flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 242
- Πόντοι
- 36
Μπορεί και να είναι ήδη μπου μεμπερ ο Vibratoras.Ας αλλαξουμε θεμα. Αυτος εδω πρεπει να μπαινει στο σαιτ.
Μπορεί και να είναι ήδη μπου μεμπερ ο Vibratoras.Ας αλλαξουμε θεμα. Αυτος εδω πρεπει να μπαινει στο σαιτ.
αν ηταν ολα τοσο ευκολα στα μπαρογαμησια με τις ελλεινιδες τοτε δεν θα υπηρχε αυτο το σαιτ ουτε τα νικνειμς μας
Κμανίζεις αγαπητέ!!!!Το Tinder λειτουργεί άψογα σε αυτή την πόλη
Δουλέψτε και βελτιώστε ότι επιδέχεται βελτίωσης,κάντε ένα αξιοπρεπες προφίλ και βγαίνει ακρη.
ΒΓΑΙΝΕΙ
Στις μέρες μας,πολυ λίγοι άντρες ασχολουνται συστηματικά με το κυνήγι του μουνιού και οι καημένες ειδικά σε μεγαλουπολεις σαν το Λονδινο,
είναι με την τζουγκράνα στο χερι.
Και μιλαμε για δυνατά μουνιά,οχι σάπιες.
Οι Αγγλοι δε,είναι ψιλοτρόμπες,προτιμούν να πιουν ένα βαρέλι μπυρα και να πλακωθούν με τις κωλοομάδες τους,παρά να γλειψουν αγγλικό ροζ μουνάκι.
Επισης ζούμε πανευρωπαικά στον αστερισμο της πουσταρδέλας,εκμεταλλευτειτε το.
Ενώ για αυτές φτάνει μια φώτο απο το δωμάτιό τους μόλις ξυπνήσουν....Μηπως ειναι αυτο που λενε καποιοι τυποι οτι στο τιντερ πρεπει να βαζεις φωτο που γελας, να φαινεσαι ευτυχιδμενος, σε ωραια τοπια, με το αμαξι σου διπλα σ ενα γκρεμο, με καφε σκαρπινι και τετοια;
Μηπως δε το εκανες αυτο;
θραυση πρεπει να κανει το καφε σκρπινι..Μηπως ειναι αυτο που λενε καποιοι τυποι οτι στο τιντερ πρεπει να βαζεις φωτο που γελας, να φαινεσαι ευτυχιδμενος, σε ωραια τοπια, με το αμαξι σου διπλα σ ενα γκρεμο, με καφε σκαρπινι και τετοια;
Μηπως δε το εκανες αυτο;
Πάρε και κλωστή με βελόνα μαζί διότι θα ....ξεσκιστείς στο γαμήσι.. :SΤυπε εγω θα παραγγειλω παντως... βρηκα ενα με 60€ δερμα και πολυ κομψο!
Θα φορεθει πολυ φετος! Ειναι το μαστ στο καμακι
θελει και το χρυσο ρολοι λες ε?Πάρε και κλωστή με βελόνα μαζί διότι θα ....ξεσκιστείς στο γαμήσι.. :S
Μπα...Είναι πιο οικονομικό να ρίξεις μουνί την σήμερον εποχή!!!θελει και το χρυσο ρολοι λες ε?
Δυστυχως εχω ασημι...
ετσι βαζεις ταργκετ γκρουπ τις αλληλεγγυεςΜπα...Είναι πιο οικονομικό να ρίξεις μουνί την σήμερον εποχή!!!
Ένα απλό φούμο χρειάζεται --->
μαιμου δεν ειναι αυτο?Ενας πουλαει ενα χρυσο rolex εδω μεσα τυπε. :S :S :S
Πωπω ...δεν το σκέφτηκα...! Μάλλον τις πλαστικές του Michael Jackson πρέπει να κάνετε όσοι θέλετε να γαμήσετε!μαιμου δεν ειναι αυτο?
θα το καταλαβει η ελλεεινιδα τυπε...
Φίλε νομίζω πως θα ανοίξουν τέτοιοι ορίζοντες που δεν θα το πιστεύεις...ετσι βαζεις ταργκετ γκρουπ τις αλληλεγγυες
και αυτες ψιλοζεχνουν...
Κμανίζεις αγαπητέ!!!!
Δεν έχω χρόνο για σεντόνια αλλά θα γράψω κάποια πράγματα για το Tinder!
Αυτό το πρόγραμα είναι η χαρά της κάθε χοντρής και προβληματικής γκόμενας που μπορεί να "πουλήσει" πλέον (ιντερνετική) μαγκιά! Βολεύει άψογα γκόμενες που ποτέ κανένας δεν θα γυρνούσε να τις κοιτάξει στην πραγματική ζωή!
Δεν πιστευω πως ποτέ κανένας πλήν ελαχίστων τυχερών έχει φάει γκόμενα άνω του 7 απο το Τίντερ! Προσωπικά στα 2-3 χρόνια που το έχω και το έχω σβήσει και επαναφέρει πάνω απο 5 φορές δεν έχω συναντήσει ΤΙΠΟΤΑ αξιόλογο! Αποκορύφωμα τα άνω απο 350 ματσαρίσματα στη Μόσχα και στο τέλος να δεχτεί μόνο μια τρελή μίσανδρη μητέρα 26 χρονών να με συναντήσει και να περπατάει δίπλα μου χωρίς να μιλάει...
Απο τίντερ η μοναδική φάση που έχω φάει κάτι καλό είναι φίλη απο ματσάρισμα φίλου(υπερεμφανήσιμου) μου που τελικά ο ίδιος δεν έφαγε...
Μήπως δεν έχω καλό προφίλ? Μα πέρσι με τις ίδιες φωτογραφίες απο Μάμπα(δυστηχώς χάλασε και αυτό φέτος) έφαγα 3 γκομενάκια άνω του 7 και με το Τίντερ με τις ίδιες φωτογραφίες συναντούσα μπαζάκια μέχρι 6,5! Και το χειρότερο????.... ΟΛΕΣ με βαριά ψυχολογικά και με τάση να τα μεταφέρουν!! ΟΛΕΣ!!!!!!
Και μιλάμε για τουρίστριες στη Ρόδο ή γκόμενες σε ταξίδια που έχω πάει!
Όσο για τις Αγγλίδες.... Το "τσουγγράνισμα" είναι ΚΑΡΑΕΠΙΛΟΓΑΡΑ τους!!!! Και την βρίσκουν με αυτό! Γι αυτό και οι άντρες το έχουν ρίξει στις μπύρες και τη πουστιά!
Και γι αυτό το λόγο μπορεί να πέφτει και κανένα γαμήσι ακόμα! Διότι οι Άγγλοι δεν είναι μουνοδουλοι να τις γλύφουν πατόκορφα μπας και γαμήσουν!
Και για την ιστορία... 2 καλοκαίρια τίντερ στη ρόδο και δεν έχω ΟΥΤΕ ΕΝΑ ματσάρισμα με Αγγλίδα ενώ τα μισά προφίλ είναι απο εκεί!
Όπως καταλαβαίνεις είμαι πολύ δύσπιστος σε αυτά που λές και είναι στα όρια των ιστοριών του Αρχηγού!!
Μετά απο όλα αυτά και την εξαφάνιση του πραγματικού φλέρτ βλέπω τον δρόμο προς Ταυλάνδη το χειμώνα....μονοδρομο......
Δεν είναι επιλογή μου... Είμουν μάλιστα και αντίθετος με αυτή την επιλογή... Αλλά η βαθιά παρακμή των ΛΕΥΚΩΝ γυναικών με οδηγεί προς τα εκεί...