Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Ουτε μια τουριστρια παροτι τις κυνηγαω.

Σε αυτα τα μαγαζια που λες δεν εχω παει ποτε. Εννοεις οτι εισαι φουσκωτος με ξυρισμενο κεφαλι;

Εννοώ ότι ειμαι καλοβαλμένος για να με έχουν φάτσα κάρτα στα μαγαζια τους.
Και τα μαλλιά μου στη θέση τους. :grin:

Άμα δε λειτουργει το Tinder για σένα,κατέβα κέντρο και μίλησε τους.
Ετσι καναμε προ Tinder εποχες.
Οργωνα από Ηφαίστου μέχρι Διονυσίου Αρεοπαγείτου για παρτη τους.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Εννοώ ότι ειμαι καλοβαλμένος για να με έχουν φάτσα κάρτα στα μαγαζια τους.
Και τα μαλλιά μου στη θέση τους. :grin:

Άμα δε λειτουργει το Tinder για σένα,κατέβα κέντρο και μίλησε τους.
Ετσι καναμε προ Tinder εποχες.
Οργωνα από Ηφαίστου μέχρι Διονυσίου Αρεοπαγείτου για παρτη τους.
Εσυ ειχες εμφανιση... Εγω εβαλα τιμτερ σα λυση τελευταιας αναγκης. Τα μισω τα βρωμοκινητα.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Εσυ ειχες εμφανιση... Εγω εβαλα τιμτερ σα λυση τελευταιας αναγκης. Τα μισω τα βρωμοκινητα.

otan ξυριζεσαι το πρωι να παιρνεις κ λιγο απο τις τριχες στο στηθος που ειναι φουντωτες γτ πετανε απο το φανελακι κ το πουκαμισο

Καρίνα

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Like
10
Πόντοι
6
Tυπε οι περισσοτεροι ειναι μουνοδουλοι τρανταχτο παραδειγμα οσοι παρακαλανε εδω για ενα τηλεφωνο για να γαμησουν επι πληρωμη. Φαντασου τι γινεται εξω...

Κατάντια είναι που παρακαλάνε για τηλέφωνα για να γαμήσουν βιετναμέζες και κινέζες επί πληρωμή. Δε μου δίνουν εμένα τα λεφτά καλύτερα;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356

Να σου πω την αλήθεια,η πρώτη φορά που έβαλα Tinder,ήταν όταν επηρεασμένος απο kman ταξιδεψα Πολωνία για πορνοτουρισμό και διαπίστωσα ότι την πέφτω σε γκομενες και το 80% δε μιλάει Αγγλικά.
Έτσι εκανα Tinder να βρω εκείνες που μιλανε κανά Αγγλικό,να βγει καμιά ακρη..

Και εγώ μισω πολλές κοινωνικές συμβάσεις,αλλά αυτό είναι κάτι που ποτέ δεν πρεπει να μάθουν οι γκόμενες.
Στο Tinder να έχεις προφίλ κοινωνικοποιημένου ανθρώπου,που τηρει τα στοιχειωδη προβλεπόμενα γιατί αν ένα είναι που χαλαει τις γκομενες από όπου κι αν προέρχονται,είναι αν καταλαβουν ακόμη και από το προφίλ σου ότι:
"Κάτι δεν παει καλά..."

Ακόμη και αν καρφώνεις με καρφιτσες ακέφαλες κουκλες Barbie κάθε πρωί που ξυπνάς,μην αφήσεις ποτέ οποιαδήποτε αδυναμία σου ή παραξενιά να βγει προς τα εξω.
Ο πιο σίγουρος τρόπος να σε αγνοήσει μια γκόμενα.

Αν μάλιστα καταφέρεις να βγάλεις και εικονα ευτυχισμενου-υγιή-που έχει βρει το νόημα της ζωής,θα ερχονται μιλιουνια γιατί απλά θα θέλουν αυτό που νομίζουν ότι εχεις.

Προετοιμάσου καλά για το Όσκαρ,δώσε τους την ψευδαίσθηση που τους έμαθε η μαμά τους να επιζητούν,
και η καρδιά τους,όπως και η κωλοτρυπιδα τους,θα είναι δικά σου.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Κατάντια είναι που παρακαλάνε για τηλέφωνα για να γαμήσουν βιετναμέζες και κινέζες επί πληρωμή. Δε μου δίνουν εμένα τα λεφτά καλύτερα;

βαλε καμια φωτογραφια σου κ θα σου δωσω εγω πολλα λεφτα

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Να σου πω την αλήθεια,η πρώτη φορά που έβαλα Tinder,ήταν όταν επηρεασμένος απο kman ταξιδεψα Πολωνία για πορνοτουρισμό και διαπίστωσα ότι την πέφτω σε γκομενες και το 80% δε μιλάει Αγγλικά.
Έτσι εκανα Tinder να βρω εκείνες που μιλανε κανά Αγγλικό,να βγει καμιά ακρη..

Και εγώ μισω πολλές κοινωνικές συμβάσεις,αλλά αυτό είναι κάτι που ποτέ δεν πρεπει να μάθουν οι γκόμενες.
Στο Tinder να έχεις προφίλ κοινωνικοποιημένου ανθρώπου,που τηρει τα στοιχειωδη προβλεπόμενα γιατί αν ένα είναι που χαλαει τις γκομενες από όπου κι αν προέρχονται,είναι αν καταλαβουν ακόμη και από το προφίλ σου ότι:
"Κάτι δεν παει καλά..."

Ακόμη και αν καρφώνεις με καρφιτσες ακέφαλες κουκλες Barbie κάθε πρωί που ξυπνάς,μην αφήσεις ποτέ οποιαδήποτε αδυναμία σου ή παραξενιά να βγει προς τα εξω.
Ο πιο σίγουρος τρόπος να σε αγνοήσει μια γκόμενα.

Αν μάλιστα καταφέρεις να βγάλεις και εικονα ευτυχισμενου-υγιή-που έχει βρει το νόημα της ζωής,θα ερχονται μιλιουνια γιατί απλά θα θέλουν αυτό που νομίζουν ότι εχεις.

Προετοιμάσου καλά για το Όσκαρ,δώσε τους την ψευδαίσθηση που τους έμαθε η μαμά τους να επιζητούν,
και η καρδιά τους,όπως και η κωλοτρυπιδα τους,θα είναι δικά σου.
Οι γυναικες ελκονται απο αυτον που απολαμβανει και απεχθανονται αυτον που υποφερει. Ειναι λιγο πιο κατω απο τα ζωα στα ενστικτα.

Εχω βαλει μια ωραια φωτογραφια μου κατω απ την ακροπολη χωρις αλλες πληροφοριες

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356

Για κάτι τετοιες στιγμες μπαίνω στο bou :grin:

Εχω βαλει μια ωραια φωτογραφια μου κατω απ την ακροπολη χωρις αλλες πληροφοριες

Mία φωτο μόνο;
Σκεψου ότι σαν άντρας προσπερναω όλα τα γυναικεια προφίλ που εχουν μονο μία φωτό.
Κάτι δε μου παει καλά..

Βγαλε φωτο με φιλους,από κοινωνική δραστηριότητα,χαμογέλα σαν να ανακαλυψες το νόημα της ζωής,κ.λ.π.

Αν δεν έχεις τετοιες φωτό,σκηνοθετησές τες.
Φωναξε το Ντοπα και 5-6 από δω μέσα και βγάλτε φωτο δηθεν κοινωνικής υπερδραστηριότητας.

Πήγαινε σε ενα φαναρι,πάρε αγκαλιά κανά γυφτακι,κάνε Crop τη φωτό και γράψε λεζάντα:
"Saving refugees in Lesbos Island"
Στήσε επαγγελαμτικο Green Screen και πουλα παπατζηλίκι με το κιλό.

Παρε αγκαλιά το αδέσποτο της γειτονιας σου και βγάλε φωτό.

Κάτι τέτοιες παπαριές γουστάρουν οι τουρίστριες,δώσε τους αυτό που θέλουν,ώστε να ανοίξουν τα πόδια τους.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
δουκα ελα να βγαλουμε μια εγω εσυ κ ο νωντας με τις τριχωτες βοιδοκοιλιες μας

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Mία φωτο μόνο;
Σκεψου ότι σαν άντρας προσπερναω όλα τα γυναικεια προφίλ που εχουν μονο μία φωτό.
Κάτι δε μου παει καλά..

Βγαλε φωτο με φιλους,από κοινωνική δραστηριότητα,χαμογέλα σαν να ανακαλυψες το νόημα της ζωής,κ.λ.π.

Φωναξε το Ντοπα και 5-6 από δω μέσα και βγάλτε φωτο δηθεν κοινωνικής υπερδραστηριότητας.

Πήγαινε σε ενα φαναρι,πάρε αγκαλιά κανά γυφτακι,κάνε Crop τη φωτό και γράψε λεζάντα:

Κάτι τέτοιες παπαριές γουστάρουν οι τουρίστριες,δώσε τους αυτό που θέλουν,ώστε να ανοίξουν τα πόδια τους.
Θα βαλω κι αλλες αλλα μονο σελφι. Τα βρισκω λιγο υπερβολικα τα υπολοιπα που προτεινεις αν και εξυπνα.

(Ο ντοπας δε συναντηθηκε ποτε ουτε με το Νωντα λολ)

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Θα βαλω κι αλλες αλλα μονο σελφι. Τα βρισκω λιγο υπερβολικα τα υπολοιπα που προτεινεις αν και εξυπνα.

(Ο ντοπας δε συναντηθηκε ποτε ουτε με το Νωντα λολ)

Oι selfies αν απεικονίζουν πάντα μόνο εσένα υποδηλωνουν μοναχικότητα.
Μοναχικότητα=Γκομενοδιωχτης

Τάισέ τες σανό και θα με θυμηθεις.
Άλλωστε η πλειοψηφία των fb,insta, προφίλ παραπέμπουν σε καταστάσεις που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα.
Ο καθενας/μια δημιουργεί μια ιδεατη εικόνα του εαυτου του.

Μιλάμε για τελειως γτπ σκηνικο.
Γλέντησέ τες

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6

Mία φωτο μόνο;
Κάτι δε μου παει καλά..

Ολοσωστος!! Η μπιζνα του μελλοντος: στησιμο/μαρκετινγ προφιλ ονλαιν...

Το ωραιο ειναι να τους αποκαλυπτεις και τον πραγματικο σου εαυτο αφου πηδηξεις

Να τονισω οτι με ορισμενες αλλαγες στο τιντερ προφιλ μου αρισσ νσ παιρνω περισσοτερα και καλυτερς ποιοτητας ματσεζ... Τι εκανα... Βρηκα 3-4 φωτοζ με γκομενες και εσβησα τεχνιεντως τη γκομενα ωστενα φαινκνται λιγο τα χερια της η κατι τετοιο,να ειναι ξεκαθαρο οτι ημουν με κατοχο μουνιου.. Αλλα οτι και καλα δεν ηθελα να φαινεται...

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ποτε δεν προσεχω αν στις φωτο που βαζουν οι γκομενες ειναι μονες ή με παρεα

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Ποτε δεν προσεχω αν στις φωτο που βαζουν οι γκομενες ειναι μονες ή με παρεα

Γιατι τις κανεις ολες λαικ οπως και εγω μπας και πιασεις καμια... Αυτες ομως που καθε λαικ που κανουν ειναι ματς καθονται και το κουραζουν... Θυμαμαι περιπτωσξ που ημουν μπορστα οταν δυο φιλες παιζαν με το τιντερ, ειδαν εναν που αρεσε στη μια αλλα οταν διαβασε το κειμενο μεταμιωσε και δεν τον εκανε λαικ... Οταν εχεις επιλογες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom