Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.851
Πόντοι
216
αν ηταν ολα τοσο ευκολα στα μπαρογαμησια με τις ελλεινιδες τοτε δεν θα υπηρχε αυτο το σαιτ ουτε τα νικνειμς μας  :2funny: :2funny:

τυπε, εγω ποτε δεν ειπα ότι είναι όλα ουτε ευκολα, ουτε ότι είμαι μεγαλος ψαρας!
Αυτό που εξηγω, είναι ότι τα καλυτερα μια ζωη στο ασχετο κι εκει που δεν το περιμενεις τυχαινουν!
Απλα, ετυχε! και πολλα αλλα θα 'τυχουν' στις ζωες μας-και κακα (δυστυχως) αλλα και καλα!
Δεν υπαρχουν 'στρατηγικες' ουτε 'μεθοδοι' και μαλακιες, για είναι σχεδόν αδυνατον να ψυχολογήσεις τι παιζει μεσα σε ευλογο χρονικο διάστημα, με ελάχιστες πληροφοριες!

Εγω παλι επαιξα μπαλιτσα παντως με την ιδια, σπιτακι της ωραια και καλα, κι από αυριο που γυρνανε τα φιλαράκια ξαναρχιζω τα ξυδια να στανιαρω!

τα καλα τυχαινουν-δεν δημιουργούνται παντα!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Σε καποιους δεν τυχαινει ποτε καλο.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.851
Πόντοι
216
σε καποιους δεν τυχαινει ποτε κακο

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αναχώριση από Λονδίνο.

Το Tinder λειτουργεί άψογα σε αυτή την πόλη και κάποιος μπορει να βρει από Σλαβάκια μέχρι ότι αλλη φυλή γουστάρει,μιας και εδώ υπάρχουν τα παντα.

Η αληθεια ειναι οτι ένα 70-80% των γυναικειων προφιλ στην Ευρωπη,είτε γραφουν NO ONS,ειτε από τα πρωτα μηνύματα σου ξεκαθαριζουν οτι θέλουν σχέση.
Κατω απο 20% είναι που γράφει open relationship ή ότι αν έχουμε χημεια το ONS δεν αποκλείεται να συμβεί.

Στο προφίλ μου έγραψα ξεκάθαρα οτι ειμαι τουριστας για 3 μέρες,παρ'όλα αυτα,επρεπε να ξεσκαρταρω 2-3 από περίπου 15-20 γκόμενες ανά μερα και μακαρι να ειχα χρόνο να πηδήξω κι άλλες.

cHycrxI.jpg

Θα ξαναγράψω για πολλοστή φορά.
Δουλέψτε και βελτιώστε ότι επιδέχεται βελτίωσης,κάντε ένα αξιοπρεπες προφίλ και βγαίνει ακρη.

ΒΓΑΙΝΕΙ

Στις μέρες μας,πολυ λίγοι άντρες ασχολουνται συστηματικά με το κυνήγι του μουνιού και οι καημένες ειδικά σε μεγαλουπολεις σαν το Λονδινο,
είναι με την τζουγκράνα στο χερι.
Και μιλαμε για δυνατά μουνιά,οχι σάπιες.

Οι Αγγλοι δε,είναι ψιλοτρόμπες,προτιμούν να πιουν ένα βαρέλι μπυρα και να πλακωθούν με τις κωλοομάδες τους,παρά να γλειψουν αγγλικό ροζ μουνάκι.
Επισης ζούμε πανευρωπαικά στον αστερισμο της πουσταρδέλας,εκμεταλλευτειτε το.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Το Tinder λειτουργεί άψογα σε αυτή την πόλη
Δουλέψτε και βελτιώστε ότι επιδέχεται βελτίωσης,κάντε ένα αξιοπρεπες προφίλ και βγαίνει ακρη.

ΒΓΑΙΝΕΙ

Στις μέρες μας,πολυ λίγοι άντρες ασχολουνται συστηματικά με το κυνήγι του μουνιού και οι καημένες ειδικά σε μεγαλουπολεις σαν το Λονδινο,
είναι με την τζουγκράνα στο χερι.
Και μιλαμε για δυνατά μουνιά,οχι σάπιες.

Οι Αγγλοι δε,είναι ψιλοτρόμπες,προτιμούν να πιουν ένα βαρέλι μπυρα και να πλακωθούν με τις κωλοομάδες τους,παρά να γλειψουν αγγλικό ροζ μουνάκι.
Επισης ζούμε πανευρωπαικά στον αστερισμο της πουσταρδέλας,εκμεταλλευτειτε το.
Κμανίζεις αγαπητέ!!!!

Δεν έχω χρόνο για σεντόνια αλλά θα γράψω κάποια πράγματα για το Tinder!
Αυτό το πρόγραμα είναι η χαρά της κάθε χοντρής και προβληματικής γκόμενας που μπορεί να "πουλήσει" πλέον (ιντερνετική) μαγκιά! Βολεύει άψογα γκόμενες που ποτέ κανένας δεν θα γυρνούσε να τις κοιτάξει στην πραγματική ζωή!
Δεν πιστευω πως ποτέ κανένας πλήν ελαχίστων τυχερών  έχει φάει γκόμενα άνω του 7 απο το Τίντερ! Προσωπικά στα 2-3 χρόνια που το έχω και το έχω σβήσει και επαναφέρει πάνω απο 5 φορές δεν έχω συναντήσει ΤΙΠΟΤΑ αξιόλογο! Αποκορύφωμα τα άνω απο 350 ματσαρίσματα στη Μόσχα και στο τέλος να δεχτεί μόνο μια τρελή μίσανδρη μητέρα 26 χρονών να με συναντήσει και να περπατάει δίπλα μου χωρίς να μιλάει...
Απο τίντερ η μοναδική φάση που έχω φάει κάτι καλό είναι φίλη απο ματσάρισμα φίλου(υπερεμφανήσιμου) μου που τελικά ο ίδιος δεν έφαγε...
Μήπως δεν έχω καλό προφίλ? Μα πέρσι με τις ίδιες φωτογραφίες απο Μάμπα(δυστηχώς χάλασε και αυτό φέτος) έφαγα 3 γκομενάκια άνω του 7 και με το Τίντερ με τις ίδιες φωτογραφίες συναντούσα μπαζάκια μέχρι 6,5! Και το χειρότερο????.... ΟΛΕΣ με βαριά ψυχολογικά και με τάση να τα μεταφέρουν!! ΟΛΕΣ!!!!!!
Και μιλάμε για τουρίστριες στη Ρόδο ή γκόμενες σε ταξίδια που έχω πάει!
Όσο για τις Αγγλίδες.... Το "τσουγγράνισμα" είναι ΚΑΡΑΕΠΙΛΟΓΑΡΑ τους!!!! Και την βρίσκουν με αυτό! Γι αυτό και οι άντρες το έχουν ρίξει στις μπύρες και τη πουστιά!
Και γι αυτό το λόγο μπορεί να πέφτει και κανένα γαμήσι ακόμα! Διότι οι Άγγλοι δεν είναι μουνοδουλοι να τις γλύφουν πατόκορφα μπας και γαμήσουν!
Και για την ιστορία... 2 καλοκαίρια τίντερ στη ρόδο και δεν έχω ΟΥΤΕ ΕΝΑ ματσάρισμα με Αγγλίδα ενώ τα μισά προφίλ είναι απο εκεί!
Όπως καταλαβαίνεις είμαι πολύ δύσπιστος σε αυτά που λές και είναι στα όρια των ιστοριών του Αρχηγού!!

Μετά απο όλα αυτά και την εξαφάνιση του πραγματικού φλέρτ βλέπω τον δρόμο προς Ταυλάνδη το χειμώνα....μονοδρομο......
Δεν είναι επιλογή μου... Είμουν μάλιστα και αντίθετος με αυτή την επιλογή... Αλλά η βαθιά παρακμή των ΛΕΥΚΩΝ γυναικών με οδηγεί προς τα εκεί...

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Μηπως ειναι αυτο που λενε καποιοι τυποι οτι στο τιντερ πρεπει να βαζεις φωτο που γελας, να φαινεσαι ευτυχιδμενος, σε ωραια τοπια, με το αμαξι σου διπλα σ ενα γκρεμο, με καφε σκαρπινι και τετοια;
Μηπως δε το εκανες αυτο;

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μηπως ειναι αυτο που λενε καποιοι τυποι οτι στο τιντερ πρεπει να βαζεις φωτο που γελας, να φαινεσαι ευτυχιδμενος, σε ωραια τοπια, με το αμαξι σου διπλα σ ενα γκρεμο, με καφε σκαρπινι και τετοια;
Μηπως δε το εκανες αυτο;
Ενώ για αυτές φτάνει μια φώτο απο το δωμάτιό τους μόλις ξυπνήσουν....
Να μου λείπει το παιχνίδι τους...
Είναι πολύ άνισο

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Μηπως δε το εκανες αυτο;
θραυση πρεπει να κανει το καφε σκρπινι..
το προτεινει και ο τυπος εδω.. :P
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=262918.0]https://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=262918.0[/url]

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Τυπε εγω θα παραγγειλω παντως... βρηκα ενα με 60€ δερμα και πολυ κομψο!
Θα φορεθει πολυ φετος! Ειναι το μαστ στο καμακι :rockon:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τυπε εγω θα παραγγειλω παντως... βρηκα ενα με 60€ δερμα και πολυ κομψο!
Θα φορεθει πολυ φετος! Ειναι το μαστ στο καμακι :rockon:
Πάρε και κλωστή με βελόνα μαζί διότι θα ....ξεσκιστείς στο γαμήσι.. :S

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
μαιμου δεν ειναι αυτο?
θα το καταλαβει η ελλεεινιδα τυπε...
Πωπω ...δεν το σκέφτηκα...! Μάλλον τις πλαστικές του Michael Jackson πρέπει να κάνετε όσοι θέλετε να γαμήσετε!

Αν ο Mickael γεννιόταν λευκός την σημερινή εποχή, θα γινόταν μαύρος!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Κμανίζεις αγαπητέ!!!!

Δεν έχω χρόνο για σεντόνια αλλά θα γράψω κάποια πράγματα για το Tinder!
Αυτό το πρόγραμα είναι η χαρά της κάθε χοντρής και προβληματικής γκόμενας που μπορεί να "πουλήσει" πλέον (ιντερνετική) μαγκιά! Βολεύει άψογα γκόμενες που ποτέ κανένας δεν θα γυρνούσε να τις κοιτάξει στην πραγματική ζωή!
Δεν πιστευω πως ποτέ κανένας πλήν ελαχίστων τυχερών  έχει φάει γκόμενα άνω του 7 απο το Τίντερ! Προσωπικά στα 2-3 χρόνια που το έχω και το έχω σβήσει και επαναφέρει πάνω απο 5 φορές δεν έχω συναντήσει ΤΙΠΟΤΑ αξιόλογο! Αποκορύφωμα τα άνω απο 350 ματσαρίσματα στη Μόσχα και στο τέλος να δεχτεί μόνο μια τρελή μίσανδρη μητέρα 26 χρονών να με συναντήσει και να περπατάει δίπλα μου χωρίς να μιλάει...
Απο τίντερ η μοναδική φάση που έχω φάει κάτι καλό είναι φίλη απο ματσάρισμα φίλου(υπερεμφανήσιμου) μου που τελικά ο ίδιος δεν έφαγε...
Μήπως δεν έχω καλό προφίλ? Μα πέρσι με τις ίδιες φωτογραφίες απο Μάμπα(δυστηχώς χάλασε και αυτό φέτος) έφαγα 3 γκομενάκια άνω του 7 και με το Τίντερ με τις ίδιες φωτογραφίες συναντούσα μπαζάκια μέχρι 6,5! Και το χειρότερο????.... ΟΛΕΣ με βαριά ψυχολογικά και με τάση να τα μεταφέρουν!! ΟΛΕΣ!!!!!!
Και μιλάμε για τουρίστριες στη Ρόδο ή γκόμενες σε ταξίδια που έχω πάει!
Όσο για τις Αγγλίδες.... Το "τσουγγράνισμα" είναι ΚΑΡΑΕΠΙΛΟΓΑΡΑ τους!!!! Και την βρίσκουν με αυτό! Γι αυτό και οι άντρες το έχουν ρίξει στις μπύρες και τη πουστιά!
Και γι αυτό το λόγο μπορεί να πέφτει και κανένα γαμήσι ακόμα! Διότι οι Άγγλοι δεν είναι μουνοδουλοι να τις γλύφουν πατόκορφα μπας και γαμήσουν!
Και για την ιστορία... 2 καλοκαίρια τίντερ στη ρόδο και δεν έχω ΟΥΤΕ ΕΝΑ ματσάρισμα με Αγγλίδα ενώ τα μισά προφίλ είναι απο εκεί!
Όπως καταλαβαίνεις είμαι πολύ δύσπιστος σε αυτά που λές και είναι στα όρια των ιστοριών του Αρχηγού!!

Μετά απο όλα αυτά και την εξαφάνιση του πραγματικού φλέρτ βλέπω τον δρόμο προς Ταυλάνδη το χειμώνα....μονοδρομο......
Δεν είναι επιλογή μου... Είμουν μάλιστα και αντίθετος με αυτή την επιλογή... Αλλά η βαθιά παρακμή των ΛΕΥΚΩΝ γυναικών με οδηγεί προς τα εκεί...

Ενα app που βασιζεται αποκλειστικα σε φωτογραφιες και μαλιστα οι περισσοτερες γκομενες εχουν και instagram συνδεδεμενο ειναι "η χαρα της καθε χοντρης και προβληματικης"  :rolleyes:

Ξερεις πολλες χοντρες που βαζουν φωτο τον εαυτο τους και εχουν και instagram;
Τι να το κανει μια χοντρη το instagram;

350 ματσαρισματα και συναναντησες μονο μία;;;
Μετα εγω kmanίζω.

Σου φταινε οι ελλεηνιδες και τωρα ολες οι λευκες γυναικες.
Μαλιστα...

Διαφωνω σε ολα οσα εγραψες,δε χρειαζεται να τα αντιπαραθεσω ολα.
Ας επιλεξει να διαβασει και να πιστεψει ο καθενας οτι θελει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom