στη Ρόδο ή γκόμενες σε ταξίδια που έχω πάει!
Όσο για τις Αγγλίδες.... Το "τσουγγράνισμα" είναι ΚΑΡΑΕΠΙΛΟΓΑΡΑ τους!!!! Και την βρίσκουν με αυτό! Γι αυτό και οι άντρες το έχουν ρίξει στις μπύρες και τη πουστιά!
Και γι αυτό το λόγο μπορεί να πέφτει και κανένα γαμήσι ακόμα! Διότι οι Άγγλοι δεν είναι μουνοδουλοι να τις γλύφουν πατόκορφα μπας και γαμήσουν!
Και για την ιστορία... 2 καλοκαίρια τίντερ στη ρόδο και δεν έχω ΟΥΤΕ ΕΝΑ ματσάρισμα με Αγγλίδα ενώ τα μισά προφίλ είναι απο εκεί!
Όπως καταλαβαίνεις είμαι πολύ δύσπιστος σε αυτά που λές και είναι στα όρια των ιστοριών του Αρχηγού!!

Μετά απο όλα αυτά και την εξαφάνιση του πραγματικού φλέρτ βλέπω τον δρόμο προς Ταυλάνδη το χειμώνα....μονοδρομο......
Δεν είναι επιλογή μου... Είμουν μάλιστα και αντίθετος με αυτή την επιλογή... Αλλά η βαθιά παρακμή των ΛΕΥΚΩΝ γυναικών με οδηγεί προς τα εκεί...

Καλωσορισες στο κλαμπ!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Καλωσορισες στο κλαμπ!
Απο τότε που έβγαλα την γυναίκα απο το μυαλό μου κάπου στις αρχές του καλοκαιριού ... είδα φως στις δουλειές μου και στις κοινωνικές σχέσεις μου με φίλους!
Παλιότερα ίσχυε το "αν γαμάς τότε ηρεμείς"
Πλέον ισχύει το " αν δεν ασχολείσαι με το μουνί είσαι ήρεμος"

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Όπως καταλαβαίνω πρέπει να ανήκεις σε ένα 5% αντρών που έχουν "γυναικομαγνήτη"! Αυτό είναι εμφυτο και δεν χρειάζεσαι ούτε λεφτα ούτε Tinder ούτε ακριβά ρούχα η παπούτσια! Ότι και να πείς ή δείξεις ή φορέσεις, έχεις δίκιο!
Και καλά κάνεις! Και οι υπόλοιποι που ανήκουν σε αυτή τη κατηγορία! Και τους χαίρομαι όσους ξέρω διότι η γυναίκα γι αυτούς έχει την αξία που έχει μια ...μαλακία...
Αν πάτε σε ένα μαγαζί με γυναικεία είδη... παπούτσια ας πούμε (αν και ισχύει για όλα τα είδη)
και ρωτήσετε τους πωλητές για τις πωλήσεις θα σας πουν πλέον πως απο μια τεράστια γκάμα επιλογών ΟΛΕΣ επιλέγουν το ίδιο προιόν!!!! Και μάλιστα αφού έχουν απορρίψει όλη την υπόλοιπη γκάμα(που πολλές φορές είναι καλύτερη απο την επιλογή τους) τότε το παίζουν και περήφανες οτι έκαναν την καλύτερη επιλογή! Δηλαδή ότι και όλες οι υπόλοιπες πιο πριν!
Η ποικιλία στα μαγαζιά χρειάζεται διότι αν οι άντρες θέλουν να κάνουν δώρα τότε διευρύνουν τη γκάμα αγορών  και "ξεστοκάρουν" το μαγαζί!  Αν και πλέον τα γυναικεία  μαγαζιά  έχουν όλο και λιγότερες επιλογές διότι όλοι οι επιχειρηματίες ξέρουν τι θα πουλήσει!
Κάπως έτσι συμβαίνει και με τους άντρες! Ενώ ψάχνουν και ψάχνουν στο τέλος καταλήγουν σε κάποιους ίδιους!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Κανω και εγω μεγαλη προσπαθεια να εξαγνισω τις ορμες μου. Χανω πολυ χρονο για το τιποτα. Χτες βραδυ την ειχα στησει ωρες πισω απο ενα θαμνο μπας και ερθει κανα ζευγαρακι αλλα τζιφος.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
Απο τότε που έβγαλα την γυναίκα απο το μυαλό μου κάπου στις αρχές του καλοκαιριού ... είδα φως στις δουλειές μου και στις κοινωνικές σχέσεις μου με φίλους!
Δεν έχεις άδικο. Αναγκαίο κακό είναι πάντως. Καλύτερα να σου έρθει μόνο του παρά να το ψάχνεις.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
Πρόσφατα μιλούσα με Πολωνέζα που την βρήκα στο λαξι. Η τύπισσα μου είπε ότι ψάχνει τον Μίστερ Ράιτ. Την ενδιαφέρει σοβαρή σχέση λέει. Ξανθιά, αδύνατη ετών 23. Μισεί απ' ότι δείχνει στα ποσταρισματα της τα αγόρια. Δεν θέλει σεξ λέει γιατί την φέρνει σε νευρική κατάσταση. Αυτό που μου έγραψες επίσης ήταν ότι δεν κάνει σεξ με πιπίλα. Άντε λέω αυτή θα το τρίβει μόνη της και μπορεί να το κάνει και με το σκυλάκι της. Αυτό το διάστημα παίρνει αντικαταθλιπτικά. Της λέω έγινε τίποτα στο παρελθόν και μισείς τους άνδρες ; Όχι κάτι σοβαρό μου λέει. Φίλους έχει που τους βλέπει σπάνια. Της λέω για να βρεις κάποιον λέω σοβαρο πρέπει πρώτα εσύ να αγαπήσεις τους άνδρες. Δίκιο έχεις μου λέει. Έχει δίκιο ο Κμαν. Σχιζοφρενεις είναι καποιες Πολωνεζες

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
Κανω και εγω μεγαλη προσπαθεια να εξαγνισω τις ορμες μου. Χανω πολυ χρονο για το τιποτα. Χτες βραδυ την ειχα στησει ωρες πισω απο ενα θαμνο μπας και ερθει κανα ζευγαρακι αλλα τζιφος.
Η τουρίστρια απο το Τιντερ εμφανίστηκε ;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Όταν λέω "Κμανίζεις" εννοώ πως βλέπεις πολλές και διαθέσιμες γκόμενες  (όχι οτι σπονσοράρεις)
Πέρα όμως απο αυτή τη διευκρίνηση ... ποιές με instagram απαντάνε και ποιές δέχονται συνάντηση? Σχεδόν καμία! Και για το instagramm τα έχουμε πει εκτενώς πως κατέστρεψε τις Ρωσίδες σε ένα χειμώνα...

Στο Τσεχικο forum την πρωτη φορα που συναντηθηκαμε για μπυρες μου ειπαν οτι ανηκω στο 10% και καλυτερα να μη γραφω στο forum τιποτα εκτός απο κριτικες :rolleyes:
Στα Αγγλικα τους τα εγραφα να μην ειναι χαφτομουνηδες και παθητικοι

Αν λοιπον εγω ανηκω στο 10% το μόνο που γραφω ειναι οτι με προσπαθεια μπορει καποιος να πλησιασει ή να ανηκει στην ιδια κατηγορια.
Τοτε λοιπον λεω οτι θα δει πως το Tinder λειτουργει σε βαθμο που ειναι να απορεις..

Αν κοψω το γυμναστηριο,αρχισω τα κοντοσουβλια και τριγυριζω στην Πραγα με σαγιοναρα και μουσι ναυαγου,θα δεις τι αρχιδια match εχουν να πεσουν.

Και αν ανηκω στο 10% σκεψου οτι παραδεχομαι οτι καλο μουνι 18-21 δε μπορω να χτυπησω πια στο Σλαβικο συμπαν.
Αλλοι ειναι οι 40αρηδες μαλιστα, που γαμανε 18αρες αβερτα.
Αλλοι παιρνουν 5 τηλεφωνα απο 18αρες σε ενα μισαωρο.

Αυτοι εχουν τον γκομενομαγνητη φιλε,μαλλον και τον παραμυθομαγνητη μαζι..

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Αν πάτε σε ένα μαγαζί με γυναικεία είδη... παπούτσια ας πούμε (αν και ισχύει για όλα τα είδη)
και ρωτήσετε τους πωλητές για τις πωλήσεις θα σας πουν πλέον πως απο μια τεράστια γκάμα επιλογών ΟΛΕΣ επιλέγουν το ίδιο προιόν!!!! Και μάλιστα αφού έχουν απορρίψει όλη την υπόλοιπη γκάμα(που πολλές φορές είναι καλύτερη απο την επιλογή τους) τότε το παίζουν και περήφανες οτι έκαναν την καλύτερη επιλογή! Δηλαδή ότι και όλες οι υπόλοιπες πιο πριν!
Η ποικιλία στα μαγαζιά χρειάζεται διότι αν οι άντρες θέλουν να κάνουν δώρα τότε διευρύνουν τη γκάμα αγορών  και "ξεστοκάρουν" το μαγαζί!  Αν και πλέον τα γυναικεία  μαγαζιά  έχουν όλο και λιγότερες επιλογές διότι όλοι οι επιχειρηματίες ξέρουν τι θα πουλήσει!
Κάπως έτσι συμβαίνει και με τους άντρες! Ενώ ψάχνουν και ψάχνουν στο τέλος καταλήγουν σε κάποιους ίδιους!

Rule of female hypergamy. Γνωστο φαινομενο που εχει παρατηρηθει στα θηλαστικα εδω και αιωνες. Το θηλυκο, προγραμματισμενο απο τη φυση να εξασφαλισει τα ανωτερα σπερματοζωαρια, επιλεγει αν εχει τη δυνατοτητα το πρωτο στην καταταξη αρσενικο, χωρις να ενδιαφερεται αν το ιδιο αρσενικο θα γονιμοποιησει και αλλα θηλυκα.

Η καταστροφη της αγελης απο αιμομιξια προλαμβανεται απο τα υπολοιπα αρσενικα, που κοβουν τοσο την προσβαση του Νο1 σε ολα τα θηλυκα, οσο και την προσβαση των αγαμευτων θηλυκων σε δημοφιλεστερους επιβητορες. Ετσι επερχεται μια ισορροπια.

Συμφωνα με μελετες DNA ο σημερινος ανθρωπος ειναι απογονος του 1/3 των ανδρων που εζησαν. Αν οι γυναικες ειχαν σεξουαλικη ελευθερια, οπως εχουν τα τελευταια 50 χρονια, τοτε θα ειμασταν απογονοι του 1/100 των ανδρων και θα ειχαμε καταστραφει απο γεννετικες ασθενειες.

Η χειραφετηση των γυναικων ειναι εναντια στη φυση.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πρόσφατα μιλούσα με Πολωνέζα που την βρήκα στο λαξι. Η τύπισσα μου είπε ότι ψάχνει τον Μίστερ Ράιτ. Την ενδιαφέρει σοβαρή σχέση λέει. Ξανθιά, αδύνατη ετών 23. Μισεί απ' ότι δείχνει στα ποσταρισματα της τα αγόρια. Δεν θέλει σεξ λέει γιατί την φέρνει σε νευρική κατάσταση. Αυτό που μου έγραψες επίσης ήταν ότι δεν κάνει σεξ με πιπίλα. Άντε λέω αυτή θα το τρίβει μόνη της και μπορεί να το κάνει και με το σκυλάκι της. Αυτό το διάστημα παίρνει αντικαταθλιπτικά. Της λέω έγινε τίποτα στο παρελθόν και μισείς τους άνδρες ; Όχι κάτι σοβαρό μου λέει. Φίλους έχει που τους βλέπει σπάνια. Της λέω για να βρεις κάποιον λέω σοβαρο πρέπει πρώτα εσύ να αγαπήσεις τους άνδρες. Δίκιο έχεις μου λέει. Έχει δίκιο ο Κμαν. Σχιζοφρενεις είναι καποιες Πολωνεζες
Κατά τον φίλο και συναγωνιστή Βαλκάνιο, για τη κατάστασή της φταίνε οι πολωνοί και λοιποί που πίνουν μπύρες ή το ότι οι άντρες γίνονται πούστηδες σιγά σιγά...
Και λέω εγώ ... όχι που θα κάτσουν να ασχοληθούν με τα ψυχολογικά της κάθε μιάς καμμένης ανεξαρτήτως της εμφάνισής της...
Που στη τελική αν είναι να ασχοληθείς με κάποια είναι μόνο απο 8άρι και πάνω!! Διότι αν τελικά κάτσει έστω και με τα χίλια μύρια... θα αξίζει...
Τα υπόλοιπα είναι χαμένος χρόνος...
Εκεί που θα φας μέρες και μήνες , για τον γυναικομαγνήτη ή τον Κμαν είναι ενός απογεύματος υπόθεση

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
Διορθώνω το πιπίλα στο τελευταίο ποστ μου σε πιπολ(people) :) Αυτό το οτοκορεκτ του κινητού γράφει ότι ναναι. Βγάζει όμως και γέλιο :cheesy:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Διορθώνω το πιπίλα στο τελευταίο ποστ μου σε πιπολ(people) :) Αυτό το οτοκορεκτ του κινητού γράφει ότι ναναι. Βγάζει όμως και γέλιο :cheesy:
Νομιζα οτι της ζητανε καποιοι βιτσιοζοι να φοραει πιπιλα. :cheesy:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Μ'αυτά που βλέπεις γύρω,και να θες να βγάλεις τη γυναίκα απ'το μυαλό,δεν γίνεται.Ειδικά το καλοκαίρι που όπου και να πας βλέπεις σορτσάκια,κώλους και μπούτια να περνάνε από μπροστά σου.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μ'αυτά που βλέπεις γύρω,και να θες να βγάλεις τη γυναίκα απ'το μυαλό,δεν γίνεται.Ειδικά το καλοκαίρι που όπου και να πας βλέπεις σορτσάκια,κώλους και μπούτια να περνάνε από μπροστά σου.
Αυτά που βλέπεις είναι μια social  εικονική πραγματικότητα! Προσωπικά έχω πάθει ανοσία εδω στη Ρόδο με Ρωσίδες και Ιταλίδες που το σουτιέν το έχουν καταργήσει κάτω απο τις μπλούζες και είναι όσο πιο διάφανες γίνεται!!
Το θέμα είναι τι γράφει το πουτσοκοντέρ... και αυτό φέτος γράφει 0 καινούργιες!
Και να πάρω 2-3 μέχρι τέλος της σεζόν που το θεωρώ mission imposible πάλι αποτυχία είναι...

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.535
Πόντοι
216

Ζωγραφιζεις σημερα!

Και χαιρομαι που ανακαλυπτεις κι εσυ οτι η σωτηρια πλεον ειναι μαλλον μονο σε Ασία μεριά...

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ειναι αναγκη να βγαινεις; Πηγαινε το βραδυ σε μια πλατεια ερημικη και κατσε να ξεσκασεις.

Δεν το καταλαβαινουμε, αλλα αμα βλεπουμε συνεχεια κωλους και δε γαμαμε σιγα σιγα τρελαινομαστε!

Εγω φετος δεν πηγα ουτε για ενα μπανιο. Εκοψα τις εξοδους ημερα και βγαινω μονο για περιπατο βραδυ και για να ακουσω κανα δυνατο βογγητο. Ακουστικη ευχαριστηση χωρις εικονα. Για να διατηρησουμε τα λογικα μας.

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
Ειναι αναγκη να βγαινεις; Πηγαινε το βραδυ σε μια πλατεια ερημικη και κατσε να ξεσκασεις.

Δεν το καταλαβαινουμε, αλλα αμα βλεπουμε συνεχεια κωλους και δε γαμαμε σιγα σιγα τρελαινομαστε!

Εγω φετος δεν πηγα ουτε για ενα μπανιο. Εκοψα τις εξοδους ημερα και βγαινω μονο για περιπατο βραδυ και για να ακουσω κανα δυνατο βογγητο. Ακουστικη ευχαριστηση χωρις εικονα. Για να διατηρησουμε τα λογικα μας.
το ολο κολπο ειναι να βρεις να κανεις ενα γαμάτο χόμπι άμα το βρεις ασχολείσαι μονό με αυτό και τα ξεχνάς όλα μουνιά, λεφτά ,υποχρέωσεις

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αυτά που βλέπεις είναι μια social  εικονική πραγματικότητα! Προσωπικά έχω πάθει ανοσία εδω στη Ρόδο με Ρωσίδες και Ιταλίδες που το σουτιέν το έχουν καταργήσει κάτω απο τις μπλούζες και είναι όσο πιο διάφανες γίνεται!!
Το θέμα είναι τι γράφει το πουτσοκοντέρ... και αυτό φέτος γράφει 0 καινούργιες!
Και να πάρω 2-3 μέχρι τέλος της σεζόν που το θεωρώ mission imposible πάλι αποτυχία είναι...

Πώς γίνεται στη Ρόδο να γράφει 0 το κοντέρ;Τόσο απρόσιτες έχουν γίνει οι τουρίστριες σε σχέση με παλιότερα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom